Legg til lignende målgrupper i målrettingen

Med målretting mot lignende målgrupper kan du vise annonser til folk som har ting til felles med andre i de nåværende remarketinglistene dine. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du legger til denne typen målretting i kampanjene dine.

Før du begynner

Målretting mot lignende målgrupper er tilgjengelig for kampanjer i Søke- og Displaynettverket. Hvis du vil finne ut mer om hvor informasjonen i disse listene kommer fra, kan du lese gjennom artiklene om lignende målgrupper i Displaynettverket og lignende målgrupper for søk.

Veiledning

For søkekampanjer:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. I navigasjonsraden til venstre klikker du på Søkekampanjer eller navnet på den spesifikke kampanjen du legger til målretting for.
  3. Klikk på Målgrupper i sidemenyen til høyre for navigasjonsraden.
  4. Klikk på blyantikonet Endre.
  5. «Rediger målgrupper»-delen vises. Her klikker du på Velg en annonsegruppe eller blyantikonet Endre ved siden av.
  6. I «Alle målgrupper»-feltet klikker du på Remarketing og deretter på typen for listen din.
    • Du kan gjøre dette enklere ved å utvide Lignende målgrupper- eller YouTube-brukere-delen.
    • Lignende målgrupper kan også brukes for dynamisk prospektering.
  7. Klikk i ruten ved siden av navnet på en liste for å velge den.
  8. Klikk på Lagre under listenavnene.

For bannerkampanjer:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. I navigasjonsraden til venstre klikker du på Bannerkampanjer eller navnet på den spesifikke kampanjen du legger til målretting for.
  3. Klikk på Målgrupper i sidemenyen til høyre for navigasjonsraden.
  4. Klikk på blyantikonet Endre.
  5. «Rediger målgrupper»-delen vises. Her klikker du på Velg en annonsegruppe eller blyantikonet Endreved siden av.
  6. I «Alle målgrupper»-feltet klikker du på Remarketing og deretter på typen for listen din.
    • Du kan gjøre dette enklere ved å utvide Lignende målgrupper- eller YouTube-brukere-delen.
    • Lignende målgrupper kan også brukes for dynamisk prospektering.
  7. Klikk i ruten ved siden av navnet på en liste for å velge den.
  8. Klikk på Lagre under listenavnene.

Sånn angir du målgruppebud og budjusteringer

Med smart budgivning, altså mål-CPA eller mål-ROAS, kan du oppnå høyere avkastning og øke sannsynligheten for at du får vist annonsene dine til de som mest trolig kommer til å kjøpe noe. Finn ut mer om smart budgivning.