Føj negative søgeord til kampagner

Når du føjer negative søgeord til dine kampagner på Displaynetværket, kan du undgå at målrette mod websites, der indeholder disse termer.

I denne artikel viser vi dig, hvordan du føjer negative søgeord til dine søge- og displaykampagner. Du kan også få flere oplysninger om, hvordan du redigerer, fjerner eller downloader negative søgeord.

Før du begynder

Hvis negative søgeord er helt nyt for dig, kan du finde flere oplysninger i artiklen Om negative søgeord.

Husk!

Negative søgeord er ikke så præcise på Displaynetværket, som de er på Søgenetværket. Din annonce vises muligvis stadig en gang imellem på sider, der indeholder disse termer. For displayannoncer tages maksimalt 5.000 negative søgeord i betragtning. Indstillinger for websitekategorier og ekskludering af indhold er de bedste måder at undgå at målrette mod irrelevante websites eller videoer på.

For display- og videokampagner betragtes alle negative søgeord altid som brede match.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Søgeord i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på Negative søgeord.
  4. Klik på plusknappen .

Herfra kan du anvende nye søgeord, en ny liste med negative søgeord eller en eksisterende liste med negative søgeord på dine kampagner eller annoncegrupper.

Føj negative søgeord til annoncegrupper, kampagner og lister med negative søgeord

1. Vælg Tilføj negative søgeord, eller opret en ny liste.
  2. Vælg, om du vil føje negative søgeord til en kampagne eller en annoncegruppe, og vælg derefter den ønskede kampagne eller annoncegruppe.
  3. Tilføj dine søgeord (ét pr. linje). Sørg for, at dine negative søgeord ikke overlapper dine almindelige søgeord, da dette vil medføre, at din annonce ikke vises.
    • Bemærk! Hvis du føjer negative søgeord til en søgekampagne, kan du vælge en matchtype ved at bruge de relevante symboler. I forbindelse med display- og videokampagner vil alle negative søgeord blive tilføjet som eksakt match, og du vil ikke kunne ændre matchtypen.
  4. Hvis du føjer dine negative søgeord til en kampagne, har du mulighed for at gemme søgeordene i en ny eller eksisterende liste med negative søgeord og anvende denne liste på kampagnen. Markér afkrydsningsfeltet ud for Gem på en ny eller allerede oprettet liste, og navngiv derefter din nye liste, eller vælg en eksisterende liste.
  5. Klik på Gem.

Brug en eksisterende liste med negative søgeord

1. Vælg Brug liste med negative søgeord
  2. Vælg den kampagne, som du vil bruge listen med negative søgeord på.
  3. Markér afkrydsningsfelterne ud for de lister med negative søgeord, du vil bruge.
  4. Klik på Gem.

Tip!

Prøv at ekskludere websites eller kategorier for at begrænse dine Displayannoncers synlighed.