Få forslag til negative søgeord ved hjælp af rapporten Søgetermer

Ud over de negative søgeord, du selv finder på, kan du via rapporten Søgetermer få flere forslag til termer, der kan tilføjes som negative søgeord. Rapporten viser de faktiske termer, som brugere har søgt efter, og som både udløste din annonce og førte til et klik. Når du gennemgår rapporten, vil du muligvis se søgetermer, der har relation til det, du sælger, men ikke er helt det samme.

I denne artikel viser vi dig, hvordan du kan bruge rapporten Søgetermer til at få forslag til negative søgeord, så du bedre kan målrette mod kunder, der er interesserede i dit produkt eller din tjeneste.

Som standard bliver negative søgeord, som føjes til en søgekampagne fra rapporten Søgetermer, tilføjet som eksakt match. For at ændre matchtypen skal du bruge de relevante symboler.

Før du begynder

Hvis negative søgeord er helt nyt for dig, kan du finde flere oplysninger i artiklen Om negative søgeord.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Bemærk! Automatisk målretning er kun tilgængelig i den nye Google Ads-oplevelse.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Søgeord i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på Søgetermer øverst.

4. Hvis du kun vil se søgetermer for en udvalgt gruppe søgeord, skal du klikke på Søg efter søgeord og markere afkrydsningsfelterne ud for de søgeord, du vil se søgetermer for. Klik derefter på Søgetermer i den menu, der vises over tabellen.

5. Markér afkrydsningsfelterne ud for de søgetermer, du vil tilføje som negative søgeord, og klik på Tilføj som negativt søgeord. Som standard bliver negative søgeord, som føjes til en søgekampagne fra rapporten Søgetermer, tilføjet som eksakt match. For at ændre matchtypen skal du bruge de relevante symboler

Herfra kan du føje negative søgeord til en annoncegruppe eller kampagne, en eksisterende liste med negative søgeord eller en ny liste med negative søgeord.

Føj negative søgeord til en annoncegruppe eller kampagne

1. Vælg Annoncegruppe eller Kampagne. Hvert negative søgeord vil blive føjet til den annoncegruppe eller kampagne, der er knyttet til de tilsvarende søgetermer.
  2. Klik på Gem

Føj negative søgeord til en eksisterende liste med negative søgeord

1. Vælg Liste med negative søgeord.
  2. Vælg en eksisterende liste med negative søgeord i rullemenuen.
  3. Valgfrit: Anvend listen med negative søgeord på alle kampagner, som er knyttet til de tilsvarende søgetermer, ved at markere feltet Føj til kampagner.
  4. Klik på Gem.

Føj negative søgeord til en ny liste med negative søgeord

1. Vælg Liste med negative søgeord.
  2. Vælg Gem som ny liste, og anvend negative søgeord. Listen vil blive anvendt på alle kampagner, som er knyttet til de tilsvarende søgetermer.
  3. Klik på Gem

Husk!

Sørg for, at dine negative søgeord ikke overlapper dine almindelige søgeord, da dette vil medføre, at din annonce ikke vises.