Dashboard: definitie

Een dashboard is een visueel en aanpasbaar overzicht van de prestatiegegevens van uw account.

• Dashboards worden gemaakt door scorekaarten, diagrammen, tabellen of notities over uw prestatiegegevens in een aanpasbaar raster te plaatsen. U kunt deze elementen op elk vierkant in het raster plaatsen.
    • Scorekaarten: deze geven de prestaties van de belangrijkste statistieken weer.
    • Diagrammen en tabellen: deze geven u de mogelijkheid om visuele gegevensrapporten in te voegen die zijn gemaakt in de Rapporteditor. Meer informatie
    • Notities: hiermee geeft u mensen met wie u samenwerkt meer informatie over uw dashboard.
  • Pas uw dashboard aan door scorekaarten, diagrammen, tabellen en notities anders in te delen en de grootte ervan aan te passen.
    Meer informatie over het maken en bewerken van dashboards.
  • U kunt voor alle scorekaarten, tabellen en diagrammen afzonderlijk het datumbereik wijzigen om de prestaties voor een bepaalde periode te bekijken. Daarnaast kunt u de algemene datum van uw hele dashboard wijzigen om te bekijken hoe uw dashboard er op een bepaalde dag uit zou hebben gezien.
  • Dashboards geven u de mogelijkheid om samen te werken met iedereen die toegang heeft tot uw Google Ads-account.
    • U kunt uw dashboard per e-mail delen met gebruikers die alleen toegang via e-mail hebben.
    • U kunt uw dashboard als PDF-bestand downloaden als u het wilt delen met gebruikers die geen toegang hebben tot uw account.