Hitta sökordens status

Statusen på dina sökord anger om dina annonser är aktiva. I den här artikeln beskrivs var sökordsstatusen visas på ditt Google Ads-konto.

Innan du börjar

Lär dig mer om olika typer av sökordsstatus och vad de betyder i om sökordsstatus.

Anvisningar

De flesta användare hanterar nu sina konton enbart i den nya Google Ads-upplevelsen. Om du fortfarande använder den tidigare AdWords-upplevelsen ska du välja Tidigare nedan. Läs mer

Sökordsstatusen visas i statuskolumnen i tabellen. Så här öppnar du den:

1. Logga in på ditt AdWords-konto.
  2. Klicka på fliken Kampanjer högst upp.
  3. Klicka på fliken Sökord.
  4. Titta i kolumnen Status.
  5. Bredvid varje sökord visas sökordets aktuella status. Keyword status