Finn søkeordstatusen din

Søkeordstatusen angir om annonsene dine kjører eller ikke. I denne artikkelen forklarer vi hvor du finner denne statusen i Google Ads-kontoen din.

Før du begynner

Du finner mer informasjon om de ulike søkeordstatusene og hva de betyr, i delen Om søkeordstatus.

Veiledning

Søkeordstatusen er oppført i «Status»-kolonnen i statistikktabellen. Slik får du tilgang til den:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Søkeord i sidemenyen til venstre.
  3. Se i «Status»-kolonnen.
  4. Nåværende status er oppført ved siden av hvert enkelt søkeord.

Linker til beslektet innhold