Finn søkeordstatusen din

Søkeordstatusen din indikerer om annonsene dine kjører eller ikke. I denne artikkelen forklarer vi hvor du finner denne statusen i Google Ads-kontoen din.

Før du begynner

Du finner mer informasjon om de ulike søkeordstatusene og hva de betyr, i delen Om søkeordstatus.

Veiledning

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

Du kan se søkeordstatusen i «Status»-kolonnen i tabellen. Slik får du tilgang til den:

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen øverst.
  3. Klikk på Søkeord-fanen.
  4. Se i «Status»-kolonnen.
  5. Nåværende status er oppført ved siden av hvert enkelt søkeord. Keyword status

Linker til beslektet innhold