Find din søgeordsstatus

Din søgeordsstatus fortæller dig, om dine annoncer kører. Denne artikel beskriver, hvordan du finder statussen på din Google Ads-konto.

Før du begynder

Læs artiklen Om søgeordsstatus, hvis du vil vide, hvilke typer søgeordsstatusser der findes, og hvad de betyder.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Du kan se dine søgeords status i kolonnen "Status" i tabellen. Sådan gør du:

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner foroven.
  3. Klik på fanen Søgeord.
  4. Se i kolonnen "Status".
  5. Ud for hvert søgeord bør du kunne se søgeordets aktuelle status. Keyword status