Om Smart-displaykampagner

Smart-displaykampagner giver dig mulighed for på nem og intelligent vis at administrere de mange komplekse elementer i forbindelse med displayannoncering, og de kan være den nemmeste måde at udvide kundegrundlaget og få nye konverteringer på. Brug en Smart-displaykampagne til at vise annoncer i stort set alle formater på tværs af Google Displaynetværket. Dette giver dig mulighed for at nå ud til personer på alle trin af købscyklussen lige fra personer, der har vist interesse for dine produkter eller dit brand, til personer, der har besluttet sig for at købe.

Smart-displaykampagner kombinerer på tværs af Displaynetværket tre optimeringsteknologier, så det både bliver lettere og nemmere at målrette, byde på og oprette annoncer:

• Automatisk budgivning. Med udgangspunkt i mål-CPA optimeres intelligente kampagner, så de angiver dine bud ud fra sandsynligheden for en konvertering på den enkelte annonceauktion, og de prøver dermed at give dig mest valuta for pengene.
  • Automatisk målretning. Målretning optimeres løbende, når din kampagne kører, hvilket betyder, at dine annoncer i stigende grad vises de steder, hvor de er mest effektive for dig. Hvor det er relevant, bruger Smart-displaykampagner dynamisk generering af kundeemner til at matche dit feed med de brugere, der med størst sandsynlighed vil konvertere.
  • Automatisk annonceoprettelse. Annoncerne oprettes automatisk ud fra de byggesten, du angiver, f.eks. overskrifter, beskrivelser, logoer og billeder. I kraft af det responsive format passer de til næsten alle annoncepladser på Displaynetværket.

I denne artikel giver vi dig en oversigt over Smart-displaykampagner. Kom godt i gang ved at læse Opret og administrer Smart-displaykampagner. Vi har nu mulighed for at bruge Smart-displaykampagner med Betal for konverteringer. Læs mere her.

Fordele

Opret en meget effektiv kampagne på få minutter. Du bidrager med byggestenene til dine annoncer, f.eks. overskrifter, billeder og logoer, hvorefter vi finder så mange kunder som muligt til dig inden for dit CPA-bud og dit budget.

En smartere måde at arbejde på. Smart-displaykampagner optimeres automatisk inden for få dage. Din kampagne vælger automatisk den bedste kombination af aktiver, så du kan optimere effektiviteten. På den måde kan du lære, hvilke af dine overskrifter, beskrivelser, billeder og logoer udføre bedst.

Nå ud til den helt rigtige målgruppe. Nå ud til de personer, der med størst sandsynlighed vil foretage en konvertering, og få så mange konverteringer som muligt til det bud, du angiver. Smart-displaykampagner optimerer effektiviteten ved hjælp af automatisk budgivning og målretning, herunder remarketing. Det forbedres yderligere med dynamisk generering af kundeemner, som matcher brugerprofiler med dit produkt- eller tjenestefeed.

Hvornår de kan bruges

Smart-displaykampagner kan være det helt rigtige for dig, hvis:

• Du vil tiltrække yderligere kunder ud over dine manuelt målrettede kampagner.
  • Du bruger konverteringssporing, og du opfylder de konverteringsbaserede kvalifikationskrav. Hvis du vil oprette en Smart-displaykampagne, skal du have opnået mindst 50 konverteringer på Displaynetværket eller mindst 100 konverteringer på Søgenetværket i løbet af de seneste 30 dage.
  • Du har begrænset din annoncering på Displaynetværket til remarketing, men nu vil nå ud til folk tidligere i købsprocessen.
  • Du ikke har prøvet at annoncere på Displaynetværket før og ønsker en hurtig og meget effektiv kampagne.

Fordele ved en Smart-kampagne:

• Et meget enklere kampagneoprettelsesflow
  • En brugervenlig grænseflade til administration af dine annoncer
  • En ny, strømlinet måde at spore din status på

Ulemper eller ting, du ikke længere har mulighed for:

• Manuelle budstrategier
  • Indstillinger såsom leveringsmetode eller enhed
  • Kampagner kun til computere eller mobilenheder
  • Manuel målretning
  • Manuel oprettelse af alle dine annoncer
  • Mulighed for at ændre din Smart-kampagne til en anden type displaykampagne

Sådan fungerer automatisk budgivning

Smart-displaykampagner bruger mål-CPA og fokuserer på konverteringer. Din Smart-kampagne optimerer, så der bydes mest aggressivt, når der ifølge effektivitetsdataene er størst sandsynlighed for konverteringer, og der bydes markant mindre, når der ifølge dataene kun er en lille sandsynlighed for konverteringer. Efter en nødvendig indlæringsperiode begynder din kampagne af optimere enten inden for to uger, eller efter den genererer ca. 50 konverteringer, alt efter hvad der kommer først.

Betal for konverteringer

Du kan vælge at betale for konverteringer i stedet for klik i Smart-displaykampagner, der bruger budgivning baseret på mål-CPA. Når du opretter din kampagne, skal du gå til sektionen "Budgivning". Se efter overskriften "Betal for", og vælg Konverteringer i rullemenuen. Få flere oplysninger om betaling for konverteringer.

Sådan fungerer automatisk målretning

For at hjælpe dig med at nå ud til de personer, der betyder mest for din virksomhed, forsøger automatiske kampagner på aggressiv vis at opnå konverteringer ud fra effektivitetsdata. Smart-displaykampagner kombinerer to målretningsmetoder: Automatisk remarketing over for personer, der har besøgt dit website, og automatisk målretning, der er en effektiv metode til at få fat i kunderne "midt i tragten", dvs. langt tidligere i købsprocessen.

Lad os eksempelvis sige, at du sælger danskvand. Normalt ville du ikke have tænkt på at medtage "kontorartikler" som et målrettet søgeord for din kampagne for danskvand. Hvis der imidlertid er en stærk tilknytning mellem "kontorartikler" og salg af danskvand, arbejder automatisk målretning på at skaffe dig salg med den pågældende målretning. Dette er blot ét eksempel på ét søgeord. Intelligente kampagner kan finde mange sådanne søgeord, hvor der ved hjælp af computerkraft og browserdata målrettes mod signaler, som du ikke selv ville have fundet frem til.

Der er heller ingen grund til bekymring, hvis du allerede har andre kampagner, der bruger remarketing. En Smart-displaykampagne flytter nemlig normalt ikke kunder væk fra disse, medmindre du vælger at kombinere dem. Når du har flere kampagner, der viser annoncer til den samme målgruppe, viser vi altid den mest relevante annonce.

Få flere oplysninger om automatisk målretning.

Bemærk!
  • Smart-displaykampagner er ikke kompatible med målretning efter målgruppe eller brugerlistemålretning.
  • Selvom målretningen i Smart-displaykampagner er automatiseret, byder Google Ads på yderligere indstillinger, som du kan bruge til at administrere, hvor dine annoncer vises. Du kan oprette placeringsekskluderinger på kontoniveau for at forhindre, at dine annoncer vises på bestemte websites. Du kan også oprette ekskluderinger af websitekategorier.

Om dynamisk generering af kundeemner

Dynamisk generering af kundeemner er en metode til at øge effekten af din feedbaserede dynamiske remarketing, så du kan nå ud til nye brugere med dine meget effektive produkter. I modsætning til dynamisk remarketing, som fokuserer på at få mest mulig værdi ud af dine eksisterende kunder, bruges dynamisk generering af kundeemner til at skaffe nye brugere. Det betyder, at dynamisk generering af kundeemner er den foretrukne metode, hvis du er en ny annoncør, eller hvis du målretter mod en målgruppe, som er anderledes end dine førstepartsdata (inklusive dine remarketinglister).

Sådan fungerer det

Dynamisk generering af kundeemner bruger maskinlæring til at forudsige, hvilke feedelementer potentielle købere søger efter. Ved hjælp af tidligere feedeffektivitet og brugeradfærd forudsiger dynamisk generering af kundeemner, hvilke nye brugere som med størst sandsynlighed vil være effektive for elementerne i dit feed. Når systemet finder statistisk signifikante relationer mellem feedelementer og brugerhensigt, kombinerer det denne mulige hensigt med demografiske oplysninger som alder og køn for at matche brugerens hensigt med et relevant produkt i dit feed. Produkterne i dit feed bedømmes og udvælges på baggrund af effektivitet, relevans og andre faktorer for at afgøre, hvilke produkter der med størst sandsynlighed vil føre til konverteringer.

Intelligente displaykampagner anbefales til kampagner til dynamisk generering af kundeemner, da de enkelt og nemt kan kombinere dynamiske remarketingbrugere med potentielle brugere, hvilket gør det muligt at konfigurere en komplet tragt på effektiv vis.

Eksempel

Forestil dig, at du er hoteludbyder, og en kunde gerne vil holde ferie i Paris. Denne kunde undersøger mange emner om Paris, f.eks. kulturelle seværdigheder, restauranter, hoteller og flyafgange. Du har aktiveret dynamisk generering af kundeemner, og hver eneste nye relevante oplysning fra denne brugers "kunderejse", som indikerer, at brugeren har til hensigt at rejse til Paris, er derfor med til at fortælle Googles systemer, at hvis denne potentielle kunde får vist dine hoteller i Paris, er der større sandsynlighed for, at annoncen er relevant og nyttig for vedkommende, og at den udmønter sig i en konvertering.

Sådan fungerer annonceoprettelse og -optimering

Lad os sige, du ønsker at lancere en kampagne, men ikke ved, hvilke billeder og hvilken tekst der skal bruges i dine annoncer. Du beslutter dig for at angive dine aktiver (overskrifter, beskrivelseslinjer, billeder og logoer) og køre dem i en Smart-kampagne. Der sker nu følgende:

1. Systemet kombinerer dine individuelle aktiver i annoncer, hvis størrelse automatisk tilpasses alle standardannoncestørrelser eller standardannoncetyper, og systemet vælger automatisk den bedste kombination for den enkelte eksponering.
  2. Dine annoncer vises på målrettet vis til folk, der browser på et af de millioner af websites, der udgør Displaynetværket.
  3. Når aktiverne har indsamlet nok data, får du rapporter om, hvor effektive de er.
  4. Du lærer, hvad der er effektivt, og hvad der ikke er, og du kan dermed justere din kampagne, så den bruger de mest effektive billeder og den mest effektive tekst.
  5. Du sparer dermed kostbar tid, samtidig med at du kan udnytte systemets evne til at optimere din kampagne.

Hvordan ser mine annoncer ud?

Smart-displaykampagner kører responsive annoncer på Displaynetværket. Responsive displayannoncer erstatter responsive annoncer som standardannoncetype for Displaynetværket, og de kan også bruges i Smart-displaykampagner. Du kan bestemme udseendet af dine annoncer ved at uploade aktiver som overskrift, logo, beskrivelse og billeder. Google bruger dine aktiver til at vise annoncer og optimere dem, så de bliver mere effektive på tværs af Displaynetværket. Den responsive annonces tilpasningsevne gør det muligt for dig at udvide din rækkevidde og forbedre effektiviteten uden at skulle oprette en lang række annoncer i alle de forskellige annoncetyper og -størrelser.

Hvis du vil bruge responsive annoncer til igen at annoncere for specifikke produkter, som folk tidligere har set på dit website, skal du føje et feed til din intelligente displaykampagne. Dine annoncer kan vise billeder af produkterne ledsaget af din marketingtekst. Feedet kan tilføjes på siden "Indstillinger" eller under "Dynamiske annonceindstillinger", når du opretter kampagnen.

Det er umuligt at se en forhåndsvisning af alle de mange tusinde forskellige kombinationer, der kan udgøre dine annoncer, med en Smart-displaykampagne. Dine annoncer er designet til at se flotte ud, så længe du blot tilføjer billeder og logoer, der passer til de angivne specifikationer for billedforhold. De kan også tilpasse sig udgivernes websites som native-annoncer, hvilket giver dig en ekstra fordel i forhold til standardannoncer.

Hvordan fungerer effektivitetsdata?

Når din kampagne er kommet godt i gang, vil du gerne se resultater og administrere dine aktiver. Rapporten over aktiver i Smart-displaykampagner omfatter eksempelannoncer og effektivitetsdata:

• Eksempelannoncer. Klik på linket Se flere størrelser for at se flere eksempler på mange af de størrelser, dine annoncer kører.
  • Effektivitetsdata. Brug din tabel til at se data for hvert enkelt aktiv, herunder hvordan Google har gradueret effektiviteten af det pågældende aktiv baseret på dets evne til at generere konverteringer.