Over remarketing op basis van Firebase-gegevens

U kunt uw Google Ads-account aan uw Firebase-project koppelen om gebruik te maken van de doelgroepen die u op basis van Firebase-gegevens heeft gemaakt.

Voordat u begint

U kunt alleen remarketinglijsten van Firebase-doelgroepen gebruiken als uw accounts zijn gekoppeld. Bekijk Google Ads koppelen aan Google Analytics App & web of Firebase voor meer informatie over hoe u uw Google Ads-account aan Firebase kunt koppelen.

Hoe het werkt

In uw Google Ads-account kunt u remarketinglijsten voor mobiele apps maken op basis van Firebase-doelgroepen. Lijsten op basis van mobiele app-gegevens kunnen worden getarget door campagnes in het zoeknetwerk, display-campagnes en videocampagnes. U kunt ook doelgroepen maken in Firebase met elke combinatie van gebeurtenissen en gebruikersproperty's (bijvoorbeeld 'Android-gebruikers die in Brazilië wonen'). Hieronder vindt u enkele lijsten die standaard beschikbaar zijn in Google Ads wanneer het Google Ads-account is gekoppeld aan een Firebase-project.

• Kopers: mensen die een app hebben gekocht of een in-app-aankoop hebben gedaan.
  • Alle gebruikers: mensen die uw app hebben geïnstalleerd.

Remarketinglijsten die in Firebase zijn gemaakt

Alle remarketinglijsten die in het Firebase-account zijn gemaakt, worden beheerd door Firebase. De houder van het Google Ads-account kan deze lijsten niet wijzigen. Als het Google Ads-account wordt losgekoppeld, worden advertentiegroepen die actief lijsten op basis van Firebase-gegevens targeten, niet meer weergegeven.

Remarketinglijsten tussen Google Ads-accounts delen

Manager-accounts met toegang tot Firebase-gegevens kunnen ook Firebase-gegevens delen met beheerde accounts. De Firebase-accountbeheerder kan deze lijsten delen met andere beheerde accounts of met manager-accounts. Als op enig moment de link tussen het Google Ads-account en Firebase wordt verbroken, hebben alle andere accounts die deze gegevens delen ook geen toegang meer. Daarnaast worden de targetinglijsten van advertentiegroepen die zijn gebaseerd op deze accounts, niet meer weergegeven.