Sobre la segmentació per públic amb dades de Firebase

A fi d'oferir una visualització completa i consolidada dels públics i de simplificar-ne la gestió i l'optimització, trobareu les millores següents a Google Ads:

• Informes de públics nous
    Ara, els informes detallats sobre les dades demogràfiques, els segments i les exclusions de públic es consoliden en un sol lloc. Feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon, obriu la pestanya "Públics, paraules clau i contingut" i feu clic a Públics. Des d'aquesta pàgina d'informes també podeu gestionar fàcilment els públics. Obteniu més informació sobre els informes de públics.
  • Termes nous
    Hem afegit termes nous als informes de públics i a tot Google Ads. Per exemple, ara els "tipus de públics" (que inclouen els públics personalitzats, els actius al mercat i els afins) s'anomenen segments de públic, i en lloc de "remàrqueting" parlem de "les vostres dades". Obteniu més informació sobre l'actualització de termes i frases relacionats amb els públics.

Podeu enllaçar el vostre compte de Google Ads al vostre projecte de Firebase per utilitzar els segments de públic creats amb les dades de Firebase.

Abans de començar

Per poder utilitzar els segments de dades dels segments de públic de Firebase, els vostres comptes han d'estar enllaçats. Per obtenir informació sobre com podeu enllaçar el compte de Google Ads a Firebase, consulteu l'article Enllaçar una propietat de Google Analytics 4 o un projecte de Firebase a Google Ads.

Com funciona

Al compte de Google Ads, podeu crear segments de dades amb els usuaris de l'aplicació mòbil que es basin en segments de públic de Firebase. Per orientar els anuncis a segments basats en dades d'aplicacions mòbils, heu de fer servir campanyes de cerca, de display i de vídeo. També podeu crear segments de públic a Firebase a partir d'una combinació d'esdeveniments i de propietats d'usuari (per exemple, "Usuaris d'Android que viuen al Brasil"). A continuació trobareu alguns segments que estan disponibles de manera predeterminada a Google Ads si el compte de Google Ads està enllaçat a un projecte de Firebase.

• Compradors: les persones que han comprat una aplicació o que han fet una compra des de l'aplicació.
  • Tots els usuaris: les persones que han instal·lat la vostra aplicació.

Segments de dades creats a Firebase

Firebase gestiona els segments de dades que es creen al compte de Firebase. El titular del compte de Google Ads no podrà fer canvis en aquests segments. Si el compte de Google Ads es desenllaça, els grups d'anuncis que s'orienten activament a segments basats en dades de Firebase deixaran de publicar-se.

Compartir segments de dades entre comptes de Google Ads

Els comptes de gestor amb accés a les dades de Firebase també poden compartir aquestes dades amb comptes gestionats. L'administrador del compte de Firebase pot compartir aquests segments amb altres comptes gestionats o bé amb comptes de gestor. Si en algun moment s'interromp l'enllaç entre el compte de Google Ads i Firebase, els altres comptes que comparteixen aquestes dades deixaran de tenir-hi accés i els grups d'anuncis orientats a segments basats en aquests comptes deixaran de publicar-se.