Gjennomsnittlig CPA: definisjon

Det gjennomsnittlige beløpet du har betalt for en konvertering fra annonsen din. Gjennomsnittlig kostnad per kjøp (CPA) beregnes ved å dele totalkostnaden for konverteringer på det totale antallet konverteringer.

• Hvis for eksempel en annonse genererer to konverteringer – én som koster NOK 20,00 og én som koster NOK 40,00 – er gjennomsnittlig CPA for disse konverteringene NOK 30,00.
  • Gjennomsnittlig CPA er basert på den faktiske CPA-en (det faktiske beløpet du betaler for en konvertering fra annonsen din), som kan være forskjellig fra mål-CPA-en (beløpet du har angitt som ønsket gjennomsnittlig CPA hvis du bruker mål-CPA-budgivning).
  • Bruk resultatmål for å angi et gjennomsnittlig CPA-mål for alle kampanjer i en kampanjegruppe.