Gennemsnitlig CPA: Definition

Det gennemsnitlige beløb, du er blevet debiteret for en konvertering fra din annonce. Den gennemsnitlige pris pr. handling (CPA, cost-per-action) beregnes ved at dividere den samlede pris for konverteringer med det samlede antal konverteringer.

• Hvis din annonce f.eks. får 2 konverteringer, hvor den ene koster 10 DKK, og den anden koster 20 DKK, er den gennemsnitlige CPA for disse konverteringer 15 DKK.
  • Den gennemsnitlige CPA er baseret på din faktiske CPA (det faktiske beløb, du debiteres for en konvertering fra din annonce), som kan være en anden end din mål-CPA (det beløb, du har angivet som din ønskede gennemsnitlige CPA, hvis du bruger budgivning baseret på CPA-mål).
  • Brug effektivitetsmål til at angive et gennemsnitligt CPA-mål for alle kampagner i en kampagnegruppe.