CPA mitjà: definició

És l'import mitjà que se us cobra per una conversió feta des del vostre anunci. El cost per acció (CPA) mitjà es calcula dividint el cost total de les conversions entre el nombre total de conversions.

• Per exemple, si l'anunci rep dues conversions, una per valor de 2 € i l'altra per valor de 4 €, el CPA mitjà de les conversions és de 3 €.
  • El CPA mitjà es basa en el CPA real (l'import real que se us cobra per una conversió feta des del vostre anunci), que pot ser diferent del vostre CPA objectiu (l'import que heu definit com a CPA mitjà desitjat si feu servir ofertes de CPA objectiu).
  • Utilitzeu els objectius de rendiment per definir un CPA objectiu mitjà per a totes les campanyes d'un grup de campanyes.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now