Vejledning i tilmelding til Google Ads

Opret en Google Ads-konto: Sådan tilmelder du dig

Tilmeld dig Google Ads for at begynde at nå ud til nye kunder med onlineannoncer, der er skræddersyet til dine forretningsmål og dit budget. Denne guide med tre trin hjælper dig med at oprette en Google Ads-konto og din første annoncekampagne.

Før du begynder

Hvis du vil oprette en Google Ads-konto, skal du have en mailadresse og et website for din virksomhed. Selvom du ikke har et website, kan du stadig annoncere på Google ved hjælp af AdWords Express – Googles enkle løsning til onlineannoncering. Opret din første annonce på blot 15 minutter!

TILMELD DIG ADWORDS EXPRESS
          TILMELD DIG ADWORDS

Om din virksomhed

Først skal du give os nogle grundlæggende oplysninger om din virksomhed, så vi kan tilpasse kontooprettelsen.

Vejledning

1. Indtast den e-mail, du vil bruge, når du logger ind på din nye Google Ads-konto. Hvis du har en Google-konto i forvejen (dvs. du allerede bruger et andet Google-produkt, f.eks. Gmail), skal du bruge din Google-e-mailadresse.

Tip!

Har du brug for, at flere personer kan få adgang til din nye Google Ads-konto? Du kan invitere dem, når du har oprettet kontoen og logger ind på Google Ads. Få flere oplysninger om at give adgang til din Google Ads-konto.

2. Indtast adressen på websitet for den virksomhed, du vil annoncere for.
  3. Klik på Fortsæt.
  4. Log ind på din eksisterende Google-konto, eller opret en ny.

• Hvis du har en Google-konto i forvejen (dvs. du allerede bruger et andet Google-produkt, f.eks. Gmail), skal du indtaste din Google-e-mailadresse og -adgangskode og derefter klikke på Log ind.
    • Hvis du ikke har en eksisterende Google-konto, eller hvis du vil bruge en anden mailadresse til at logge ind med, skal du blot klikke på Opret en konto nederst på skærmen og følge vejledningen for at oprette og bekræfte din nye Google-konto.

Bemærk!

• Når du har logget ind, ser du muligvis en anbefaling om at bruge AdWords Express i stedet for Google Ads. Denne anbefaling er baseret på de virksomhedsoplysninger, du har delt.
      • AdWords Express er en hurtig og let måde til annoncering på Google. I modsætning til Google Ads administrerer AdWords Express dine annoncer for dig, så du kan fokusere på at øge virksomhedens vækst og gøre dine kunder glade.
      • Hvis du vil i gang med AdWords Express, skal du blot følge de trin, der vises på skærmen. Hvis du hellere vil beholde Google Ads, skal du blot klikke på Skift til Google Ads og følge vejledningen nedenfor.
      • Er du ikke sikker på, hvilken der er den rigtige for dig? Se en sammenligning af Google Ads og AdWords Express.

Sådan løser du et problem med at oprette eller logge ind på en Google-konto