Vejledning i tilmelding til Google Ads

Opret en Google Ads-konto: Sådan tilmelder du dig

Tilmeld dig Google Ads for at begynde at nå ud til nye kunder med onlineannoncer, der er skræddersyet til dine virksomhedsmål og dit budget. Denne guide med tre trin hjælper dig med at oprette en Google Ads-konto og din første annoncekampagne.

Før du begynder

Hvis du vil oprette en Google Ads-konto, skal du have en mailadresse og et website for din virksomhed. Selvom du ikke har et website, kan du stadig annoncere på Google ved hjælp af Smart-kampagner, som er Google Ads-standardoplevelsen for nye annoncører. Opret din første annonce på blot 15 minutter!

TILMELD DIG GOOGLE ADS

Om din virksomhed

Først skal du give os nogle grundlæggende oplysninger om din virksomhed, så vi kan tilpasse kontooprettelsen.

Vejledning

1. Angiv den mail, du vil bruge til at logge ind på din nye Google Ads-konto. Hvis du har en Google-konto i forvejen (dvs. du allerede bruger et andet Google-produkt, f.eks. Gmail), skal du bruge din Google-mailadresse.

Tip!

Har du brug for, at flere personer kan få adgang til din nye Google Ads-konto? Du kan invitere dem, når du har oprettet kontoen og logger ind på Google Ads. Få flere oplysninger om at give adgang til din Google Ads-konto.

2. Angiv webadressen til den virksomhed, som du vil annoncere for.
  3. Klik på Fortsæt.
  4. Log ind på din eksisterende Google-konto, eller opret en ny.

• Hvis du har en Google-konto i forvejen (dvs. du allerede bruger et andet Google-produkt, f.eks. Gmail), skal du indtaste din Google-e-mailadresse og -adgangskode og derefter klikke på Log ind.
    • Hvis du ikke har en eksisterende Google-konto, eller hvis du vil bruge en anden mailadresse til at logge ind med, skal du blot klikke på Opret en konto nederst på skærmen og følge vejledningen for at oprette og bekræfte din nye Google-konto.

Sådan løser du et problem med at oprette eller logge ind på en Google-konto