Om datasegmenter som opprettes automatisk

Vi ønsker å gi deg en samlet og omfattende oversikt over målgruppene dine og sørge for at optimaliseringen og administreringen av målgrupper skal bli enklere. Derfor har vi finstemt disse områdene i Google Ads:

• Ny målgrupperapportering
    Nå har vi samlet detaljert rapportering om segmenter, ekskluderinger og demografisk informasjon for målgrupper på ett sted. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon, åpne «Målgrupper, søkeord og innhold»-fanen, og klikk på Målgrupper. Du kan også enkelt administrere målgruppene dine fra denne rapportsiden. Finn ut mer om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruker nå nye termer i målgrupperapportene og generelt i Google Ads. Nå omtaler vi for eksempel «målgruppetyper» (omfatter egendefinerte målgrupper samt intensjons- og interessemålgrupper) som «målgruppesegmenter», mens «remarketing» kalles «dataene dine». Finn ut mer om de oppdaterte termene og uttrykkene vi bruker i forbindelse med målgrupper.

Hvis du har konfigurert den globale nettstedstaggen på nettstedet ditt for å spore besøkende på nettstedet ditt og brukerne av appen din, oppretter Google Ads automatisk standard datasegmenter. Det kan for eksempel være segmentene «Alle besøkende» eller «Kunder som forlater handlevognen». Du kan umiddelbart begynne å målrette annonsegruppene dine mot disse segmentene. I denne artikkelen finner du informasjon om automatisk opprettede datasegmenter, og hvordan de fungerer.

Før du begynner

Les om datasegmenter for å få bedre innsikt i hvordan de fungerer. For å få en oversikt over hvordan du kan sette inn egendefinerte parametere i koden til den globale nettstedstaggen, kan du lese om bruk av egendefinerte parametere.

Sånn fungerer det

Når du har lagt til den globale nettstedstaggen på nettstedet ditt, blir besøkende på nettstedet lagt til i datasegmentene dine i tråd med reglene og vilkårene som gjelder for datasegmentene dine. Med dynamisk remarketing bruker Google Ads også de egendefinerte parameterne i taggen din for å opprette mer spesifikke datasegmenter ut fra brukerhandlinger på nettstedet ditt.

Ut fra pagetype-delen av den egendefinerte parameteren kan Google Ads se hvilken type nettsted du annonserer for. Du kan deretter legge til spesifikke verdier for hver sidehandling. Hvis du vil opprette et datasegment over folk som har besøkt startsiden din, kan du for eksempel bruke verdien 'home' som egendefinert parameter og plassere taggen på startsiden.

Vær oppmerksom på følgende

Den globale nettstedstaggen fastslår hvem som skal tas med i datasegmentene dine. Derfor er det viktig at du bruker de eksakte navnene på eller verdiene for de egendefinerte parameterne når du konfigurerer den globale nettstedstaggen. Du kan legge til standard datasegmenter i målrettingen for annonsegruppen din, eller du kan opprette dine egne datasegmenter i tråd med regler. Standard datasegmenter kan imidlertid ikke slettes.

How to Create Effective Remarketing Lists

Learn how to create effective remarketing lists on the Google Display Network. In this video, we'll uncover how to create different lists based on each customer’s journey through your website so that you can target them with different bids or ads.

Viktig

Når du legger til taggen på nettstedet ditt, må du ikke oversette navnene på eller verdiene for de egendefinerte parameterne fra malene. Standard datasegmenter blir opprettet automatisk med parameternavn på engelsk. Eksempelvis skal pagetype-parameteren for sider som inneholder en handlekurv, ha verdien cart, ikke basket (britisk engelsk) eller kurv (norsk).

Vanlige standardsegmenter

Standard datasegment Beskrivelse Tag-informasjon
Alle besøkende Alle som har besøkt nettstedet ditt eller brukt appen din Dette segmentet fylles ut på grunnlag av alle verdiene fra alle parameterne i taggen som er brukt på nettstedet ditt og i appen din.
Alle som har konvertert Alle som har konvertert på nettstedet ditt Dette segmentet fylles ut automatisk med taggen din for konverteringssporing. Hvis du ikke har konfigurert konverteringssporing, er dette segmentet tomt.
Google Ads-optimalisert segment Dette er et kombinasjonssegment som består av flere segmenter fra tilgjengelige målgruppekilder i ett datasegment. Du kan opprette dette segmentet ved å tilknytte minst én datakilde på Målgruppekilder-siden. Du kan også gå gjennom prosessen for å opprette datasegmenter i Google Ads.

Standard datasegmenter for bestemte bedriftstyper

Utdanning

Disse datasegmentene er spesifikt utformet for utdanningsnettsteder. Hvis du markedsfører utdanningsprogrammer, må du sørge for at den globale nettstedstaggen din inneholder edu_pagetype-parameteren. Da klassifiseres siden som «Utdanning». Nedenfor kan du finne de egendefinerte parameterverdiene for hver segmenttype, for eksempel edu_pagetype='home'.

Standard datasegment Beskrivelse Tag-informasjon
Generelle besøkende Dette er folk som har besøkt nettstedet ditt eller brukt appen din, men som ikke har sett på bestemte kurs eller programmer. Dette segmentet omfatter ikke folk som er oppført i andre segmenter, som segmentet for folk som søker etter programmer, segmentet for folk som har åpnet programsider, segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen inneholde edu_pagetype-parameteren på alle sidene på nettstedet ditt. Hvis det ikke er angitt noen fast verdi (f.eks. 'home') på noen av sidene dine, lar du verdifeltet stå tomt.
Folk som søker etter programmer Folk som har søkt etter kurs eller programmer på nettstedet ditt. Dette segmentet omfatter ikke folk som er oppført i segmentet for brukere som har åpnet programsider, segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på søkeresultatsidene dine inneholde edu_pagetype='searchresults'-parameteren.
Folk som har åpnet programsider Folk som har sett på bestemte kurs- eller programsider på nettstedet ditt. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på kurs- eller programsidene dine inneholde edu_pagetype='program'-parameteren.
Brukere som har avbrutt konverteringer Folk som har begynt å fylle ut et skjema for å få mer informasjon, men som ikke sendte det inn. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på skjemasidene dine inneholde edu_pagetype='lead'-parameteren.
Brukere som har konvertert tidligere Brukere som tidligere har sendt inn et skjema For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på konverteringssidene dine inneholde edu_pagetype='complete'-parameteren.
Flyreiser

Disse datasegmentene er spesifikt utformet for nettsteder der brukere kan bestille flyreiser. Hvis du markedsfører et nettsted der brukere kan bestille flyreiser, må du sørge for at den globale nettstedstaggen din inneholder flight_pagetype-parameteren. Da klassifiseres siden som «Flyreiser». Nedenfor kan du se de egendefinerte parameterverdiene for hver segmenttype, for eksempel flight_pagetype='home'-parameteren.

Standard datasegment Beskrivelse Tag-informasjon
Generelle besøkende Dette er folk som har besøkt nettstedet ditt eller brukt appen din, men som ikke har sett på bestemte flyreiser. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av andre segmenter, for eksempel segmentet for folk som har søkt etter flyreiser, segmentet for folk som ser på flyreiser, segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen din inneholde flight_pagetype-taggen på alle sidene på nettstedet ditt. Hvis det ikke er angitt noen fast verdi (f.eks. 'home') på noen av sidene dine, lar du verdifeltet stå tomt.
Folk som har søkt etter flyreiser Folk som har søkt etter flyreiser på nettstedet ditt. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av andre segmenter, for eksempel segmentet for folk som ser på flyreiser, segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på søkeresultatsidene dine inneholde flight_pagetype='searchresults'-parameteren.
Folk som ser på flyreiser Folk som har sett på bestemte flyreisesider på nettstedet ditt. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på detaljsidene dine for flyreiser inneholde flight_pagetype='offerdetail'-parameteren.
Brukere som har avbrutt konverteringer Folk som har begynt å kjøpe en billett, men som ikke reserverte noen flyreise. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på betalingssidene dine inneholde flight_pagetype='cart'-parameteren.
Brukere som har konvertert tidligere Brukere som har reservert flyreiser hos deg tidligere For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på sidene dine for bestillingsbekreftelse inneholde flight_pagetype='purchase'-parameteren.
Hoteller og utleie

Disse segmentene er utformet spesifikt for nettsteder der brukere kan booke hotellrom og utleietilbud. Hvis du markedsfører et nettsted der brukere kan booke hotellrom eller utleieboliger, må du sørge for at den globale nettstedstaggen din inneholder hrental_pagetype-parameteren. Da klassifiseres siden som «Hoteller og utleie». Nedenfor kan du se de egendefinerte parameterverdiene for hver segmenttype, for eksempel hrental_pagetype='home'.

Standard datasegment Beskrivelse Tag-informasjon
Generelle besøkende Dette er folk som har besøkt nettstedet ditt eller brukt appen din, men som ikke har sett på bestemte hoteller eller utleietilbud. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av andre segmenter, for eksempel segmentet for brukere som har søkt etter eiendommer, segmentet for brukere som har sett på eiendommer, segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen din inneholde hrental_pagetype-parameteren på alle sidene på nettstedet ditt. Hvis det ikke er angitt noen fast verdi (f.eks. 'home') på noen av sidene dine, lar du verdifeltet stå tomt.
Brukere som har søkt etter eiendommer Folk som har søkt etter hoteller eller utleietilbud på nettstedet ditt. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av andre segmenter, for eksempel segmentet for folk som har sett på eiendommer, segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på søkeresultatsidene dine inneholde hrental_pagetype='searchresults'-parameteren.
Brukere som har sett på eiendommer Folk som har sett på bestemte hotell- og utleiesider på nettstedet ditt. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på hotell- og utleiesidene dine inneholde hrental_pagetype='offerdetail'-parameteren.
Brukere som har avbrutt konverteringer Folk som har begynt å reservere hotellrom eller utleietilbud, men som ikke har fullført reservasjonen. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på bestillingssidene dine inneholde hrental_pagetype='conversionintent'-parameteren.
Brukere som har konvertert tidligere Folk som har reservert hotellrom eller utleietilbud fra deg tidligere For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på bekreftelsessidene dine inneholde hrental_pagetype='conversion'-parameteren.
Jobber

Disse segmentene er spesifikt utformet for nettsteder der det drives jobbformidling. Hvis du markedsfører et nettsted der det drives jobbformidling, må du sørge for at den globale nettstedstaggen din inneholder job_pagetype-parameteren. Da klassifiseres siden som «Jobber». Nedenfor kan du finne de egendefinerte parameterverdiene for hver segmenttype, for eksempel job_pagetype='home'.

Standard datasegment Beskrivelse Tag-informasjon
Generelle besøkende Folk som har besøkt nettstedet ditt eller appen din, men som ikke har sett på bestemte jobber. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av andre segmenter, for eksempel segmentet for jobbsøkere, segmentet for folk som har sett på jobber, segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen din inneholde job_pagetype-parameteren på alle sidene på nettstedet ditt. Hvis det ikke er angitt noen fast verdi (f.eks. 'home') på noen av sidene dine, lar du verdifeltet stå tomt.
Jobbsøkere Folk som har søkt etter jobber på nettstedet ditt. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av andre segmenter, for eksempel segmentet for folk som ser på jobber, segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på søkeresultatsidene dine inneholde job_pagetype='searchresults'-parameteren.
Folk som har sett på jobber Folk som har sett på bestemte jobbsider på nettstedet ditt. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på sidene dine med jobbeskrivelser inneholde job_pagetype='offerdetail'-parameteren.
Brukere som har avbrutt konverteringer Folk som har begynt å fylle ut et skjema eller innledet en forespørsel om kontakt med en rekrutterer, men som ikke sendte inn skjemaet eller forespørselen. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på skjemasidene dine inneholde job_pagetype='conversionintent'-parameteren.
Brukere som har konvertert tidligere Brukere som tidligere har sendt inn et skjema eller kontaktet en rekrutterer For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på bekreftelsessidene dine for skjemaer inneholde job_pagetype='conversion'-parameteren.
Lokale spesialtilbud

Disse segmentene er spesifikt utformet for nettsteder der lokale tilbud legges ut. Hvis du markedsfører et nettsted der tilbud fra lokale bedrifter legges ut, må du sørge for at den globale nettstedstaggen din inneholder local_pagetype-parameteren. Da klassifiseres siden som «Lokale tilbud». Nedenfor kan du finne de egendefinerte parameterverdiene for hver segmenttype, for eksempel local_pagetype='home'.

Standard datasegment Beskrivelse Tag-informasjon
Generelle besøkende Dette er folk som har besøkt nettstedet ditt eller brukt appen din, men som ikke har sett på noen bestemte lokale tilbud eller andre tilbud. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen din inneholde local_pagetype-parameteren på alle sidene på nettstedet ditt. Hvis det ikke er angitt noen fast verdi (f.eks. 'home') på noen av sidene dine, lar du verdifeltet stå tomt.
Folk som har søkt etter tilbud Folk som har søkt etter lokale tilbud eller andre tilbud på nettstedet ditt. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av andre segmenter, for eksempel segmentet for folk som har sett på tilbud, segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på søkeresultatsidene dine inneholde local_pagetype='searchresults'-parameteren.
Folk som har sett på tilbud Folk som har sett på bestemte sider med lokale tilbud og andre tilbud på nettstedet ditt. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på sidene dine med lokale tilbud og andre tilbud inneholde local_pagetype='offerdetail'-parameteren.
Brukere som har avbrutt konverteringer Folk som har begynt på kjøpet av et lokalt tilbud eller et annet tilbud, men som ikke fullførte kjøpet. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på skjemasidene dine inneholde local_pagetype='conversionintent'-parameteren.
Brukere som har konvertert tidligere Folk som tidligere har kjøpt et lokalt tilbud eller et annet tilbud fra deg. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på sidene dine for kjøpsbekreftelse inneholde local_pagetype='conversion'-parameteren.
Detaljhandel

Disse segmentene er spesifikt utformet for nettsteder der det drives med netthandel eller detaljhandel. Hvis du markedsfører et nettsted der det selges produkter, må du sørge for at den globale nettstedstaggen din inneholder ecomm_pagetype-parameteren. Da klassifiseres siden som «Detaljhandel». Nedenfor kan du finne de egendefinerte parameterverdiene for hver segmenttype, for eksempel ecomm_pagetype='home'.

Standard datasegment Beskrivelse Tag-informasjon
Generelle besøkende Dette er besøkende på nettstedet som ikke har vært innom sider merket med ecomm_pagetype='product', 'cart' eller 'purchase'. Dette segmentet legger til alle besøkende og ekskluderer folk som er en del av andre segmenter, for eksempel segmentet for brukere som ser på produkter, segmentet for kunder som forlater handlekurven, eller segmentet for tidligere kjøpere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen din inneholde ecomm_pagetype-parameteren på alle sidene på nettstedet ditt. Hvis det ikke er angitt noen fast verdi (f.eks. 'home') på noen av sidene dine, lar du verdifeltet stå tomt.
Brukere som ser på produkter Folk som har sett på bestemte produktsider på nettstedet ditt. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av andre segmenter, for eksempel segmentet for brukere som har forlatt handlekurven, eller segmentet for brukere som har kjøpt tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på produktsidene dine inneholde ecomm_pagetype='product'-parameteren.
Merk: Google Ads kan dessuten automatisk legge til folk som har sett på produkter på nettstedet ditt, i dette segmentet.
Kunder som forlater handlevognen Folk som har lagt til produkter i handlekurven, men som ikke fullførte kjøpet. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av segmentet for brukere som har kjøpt tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på handlekurvsidene dine inneholde ecomm_pagetype='cart'-parameteren.
Tidligere kjøpere Brukere som har kjøpt produkter fra deg tidligere For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på sidene dine for kjøpsbekreftelse inneholde ecomm_pagetype='purchase'-parameteren.
Eiendom

Disse segmentene er spesifikt utformet for eiendomsmeglere og nettsteder der det selges boliger. Hvis du markedsfører et nettsted der det legges ut boliger og eiendommer som er til salgs, må du sørge for at den globale nettstedstaggen din inneholder listing_pagetype-parameteren. Da klassifiseres siden som «Eiendom». Nedenfor kan du finne de egendefinerte parameterverdiene for hver segmenttype, for eksempel listing_pagetype='home'.

Standard datasegment Beskrivelse Tag-informasjon
Generelle besøkende Dette er folk som har besøkt nettstedet ditt eller brukt appen din, men som ikke har sett på bestemte oppføringer. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av andre segmenter, for eksempel segmentet for folk som har søkt etter oppføringer, segmentet for folk som har sett på oppføringer, segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen inneholde listing_pagetype-parameteren på alle sidene på nettstedet ditt. Hvis det ikke er angitt noen fast verdi (f.eks. 'home') på noen av sidene dine, lar du verdifeltet stå tomt.
Folk som har søkt etter oppføringer Folk som har søkt etter oppføringer på nettstedet ditt. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av andre segmenter, for eksempel segmentet for folk som har sett på oppføringer, segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på søkeresultatsidene dine inneholde listing_pagetype='searchresults'-parameteren.
Folk som har sett på oppføringer Folk som har sett på bestemte oppføringssider på nettstedet ditt. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på oppføringssidene dine inneholde listing_pagetype='offerdetail'-parameteren.
Brukere som har avbrutt konverteringer Folk som har begynt å fylle ut et skjema eller innledet en forespørsel, men som ikke sendte inn skjemaet eller forespørselen. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på skjemasidene dine inneholde listing_pagetype='conversionintent'-parameteren.
Brukere som har konvertert tidligere Brukere som tidligere har sendt inn et skjema eller gjort en avtale For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på bekreftelsessidene dine inneholde listing_pagetype='conversion'-parameteren.
Reiser

Disse datasegmentene er spesifikt utformet for reiselivsnettsteder. Hvis du markedsfører et nettsted der reisetilbud og spesialtilbud kan kjøpes eller bestilles, må du sørge for at den globale nettstedstaggen din inneholder travel_pagetype-parameteren. Da klassifiseres siden som «Reiseliv». Nedenfor kan du se de egendefinerte parameterverdiene for hver segmenttype, for eksempel travel_pagetype='home'.

Standard datasegmenter Beskrivelse Tag-informasjon
Generelle besøkende Dette er folk som har besøkt nettstedet ditt eller brukt appen din, men som ikke har sett på bestemte reisealternativer. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av andre segmenter, for eksempel segmentet for folk som har søkt etter oppføringer, segmentet for folk som har sett på oppføringer, segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen inneholde travel_pagetype-parameteren på alle sidene på nettstedet ditt. Hvis det ikke er angitt noen fast verdi (f.eks. 'home') på noen av sidene dine, lar du verdifeltet stå tomt.
Folk som har søkt etter oppføringer Folk som har søkt etter reisealternativer på nettstedet ditt. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av andre segmenter, for eksempel segmentet for folk som har sett på oppføringer, segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på søkeresultatsidene dine inneholde travel_pagetype='searchresults'-parameteren.
Folk som har sett på oppføringer Folk som har sett på bestemte sider med reisealternativer på nettstedet ditt. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på sidene dine med reisealternativer inneholde travel_pagetype='offerdetail'-parameteren.
Brukere som har avbrutt konverteringer Folk som har begynt å reservere en reise, men som ikke fullførte reservasjonen. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på sidene dine for bestillingsskjemaer inneholde travel_pagetype='conversionintent'-parameteren.
Brukere som har konvertert tidligere Brukere som tidligere har reservert et reisealternativ hos deg For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på sidene dine for bestillingsbekreftelse inneholde travel_pagetype='conversion'-parameteren.
Egendefinert

Hvis du markedsfører et nettsted som ikke passer inn i noen av de ovennevnte kategoriene, kan du bruke dynx_pagetype-parameteren. Nedenfor kan du se de egendefinerte parameterverdiene for hver segmenttype, for eksempel dynx_pagetype='home'.

Standard datasegment Beskrivelse Tag-informasjon
Generelle besøkende Folk som har besøkt nettstedet ditt eller brukt appen din, men som ikke har sett på bestemte sider. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av andre segmenter, for eksempel segmentet for brukere som har sett på produkter eller tjenester, segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen din inneholde dynx_pagetype-parameteren på alle sidene på nettstedet ditt. Hvis det ikke er angitt noen fast verdi (f.eks. 'home') på noen av sidene dine, lar du verdifeltet stå tomt.
Søkere Folk som har søkt på nettstedet ditt. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av andre segmenter, for eksempel segmentet for brukere som har sett på produkter eller tjenester, segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på søkeresultatsidene dine inneholde dynx_pagetype='searchresults'-parameteren.
Brukere som har sett på produkter eller tjenester Dette er folk som har sett på bestemte sider på nettstedet ditt. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av segmentet for brukere som har avbrutt konverteringer, eller segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på produkt- eller tjenestesidene dine inneholde dynx_pagetype='offerdetail'-parameteren.
Brukere som har avbrutt konverteringer Folk som har begynt på en konvertering eller et salg, men som ikke fullførte. Dette segmentet omfatter ikke folk som er en del av segmentet for brukere som har konvertert tidligere. For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på handlekurv- eller skjemasidene dine inneholde dynx_pagetype='conversionintent'-parameteren.
Brukere som har konvertert tidligere Brukere som har konvertert hos eller kjøpt fra deg tidligere For at dette segmentet skal fylles ut, må den globale nettstedstaggen på sidene dine for kjøpsbekreftelse inneholde dynx_pagetype='conversion'-parameteren.