Over automatisch gemaakte lijsten

Een remarketinglijst is een verzameling websitebezoekers. Wanneer u voor de eerste keer een remarketingcampagne instelt, maakt Google Ads standaard remarketinglijsten voor u, zoals 'Alle bezoekers' of 'Winkelwagenverlaters'. U kunt deze lijsten vervolgens meteen gaan targeten in uw advertentiegroepen. Dit artikel bevat informatie die u inzicht geeft in hoe automatisch gemaakte remarketinglijsten werken, voor zowel reguliere als dynamische remarketing.

Voordat u begint

Voor inzicht in hoe remarketing in het algemeen werkt, leest u hier meer informatie. Voor informatie over hoe u aangepaste parameters invoegt in uw remarketingtagcode, raadpleegt u dit artikel.

Hoe het werkt

De remarketingtag op uw website voegt bezoekers aan uw remarketinglijsten toe op basis van de regels en voorwaarden van deze lijsten. Voor dynamische remarketing maakt Google Ads ook gebruik van de aangepaste parameters in uw tag om specifiekere lijsten te maken aan de hand van acties die op uw site worden uitgevoerd.

Het gedeelte pagetype van de aangepaste parameter vertelt Google Ads voor welk soort website u adverteert. Vervolgens kunt u voor elke pagina-actie specifieke waarden toevoegen. Als u bijvoorbeeld een lijst maakt met gebruikers die uw startpagina hebben bezocht, kunt u de waarde home als aangepaste parameter gebruiken en de tag op uw startpagina plaatsen.

Houd rekening met het volgende

Uw remarketingtag bepaalt welke gebruikers er aan uw remarketinglijsten worden toegevoegd. Daarom is het belangrijk dat u de precieze namen en waarden van uw aangepaste parameters opgeeft wanneer u uw remarketingtag instelt. U kunt deze standaard remarketinglijsten aan uw advertentiegroeptargeting toevoegen, maar u kunt ook uw eigen remarketinglijsten maken op basis van regels. De standaard remarketinglijsten kunnen echter niet worden verwijderd.

How to Create Effective Remarketing Lists

Learn how to create effective remarketing lists on the Google Display Network. In this video, we'll uncover how to create different lists based on each customer’s journey through your website so that you can target them with different bids or ads.

Belangrijk

Wanneer u de remarketingtag aan uw website toevoegt, moet u de namen en waarden van de aangepaste parameters uit de template niet vertalen. De standaard remarketinglijsten worden namelijk automatisch gemaakt op basis van de Engelse parameternamen. Voor pagina's met een winkelwagentje moet de parameter pagetype bijvoorbeeld de waarde cart hebben en niet basket (Brits-Engels) of carrinho (Portugees).

Gemeenschappelijke standaardlijsten

Standaard remarketinglijst Omschrijving Taginformatie
Alle bezoekers Iedereen die uw website of app heeft bezocht Deze lijst bevat alle waarden van alle parameters in uw website- en app-remarketingimplementaties.
Alle geconverteerde bezoekers Iedereen die op uw website een conversie heeft uitgevoerd Deze lijst wordt automatisch aangevuld met behulp van uw tag voor het bijhouden van conversies. Als u 'Conversies bijhouden' nog niet heeft ingesteld, is deze lijst leeg.
Voor Google Ads geoptimaliseerde lijst Dit is een combinatielijst die uit meerdere doelgroepen bestaat afkomstig van beschikbare doelgroepbronnen in een enkele remarketinglijst. U kunt deze lijst maken door minstens één gegevensbron te koppelen op de pagina Doelgroepbronnen.

Standaardlijsten voor specifieke bedrijfstypen

Onderwijs

Deze lijsten zijn ontworpen voor een optimale werking met onderwijsgerelateerde websites. Als u voor een onderwijsprogramma adverteert, zorgt u ervoor dat uw remarketingtag de parameter edu_pagetype bevat. Zo wordt de pagina geclassificeerd als vallend in de categorie Onderwijs. Hieronder ziet u voor elk lijsttype de waarden van de aangepaste parameters, zoals edu_pagetype='home'.

Standaard remarketinglijst Omschrijving Taginformatie
Algemene bezoekers Mensen die uw website of app hebben bezocht, maar geen specifieke cursussen of programma's hebben bekeken. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Programmazoekers', 'Kijkers van programmapagina's', 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet uw remarketingtag op alle pagina's van uw site de tag edu_pagetype bevatten. Is er voor bepaalde pagina's geen waarde ingesteld (zoals 'home'), dan laat u deze waarde leeg.
Programmazoekers Mensen die op uw site naar cursussen of programma's hebben gezocht. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Kijkers van programmapagina's', 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw pagina's met zoekresultaten edu_pagetype = 'searchresults' bevatten.
Kijkers van programmapagina's Mensen die op uw site specifieke cursus- of programmapagina's hebben bekeken. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw pagina's met zoekresultaten edu_pagetype = 'program' bevatten.
Conversieverlaters Mensen die zijn begonnen met invullen van een informatieformulier, maar dit niet hebben verzonden. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw formulierpagina's edu_pagetype = 'lead' bevatten.
Eerdere converteerders Mensen die in het verleden een formulier hebben verzonden Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw conversiepagina's edu_pagetype = 'complete' bevatten.
Vluchten

Deze lijsten zijn ontworpen voor een optimale werking met websites voor het boeken van vluchten. Als u adverteert voor een website waarop vluchten kunnen worden geboekt, zorgt u ervoor dat uw remarketingtag de parameter flight_pagetype bevat. Zo wordt de pagina geclassificeerd als vallend in de categorie Vluchten. Hieronder ziet u voor elk lijsttype de waarden van de aangepaste parameters, zoals flight_pagetype='home'.

Standaard remarketinglijst Omschrijving Taginformatie
Algemene bezoekers Mensen die uw website of app hebben bezocht, maar geen specifieke vluchten hebben bekeken. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Vluchtzoekers', 'Kijkers van vluchten', 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet uw remarketingtag op alle pagina's van uw site de tag flight_pagetype bevatten. Is er voor bepaalde pagina's geen waarde ingesteld (zoals 'home'), dan laat u deze waarde leeg.
Vluchtzoekers Mensen die op uw site naar vluchten hebben gezocht. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Kijkers van vluchten', 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw pagina's met zoekresultaten flight_pagetype = 'searchresults' bevatten.
Kijkers van vluchten Mensen die op uw site specifieke pagina's voor vluchtaanbiedingen hebben bekeken. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw pagina's met vluchtgegevens flight_pagetype = 'offerdetail' bevatten.
Conversieverlaters Mensen die zijn begonnen met een ticketaankoop, maar de vlucht uiteindelijk niet hebben geboekt. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw betaalpagina's flight_pagetype = 'cart' bevatten.
Eerdere converteerders Mensen die in het verleden vluchten bij u hebben geboekt Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw boekingsbevestigingspagina's flight_pagetype = 'purchase' bevatten.
Hotels en vakantiewoningen

Deze lijsten zijn ontworpen voor een optimale werking met websites waar hotels en vakantiewoningen kunnen worden geboekt. Als u adverteert voor een website waarop hotelkamers of vakantiewoningen kunnen worden geboekt, zorgt u ervoor dat uw remarketingtag de parameter hrental_pagetype bevat. Zo wordt de pagina geclassificeerd als vallend in de categorie 'Hotels en vakantiewoningen'. Hieronder ziet u voor elk lijsttype de waarden van de aangepaste parameters, zoals hrental_pagetype= 'home'.

Standaard remarketinglijst Omschrijving Taginformatie
Algemene bezoekers Mensen die uw website of app hebben bezocht, maar geen specifieke hotels of vakantiewoningen hebben bekeken. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Zoekers naar onroerend goed', 'Kijkers voor onroerend goed', 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet uw remarketingtag op alle pagina's van uw site de tag hrental_pagetype bevatten. Is er voor bepaalde pagina's geen waarde ingesteld (zoals 'home'), dan laat u deze waarde leeg.
Zoekers naar onroerend goed Mensen die op uw site naar hotels of vakantiewoningen hebben gezocht. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Kijkers voor onroerend goed', 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw pagina's met zoekresultaten hrental_pagetype = 'searchresults' bevatten.
Kijkers voor onroerend goed Mensen die op uw site specifieke pagina's voor hotels en vakantiewoningen hebben bekeken. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw pagina's waar hotels en vakantiewoningen kunnen worden geboekt hrental_pagetype = 'offerdetail' bevatten.
Conversieverlaters Mensen die zijn begonnen met het boeken van een hotel of vakantiewoning, maar hun boeking niet hebben voltooid. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw boekingspagina's hrental_pagetype = 'conversionintent' bevatten.
Eerdere converteerders Mensen die in het verleden een hotel of vakantiewoning bij u hebben geboekt Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw bevestigingspagina's hrental_pagetype = 'conversion' bevatten.
Vacatures

Deze lijsten zijn ontworpen voor een optimale werking met vacaturewebsites. Als u voor een vacaturewebsite adverteert, zorgt u ervoor dat uw remarketingtag de parameter job_pagetype bevat. Zo wordt de pagina geclassificeerd als vallend in de categorie Vacatures. Hieronder ziet u voor elk lijsttype de waarden van de aangepaste parameters, zoals job_pagetype = 'home'.

Standaard remarketinglijst Omschrijving Taginformatie
Algemene bezoekers Mensen die uw website of app hebben bezocht, maar geen specifieke vacatures hebben bekeken. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Werkzoekenden', 'Kijkers voor vacatures', 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet uw remarketingtag op alle pagina's van uw site de tag job_pagetype bevatten. Is er voor bepaalde pagina's geen waarde ingesteld (zoals 'home'), dan laat u deze waarde leeg.
Werkzoekenden Mensen die op uw site naar vacatures hebben gezocht. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Kijkers voor vacatures', 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw pagina's met zoekresultaten job_pagetype = 'searchresults' bevatten.
Kijkers voor vacatures Mensen die op uw site specifieke vacaturepagina's hebben bekeken. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw pagina's met vacaturebeschrijvingen job_pagetype = 'offerdetail' bevatten.
Conversieverlaters Mensen die zijn begonnen met het invullen van een formulier om contact op te nemen met een recruiter, maar dit niet hebben verzonden. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw formulierpagina's job_pagetype = 'conversionintent' bevatten.
Eerdere converteerders Mensen die in het verleden een formulier hebben verzonden of contact hebben opgenomen met een recruiter Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw formulierbevestigingspagina's job_pagetype = 'conversion' bevatten.
Lokale aanbiedingen

Deze lijsten zijn ontworpen voor een optimale werking met websites voor lokale aanbiedingen. Als u voor een website met lokale aanbiedingen adverteert, zorgt u ervoor dat uw remarketingtag de parameter local_pagetype bevat. Zo wordt de pagina geclassificeerd als vallend in de categorie 'Lokale aanbiedingen'. Hieronder ziet u voor elk lijsttype de waarden van de aangepaste parameters, zoals local_pagetype = 'home'.

Standaard remarketinglijst Omschrijving Taginformatie
Algemene bezoekers Mensen die uw website of app hebben bezocht, maar geen specifieke lokale aanbiedingen hebben bekeken Als u deze lijst wilt aanvullen, moet uw remarketingtag op alle pagina's van uw site de tag local_pagetype bevatten. Is er voor bepaalde pagina's geen waarde ingesteld (zoals 'home'), dan laat u deze waarde leeg.
Aanbiedingszoekers Mensen die op uw site naar lokale aanbiedingen hebben gezocht. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Kijkers voor aanbiedingen', 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw pagina's met zoekresultaten local_pagetype = 'searchresults' bevatten.
Kijkers voor aanbiedingen Mensen die op uw site specifieke aanbiedingspagina's hebben bekeken. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw pagina's voor aanbiedingen local_pagetype = 'offerdetail' bevatten.
Conversieverlaters Mensen die zijn begonnen met het kopen van een lokale aanbieding, maar de aankoop niet hebben voltooid. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw formulierpagina's local_pagetype = 'conversionintent' bevatten.
Eerdere converteerders Mensen die in het verleden een lokale aanbieding bij u hebben gekocht Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw aankoopbevestigingspagina's local_pagetype = 'conversion' bevatten.
Detailhandel

Deze lijsten zijn ontworpen voor een optimale werking met websites voor e-commerce en detailhandel. Als u adverteert voor een website waarop producten worden verkocht, zorgt u ervoor dat uw remarketingtag de parameter ecomm_pagetype bevat. Zo wordt de pagina geclassificeerd als vallend in de categorie Detailhandel. Hieronder ziet u voor elk lijsttype de waarden van de aangepaste parameters, zoals ecomm_pagetype = 'home'.

Standaard remarketinglijst Omschrijving Taginformatie
Algemene bezoekers Bezoekers van uw site die geen pagina's hebben bezocht met de markering ecomm_pagetype= 'product', 'cart' of 'purchase'. Aan deze lijst worden alle bezoekers toegevoegd die niet al in de lijst 'Productbekijkers', 'Winkelwagenverlaters' of 'Eerdere kopers' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet uw remarketingtag op alle pagina's van uw site de tag ecomm_pagetype bevatten. Is er voor bepaalde pagina's geen waarde ingesteld (zoals 'home'), dan laat u deze waarde leeg.
Productbekijkers Mensen die op uw site specifieke productpagina's hebben bekeken. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Winkelwagenverlaters' of 'Eerdere kopers' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw productpagina's ecomm_pagetype = 'product' bevatten.
Opmerking: Google Ads kan mensen die op uw website producten hebben bekeken, ook automatisch aan deze lijst toevoegen.
Winkelwagenverlaters Mensen die producten aan hun winkelwagentje hebben toegevoegd, maar de aankoop niet hebben voltooid. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Eerdere kopers' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw winkelwagenpagina's ecomm_pagetype = 'cart' bevatten.
Eerdere kopers Mensen die in het verleden producten bij u hebben gekocht Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw aankoopbevestigingspagina's ecomm_pagetype = 'purchase' bevatten.
Onroerend goed

Deze lijsten zijn ontworpen voor een optimale werking met websites voor de verkoop van woningen of ander onroerend goed. Als u adverteert voor een website waarop huizen of ander onroerend goed te koop worden aangeboden, zorgt u ervoor dat uw remarketingtag de parameter listing_pagetype bevat. Zo wordt de pagina geclassificeerd als vallend in de categorie 'Onroerend goed'. Hieronder ziet u voor elk lijsttype de waarden van de aangepaste parameters, zoals listing_pagetype = 'home'.

Standaard remarketinglijst Omschrijving Taginformatie
Algemene bezoekers Mensen die uw website of app hebben bezocht, maar geen specifieke vermeldingen hebben bekeken. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Vermeldingszoekers', 'Kijkers voor vermeldingen', 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet uw remarketingtag op alle pagina's van uw site de tag listing_pagetype bevatten. Is er voor bepaalde pagina's geen waarde ingesteld (zoals 'home'), dan laat u deze waarde leeg.
Vermeldingszoekers Mensen die op uw site naar vermeldingen hebben gezocht. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Kijkers voor vermeldingen', 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw pagina's met zoekresultaten listing_pagetype = 'searchresults' bevatten.
Kijkers voor vermeldingen Mensen die op uw site specifieke vermeldingspagina's hebben bekeken. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw pagina's met vermeldingen listing_pagetype = 'offerdetail' bevatten.
Conversieverlaters Mensen die zijn begonnen met het invullen van een afspraakformulier, maar dit niet hebben verzonden. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw formulierpagina's listing_pagetype = 'conversionintent' bevatten.
Eerdere converteerders Mensen die in het verleden een formulier hebben verzonden of een afspraak hebben gemaakt Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw bevestigingspagina's listing_pagetype = 'conversion' bevatten.
Reizen

Deze lijsten zijn ontworpen voor een optimale werking met reiswebsites. Als u adverteert voor een website waarop reizen kunnen worden gekocht of geboekt, zorgt u ervoor dat uw remarketingtag de parameter travel_pagetype bevat. Zo wordt de pagina geclassificeerd als vallend in de categorie Reizen. Hieronder ziet u voor elk lijsttype de waarden van de aangepaste parameters, zoals travel_pagetype = 'home'.

Standaard remarketinglijst Omschrijving Taginformatie
Algemene bezoekers Mensen die uw website of app hebben bezocht, maar geen specifieke reisproducten hebben bekeken. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Vermeldingszoekers', 'Kijkers voor vermeldingen', 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet uw remarketingtag op alle pagina's van uw site de tag travel_pagetype bevatten. Is er voor bepaalde pagina's geen waarde ingesteld (zoals 'home'), dan laat u deze waarde leeg.
Vermeldingszoekers Mensen die op uw site naar reisproducten hebben gezocht. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Kijkers voor vermeldingen', 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw pagina's met zoekresultaten travel_pagetype = 'searchresults' bevatten.
Kijkers voor vermeldingen Mensen die op uw site specifieke pagina's met reisproducten hebben bekeken. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw pagina's met vermeldingen travel_pagetype = 'offerdetail' bevatten.
Conversieverlaters Mensen die zijn begonnen met het boeken van een reisproduct, maar de boeking niet hebben voltooid. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw formulierpagina's travel_pagetype = 'conversionintent' bevatten.
Eerdere converteerders Mensen die in het verleden een reisproduct bij u hebben geboekt Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw boekingsbevestigingspagina's travel_pagetype = 'conversion' bevatten.
Aangepast

Als u adverteert voor een website die niet in een van bovenstaande categorieën valt, kunt u gebruikmaken van de parameter dynx_pagetype. Hieronder ziet u voor elk lijsttype de waarden van de aangepaste parameters, zoals dynx_pagetype = 'home'.

Standaard remarketinglijst Omschrijving Taginformatie
Algemene bezoekers Mensen die uw website of app hebben bezocht, maar geen specifieke pagina's hebben bekeken. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Zoekers', 'Kijkers voor producten of services', 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet uw remarketingtag op alle pagina's van uw site dynx_pagetype bevatten. Is er voor bepaalde pagina's geen waarde ingesteld (zoals 'home'), dan laat u deze waarde leeg.
Zoekers Mensen die op uw site hebben gezocht. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Kijkers voor producten of services', 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw pagina's met zoekresultaten dynx_pagetype = 'searchresults' bevatten.
Kijkers voor producten of services. Mensen die op uw site specifieke pagina's hebben bekeken. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Conversieverlaters' of 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw pagina's met producten en services dynx_pagetype = 'offerdetail' bevatten.
Conversieverlaters Mensen die zijn begonnen met een conversie of aankoop, maar deze niet hebben voltooid. Deze lijst bevat geen gebruikers die al in de lijst 'Eerdere converteerders' staan. Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw winkelwagen- of formulierpagina's dynx_pagetype = 'conversionintent' bevatten.
Eerdere converteerders Mensen die in het verleden een conversie of aankoop bij u hebben voltooid Als u deze lijst wilt aanvullen, moet de remarketingtag op uw aankoopbevestigingspagina's dynx_pagetype = 'conversion' bevatten.