Over automatisch gemaakte gegevenssegmenten

We hebben de volgende verbeteringen in Google Ads aangebracht om een uitgebreide en geconsolideerde weergave van uw doelgroepen te bieden en het beheer en de optimalisatie van doelgroepen te vereenvoudigen:

• Nieuwe doelgroeprapportage
    Gedetailleerde rapportage over demografie, segmenten en uitsluitingen voor doelgroepen is nu samengevoegd op één plaats. Klik op het icoon Campagnes Campaigns Icon, open het tabblad 'Doelgroepen, zoekwoorden en content' en klik op Doelgroepen. U kunt uw doelgroepen ook makkelijk beheren vanaf deze rapportpagina. Ontdek meer informatie over doelgroeprapportage.
  • Nieuwe termen
    We gebruiken nieuwe termen in uw doelgroeprapport en in Google Ads. Zo worden 'doelgroeptypen' (waaronder aangepaste, in-market- en affiniteitsdoelgroepen) nu 'doelgroepsegmenten' genoemd en is 'remarketing' nu 'uw gegevens'. Meer informatie over de updates van termen en woordgroepen in doelgroepen

Als u op uw website een algemene sitetag heeft ingesteld om de bezoekers van uw website en de gebruikers van uw app bij te houden, maakt Google Ads automatisch standaard gegevenssegmenten, zoals Alle bezoekers of Winkelwagenverlaters. U kunt deze segmenten vervolgens onmiddellijk gaan targeten in uw advertentiegroepen. Dit artikel geeft u inzicht in automatisch gemaakte gegevenssegmenten en in hoe ze werken.

Voordat u begint

Lees meer informatie over uw gegevenssegmenten voor inzicht in hoe ze werken. Voor een overzicht van hoe u aangepaste parameters invoegt in de code van uw algemene sitetag, leest u hoe u aangepaste parameters kunt gebruiken.

Hoe het werkt

Met de algemene sitetag die u op uw website heeft toegevoegd, worden de bezoekers van uw website aan uw gegevenssegmenten toegevoegd op basis van de regels en voorwaarden van uw gegevenssegmenten. Voor dynamische remarketing maakt Google Ads ook gebruik van de aangepaste parameters in uw tag om specifiekere gegevenssegmenten te maken aan de hand van acties die op uw site worden uitgevoerd.

Met het gedeelte pagetype van de aangepaste parameter wordt aan Google Ads doorgegeven voor welk soort website u adverteert. Vervolgens kunt u voor elke pagina-actie specifieke waarden toevoegen. Als u bijvoorbeeld een gegevenssegment maakt met gebruikers die uw homepage hebben bezocht, kunt u de waarde 'home' als aangepaste parameter gebruiken en de tag op uw homepage plaatsen.

Aandachtspunten

Uw algemene sitetags bepalen welke gebruikers aan uw gegevenssegmenten worden toegevoegd. Daarom is het belangrijk dat u de precieze namen en waarden van uw aangepaste parameters opgeeft wanneer u de algemene sitetag instelt. U kunt deze standaard gegevenssegmenten aan uw advertentiegroeptargeting toevoegen, maar u kunt ook uw eigen gegevenssegmenten maken op basis van regels. Uw standaard gegevenssegmenten kunnen echter niet worden verwijderd.

How to Create Effective Remarketing Lists

Learn how to create effective remarketing lists on the Google Display Network. In this video, we'll uncover how to create different lists based on each customer’s journey through your website so that you can target them with different bids or ads.

Belangrijk

Als u uw tag toevoegt aan uw website, moet u de aangepaste parameternamen of waarden uit de templates niet vertalen. De standaard gegevenssegmenten worden namelijk automatisch gemaakt op basis van de Engelse parameternamen. Voor pagina's met een winkelwagen moet de parameter pagetype bijvoorbeeld de waarde cart hebben en niet basket (Brits-Engels) of carrinho (Portugees).

Algemene standaardsegmenten

Standaard gegevenssegment Beschrijving Taginformatie
Alle bezoekers Iedereen die uw website of app heeft bezocht. Dit segment wordt automatisch gevuld met alle waarden van alle parameters uit de tag die op uw website en in uw app wordt gebruikt.
Alle geconverteerde bezoekers Iedereen die op uw website een conversie heeft uitgevoerd. Dit segment wordt automatisch gevuld met behulp van uw tag voor het bijhouden van conversies. Als u Conversies bijhouden nog niet heeft ingesteld, is dit segment leeg.
Geoptimaliseerd segment voor Google Ads Dit is een combinatiesegment dat uit meerdere segmenten bestaat die afkomstig zijn van beschikbare doelgroepbronnen in een enkel gegevenssegment. Als u dit segment wilt maken, moet u ten minste 1 gegevensbron koppelen op de pagina Doelgroepbronnen, of het proces doorlopen om het Google Ads-gegevenssegment op te zetten.

Standaard gegevenssegmenten voor specifieke bedrijfstypen

Onderwijs

Deze gegevenssegmenten zijn ontworpen voor een optimale werking met onderwijsgerelateerde websites. Als u voor onderwijsprogramma's adverteert, moet u ervoor zorgen dat de algemene sitetag de parameter edu_pagetype bevat. Zo wordt de pagina geclassificeerd als vallend in de categorie Onderwijs. Hieronder ziet u voor elk segmenttype de waarden van de aangepaste parameters, zoals edu_pagetype='home'.

Standaard gegevenssegment Beschrijving Taginformatie
Algemene bezoekers Mensen die uw website of app hebben bezocht, maar geen specifieke cursussen of programma's hebben bekeken. Dit segment bevat geen gebruikers die al in een van de volgende andere segmenten zijn opgenomen: Programmazoekers, Kijkers van programmapagina's, Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op alle pagina's van uw site de tag edu_pagetype bevatten. Is er voor bepaalde pagina's geen waarde ingesteld (zoals 'home'), dan laat u deze waarde leeg.
Programmazoekers Mensen die op uw site naar cursussen of programma's hebben gezocht. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Kijkers van programmapagina's, Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw pagina's met zoekresultaten edu_pagetype = 'searchresults' bevatten.
Kijkers van programmapagina's Mensen die op uw site specifieke cursus- of programmapagina's hebben bekeken. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw cursus- of programmapagina's edu_pagetype = 'program' bevatten.
Conversieverlaters Mensen die zijn begonnen een formulier voor meer informatie in te vullen, maar dit niet hebben ingediend. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw formulierpagina's edu_pagetype = 'lead' bevatten.
Eerdere converteerders Mensen die in het verleden een formulier hebben ingediend. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw conversiepagina's edu_pagetype = 'complete' bevatten.
Vluchten

Deze gegevenssegmenten zijn ontworpen voor een optimale werking met websites om vluchten te boeken. Als u adverteert voor een website waarop vluchten kunnen worden geboekt, moet u ervoor zorgen dat uw algemene sitetag de parameter flight_pagetype bevat. Zo wordt de pagina geclassificeerd als vallend in de categorie Vluchten. Hieronder ziet u voor elk segmenttype de waarden van de aangepaste parameters, zoals flight_pagetype='home'.

Standaard gegevenssegment Beschrijving Taginformatie
Algemene bezoekers Mensen die uw website of app hebben bezocht, maar geen specifieke vluchten hebben bekeken. Dit segment bevat geen gebruikers die al in een van de volgende andere segmenten zijn opgenomen: Vluchtzoekers, Kijkers van vluchten, Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet uw algemene sitetag op alle pagina's van uw site de tag flight_pagetype bevatten. Is er voor bepaalde pagina's geen waarde ingesteld (zoals ='home'), dan laat u deze waarde leeg.
Vluchtzoekers Mensen die op uw site naar vluchten hebben gezocht. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Kijkers van vluchten, Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw pagina's met zoekresultaten flight_pagetype = 'searchresults' bevatten.
Kijkers van vluchten Mensen die op uw site specifieke pagina's voor vluchtaanbiedingen hebben bekeken. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw pagina's met vluchtgegevens flight_pagetype = 'offerdetail' bevatten.
Conversieverlaters Mensen die zijn begonnen met een ticketaankoop, maar de vlucht uiteindelijk niet hebben geboekt. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw betaalpagina's flight_pagetype = 'cart' bevatten.
Eerdere converteerders Mensen die in het verleden vluchten bij u hebben geboekt. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw boekingsbevestigingspagina's flight_pagetype = 'purchase' bevatten.
Hotels en vakantiewoningen

Deze segmenten zijn ontworpen voor een optimale werking met websites om hotels en vakantiewoningen te boeken. Als u adverteert voor een website waarop hotelkamers of vakantiewoningen kunnen worden geboekt, moet u ervoor zorgen dat uw algemene sitetag de parameter hrental_pagetype bevat. Zo wordt de pagina geclassificeerd als vallend in de categorie Hotels en vakantiewoningen. Hieronder ziet u voor elk segmenttype de waarden van de aangepaste parameters, zoals hrental_pagetype= 'home'.

Standaard gegevenssegment Beschrijving Taginformatie
Algemene bezoekers Mensen die uw website of app hebben bezocht, maar geen specifieke hotels of vakantiewoningen hebben bekeken. Dit segment bevat geen gebruikers die al in een van de volgende andere segmenten zijn opgenomen: Zoekers naar vakantieverblijven, Kijkers voor vakantieverblijven, Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op alle pagina's van uw site de tag hrental_pagetype bevatten. Is er voor bepaalde pagina's geen waarde ingesteld (zoals 'home'), dan laat u deze waarde leeg.
Zoekers naar vakantieverblijven Mensen die op uw site naar hotels of vakantiewoningen hebben gezocht. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Kijkers voor vakantieverblijven, Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw pagina's met zoekresultaten hrental_pagetype = 'searchresults' bevatten.
Kijkers voor vakantieverblijven Mensen die op uw site specifieke pagina's voor hotels en vakantiewoningen hebben bekeken. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw pagina's waar hotels en vakantiewoningen kunnen worden geboekt, hrental_pagetype = 'offerdetail' bevatten.
Conversieverlaters Mensen die zijn begonnen een hotel of vakantiewoning te boeken, maar hun boeking niet hebben afgerond. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw boekingspagina's hrental_pagetype ='conversionintent' bevatten.
Eerdere converteerders Mensen die in het verleden een hotel of vakantiewoning bij u hebben geboekt. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw bevestigingspagina's hrental_pagetype = 'conversion' bevatten.
Vacatures

Deze segmenten zijn ontworpen voor een optimale werking met vacaturewebsites. Als u voor een vacaturewebsite adverteert, moet u ervoor zorgen dat uw algemene sitetag de parameter job_pagetype bevat. Zo wordt de pagina geclassificeerd als vallend in de categorie Vacatures. Hieronder ziet u voor elk segmenttype de waarden van de aangepaste parameters, zoals job_pagetype = 'home'.

Standaard gegevenssegment Beschrijving Taginformatie
Algemene bezoekers Mensen die uw website of app hebben bezocht, maar geen specifieke vacatures hebben bekeken. Dit segment bevat geen gebruikers die al in een van de volgende andere segmenten zijn opgenomen: Werkzoekenden, Kijkers voor vacatures, Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op alle pagina's van uw site de tag job_pagetype bevatten. Is er voor bepaalde pagina's geen waarde ingesteld (zoals 'home'), dan laat u deze waarde leeg.
Werkzoekenden Mensen die op uw site naar vacatures hebben gezocht. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Kijkers voor vacatures, Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw pagina's met zoekresultaten job_pagetype = 'searchresults' bevatten.
Kijkers voor vacatures Mensen die op uw site specifieke vacaturepagina's hebben bekeken. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw pagina's met vacaturebeschrijvingen job_pagetype = 'offerdetail' bevatten.
Conversieverlaters Mensen die zijn begonnen een formulier of verzoek voor contact met een recruiter in te vullen, maar dit niet hebben ingediend. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw formulierpagina's job_pagetype ='conversionintent' bevatten.
Eerdere converteerders Mensen die in het verleden een formulier hebben ingediend of contact hebben opgenomen met een recruiter. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw formulierbevestigingspagina's job_pagetype = 'conversion' bevatten.
Lokale aanbiedingen

Deze segmenten zijn ontworpen voor een optimale werking met websites voor lokale aanbiedingen. Als u adverteert voor een website met aanbiedingen van lokale bedrijven, moet u ervoor zorgen dat uw algemene sitetag de parameter local_pagetype bevat. Zo wordt de pagina geclassificeerd als vallend in de categorie Lokale aanbiedingen. Hieronder ziet u voor elk segmenttype de waarden van de aangepaste parameters, zoals local_pagetype = 'home'.

Standaard gegevenssegment Beschrijving Taginformatie
Algemene bezoekers Mensen die uw website of app hebben bezocht, maar geen specifieke lokale aanbiedingen hebben bekeken. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op alle pagina's van uw site de tag local_pagetype bevatten. Is er voor bepaalde pagina's geen waarde ingesteld (zoals 'home'), dan laat u deze waarde leeg.
Aanbiedingszoekers Mensen die op uw site naar lokale aanbiedingen hebben gezocht. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Kijkers voor aanbiedingen, Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw pagina's met zoekresultaten local_pagetype = 'searchresults' bevatten.
Kijkers voor aanbiedingen Mensen die op uw site specifieke pagina's voor lokale aanbiedingen hebben bekeken. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw pagina's voor lokale aanbiedingen local_pagetype = 'offerdetail' bevatten.
Conversieverlaters Mensen die zijn begonnen een lokale aanbieding te kopen, maar de aankoop niet hebben afgerond. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw formulierpagina's local_pagetype ='conversionintent' bevatten.
Eerdere converteerders Mensen die in het verleden een lokale aanbieding bij u hebben gekocht. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw aankoopbevestigingspagina's local_pagetype = 'conversion' bevatten.
Detailhandel

Deze segmenten zijn ontworpen voor een optimale werking met websites voor e-commerce en detailhandel. Als u adverteert voor een website waarop producten worden verkocht, moet u ervoor zorgen dat uw algemene sitetag de parameter ecomm_pagetype bevat. Zo wordt de pagina geclassificeerd als vallend in de categorie Detailhandel. Hieronder ziet u voor elk segmenttype de waarden van de aangepaste parameters, zoals ecomm_pagetype = 'home'.

Standaard gegevenssegment Beschrijving Taginformatie
Algemene bezoekers Bezoekers van uw site die geen pagina's hebben bezocht met de markering ecomm_pagetype='product', 'cart' of 'purchase'. Aan dit segment worden alle bezoekers toegevoegd die nog niet in een van de volgende andere segmenten zijn opgenomen: Productkijkers, Winkelwagenverlaters of Eerdere kopers. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op alle pagina's van uw site de tag ecomm_pagetype bevatten. Is er voor bepaalde pagina's geen waarde ingesteld (zoals 'home'), dan laat u deze waarde leeg.
Productbekijkers Mensen die op uw site specifieke productpagina's hebben bekeken. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Winkelwagenverlaters of Eerdere kopers. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw productpagina's ecomm_pagetype = 'product' bevatten.
Opmerking: Google Ads kan mensen die op uw website producten hebben bekeken, ook automatisch aan dit segment toevoegen.
Winkelwagenverlaters Mensen die producten aan hun winkelwagen hebben toegevoegd, maar de aankoop niet hebben afgerond. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Eerdere kopers. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw winkelwagenpagina's ecomm_pagetype = 'cart' bevatten.
Eerdere kopers Mensen die in het verleden producten bij u hebben gekocht. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw aankoopbevestigingspagina's ecomm_pagetype ='purchase' bevatten.
Onroerend goed

Deze segmenten zijn ontworpen voor een optimale werking met websites voor de verkoop van woningen of ander onroerend goed. Als u adverteert voor een website waarop woningen of ander onroerend goed te koop worden aangeboden, moet u ervoor zorgen dat uw algemene sitetag de parameter listing_pagetype bevat. Zo wordt de pagina geclassificeerd als vallend in de categorie Onroerend goed. Hieronder ziet u voor elk segmenttype de waarden van de aangepaste parameters, zoals listing_pagetype = 'home'.

Standaard gegevenssegment Beschrijving Taginformatie
Algemene bezoekers Mensen die uw website of app hebben bezocht, maar geen specifieke vermeldingen hebben bekeken. Dit segment bevat geen gebruikers die al in een van de volgende andere segmenten zijn opgenomen: Vermeldingszoekers, Kijkers voor vermeldingen, Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op alle pagina's van uw site de tag listing_pagetype bevatten. Is er voor bepaalde pagina's geen waarde ingesteld (zoals 'home'), dan laat u deze waarde leeg.
Vermeldingszoekers Mensen die op uw site naar vermeldingen hebben gezocht. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Kijkers voor vermeldingen, Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw pagina's met zoekresultaten listing_pagetype = 'searchresults' bevatten.
Kijkers voor vermeldingen Mensen die op uw site specifieke vermeldingspagina's hebben bekeken. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw pagina's met vermeldingen listing_pagetype = 'offerdetail' bevatten.
Conversieverlaters Mensen die zijn begonnen een afspraakformulier in te vullen, maar dit uiteindelijk niet hebben ingediend. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw formulierpagina's listing_pagetype ='conversionintent' bevatten.
Eerdere converteerders Mensen die in het verleden een formulier hebben ingediend of een afspraak hebben gemaakt. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw bevestigingspagina's listing_pagetype = 'conversion' bevatten.
Reizen

Deze gegevenssegmenten zijn ontworpen voor een optimale werking met reiswebsites. Als u adverteert voor een website waarop reisdeals en speciale aanbiedingen kunnen worden gekocht of geboekt, moet u ervoor zorgen dat uw algemene sitetag de parameter travel_pagetype bevat. Zo wordt de pagina geclassificeerd als vallend in de categorie Reizen. Hieronder ziet u voor elk segmenttype de waarden van de aangepaste parameters, zoals travel_pagetype = 'home'.

Standaard gegevenssegmenten Beschrijving Taginformatie
Algemene bezoekers Mensen die uw website of app hebben bezocht, maar geen specifieke reisproducten hebben bekeken. Dit segment bevat geen gebruikers die al in een van de volgende andere segmenten zijn opgenomen: Vermeldingszoekers, Kijkers voor vermeldingen, Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op alle pagina's van uw site de tag travel_pagetype bevatten. Is er voor bepaalde pagina's geen waarde ingesteld (zoals 'home'), dan laat u deze waarde leeg.
Vermeldingszoekers Mensen die op uw site naar reisproducten hebben gezocht. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Kijkers voor vermeldingen, Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw pagina's met zoekresultaten travel_pagetype = 'searchresults' bevatten.
Kijkers voor vermeldingen Mensen die op uw site specifieke pagina's met reisproducten hebben bekeken. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw pagina's met reisproducten travel_pagetype = 'offerdetail' bevatten.
Conversieverlaters Mensen die zijn begonnen een reisproduct te boeken, maar de boeking niet hebben afgerond. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw formulierpagina's travel_pagetype ='conversionintent' bevatten.
Eerdere converteerders Mensen die in het verleden een reisproduct bij u hebben geboekt. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw boekingsbevestigingspagina's travel_pagetype = 'conversion' bevatten.
Aangepast

Als u adverteert voor een website die niet in een van bovenstaande categorieën valt, kunt u gebruikmaken van de parameter dynx_pagetype. Hieronder ziet u voor elk segmenttype de waarden van de aangepaste parameters, zoals dynx_pagetype = 'home'.

Standaard gegevenssegment Beschrijving Taginformatie
Algemene bezoekers Mensen die uw website of app hebben bezocht, maar geen specifieke pagina's hebben bekeken. Dit segment bevat geen gebruikers die al in een van de volgende andere segmenten zijn opgenomen: Zoekers, Kijkers voor producten of services, Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op alle pagina's van uw site de tag dynx_pagetype bevatten. Is er voor bepaalde pagina's geen waarde ingesteld (zoals 'home'), dan laat u deze waarde leeg.
Zoekers Mensen die op uw site hebben gezocht. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Kijkers voor producten of services, Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw pagina's met zoekresultaten dynx_pagetype = 'searchresults' bevatten.
Kijkers voor producten of services Mensen die op uw site specifieke pagina's hebben bekeken. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Conversieverlaters of Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw pagina's met producten of services dynx_pagetype = 'offerdetail' bevatten.
Conversieverlaters Mensen die zijn begonnen met een conversie of aankoop, maar deze niet hebben afgerond. Dit segment bevat geen gebruikers die al zijn opgenomen in het segment Eerdere converteerders. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw winkelwagen- of formulierpagina's dynx_pagetype ='conversionintent' bevatten.
Eerdere converteerders Mensen die in het verleden een conversie of aankoop bij u hebben afgerond. Als u dit segment wilt vullen, moet de algemene sitetag op uw aankoopbevestigingspagina's dynx_pagetype = 'conversion' bevatten.