Google Ads: definition

Google Ads är Googles onlineannonsprogram. Med Google Ads kan du skapa onlineannonser som når användarna exakt när de är intresserade av dina produkter eller tjänster.

• Google Ads är en produkt som du kan använda för att marknadsföra ditt företag, sälja produkter eller tjänster, öka kundmedvetenheten och öka trafiken till din webbplats.
  • Google Ads-konton hanteras online. Det innebär att du när som helst kan skapa och ändra annonskampanjerna och deras annonstexter, inställningar och budgetar.
  • Det finns inget krav på minimiutgift och du anger och bestämmer själv över din budget. Du väljer var dina annonser ska visas, anger en budget som är lämplig för dig och kan enkelt mäta effekten av dina annonser.

Läs mer om Google Ads
Hur du kommer igång med Google Ads
Se fler artiklar