Exponeringar: Definition

Hur ofta din annons visas. Varje gång din annons visas på en sida med sökresultat eller på en annan webbplats i Googles nätverk räknas som en exponering.

• Varje gång din annons visas på Google eller i Googles nätverk räknas som en exponering.
  • I vissa fall kanske bara en del av din annons visas. När det gäller Google Maps kanske vi till exempel bara visar ditt företags namn och plats eller endast ditt företags namn och den första raden av annonstexten.
  • Ibland används förkortningen "Exp." på kontot för annonsens exponeringar.