Kokeilujen tilat

Kampanjakokeilun tila ilmaisee, onko kokeilu otettu jo käyttöön tai onko käyttöönotossa ongelmia.

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä kokeilujen tilat tarkoittavat.

Huom. Kokeiluja kutsuttiin aiemmin nimellä "luonnokset ja kokeilut".

Mitä tilat tarkoittavat

Pääset kokeilutaulukkoon klikkaamalla päävalikosta Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon, siirtymällä Kampanjat-kohtaan, klikkaamalla Kokeilut ja menemällä Kaikki kokeilut ‑välilehdelle. Kunkin kokeilun tila näkyy taulukon Tila-sarakkeessa.

Tilojen merkitykset:

• Luodaan: Kokeilua luodaan parhaillaan.
  • Valmistellaan: Kokeilua luodaan edelleen.
  • Aktiivinen: Kokeilu on käynnissä.
  • Ajoitettu: Kokeilu on ajoitettu alkamaan myöhemmin.
  • Päättynyt: Kokeilusi on päättynyt.
  • Otetaan käyttöön: Kokeiluasi otetaan parhaillaan käyttöön alkuperäisessä kampanjassa.
  • Käytössä: Kokeilusi on otettu käyttöön alkuperäisessä kampanjassa.
  • Käyttöönotto ei onnistu: Kokeilua ei voida ottaa käyttöön alkuperäisessä kampanjassa. Kun klikkaat tätä tilaa, näet syyn käyttöönoton epäonnistumiseen ja voit yrittää ottaa kokeilun käyttöön uudelleen.
  • Luonti ei onnistu: Kokeilua ei voida luoda.
  • Poistettu: Kokeilusi on päättynyt, eikä sitä voi enää käyttää kampanjassa.
  • Uusi kampanja: Kokeilu on muunnettu uudeksi kampanjaksi.