Om status for eksperimenter

Statussen for dine kampagneeksperimenter fortæller dig, om dine eksperimenter er blevet anvendt, eller om der er problemer med at anvende et eksperiment.

I denne artikel beskrives det, hvad hver enkelt eksperimentstatus betyder.

Bemærk! Eksperimenter blev tidligere kaldt kladder og eksperimenter.

Forstå statussen for dine eksperimenter

Du kan få vist eksperimenttabellen ved at klikke på ikonet "Kampagner" Campaigns Icon i hovedmenuen, gå til "Kampagner", klikke på "Eksperimenter" og derefter gå til fanen "Alle eksperimenter". Hvert eksperiment i tabellen "Alle eksperimenter" har en tilhørende status, som kan ses i kolonnen "Status".

Her kan du se, hvad hver enkelt status betyder:

• Oprettes: Dit eksperiment oprettes.
  • Konfiguration: Dit eksperiment er stadig ved at blive oprettet.
  • Aktivt: Dit eksperiment kører.
  • Planlagt: Ifølge planen skal dit eksperiment starte på en senere dato.
  • Afsluttet: Dit eksperiment er afsluttet.
  • Anvendes: Dit eksperiment anvendes på den oprindelige kampagne.
  • Anvendt: Dit eksperiment er blevet anvendt på den oprindelige kampagne.
  • Kan ikke anvendes: Dit eksperiment kan ikke anvendes på den oprindelige kampagne. Klik på denne status for at se årsagen og for at forsøge at anvende dit eksperiment igen.
  • Kan ikke oprettes: Dit eksperiment kan ikke oprettes.
  • Fjernet: Dit eksperiment er afsluttet eller fjernet og kan ikke længere anvendes på en kampagne.
  • Ny kampagne: Dit eksperiment er blevet konverteret til en ny kampagne.