Uw campagneconcepten vinden en bewerken

Nadat u een concept heeft gemaakt, kunt u wijzigingen aanbrengen zonder dat deze van invloed zijn op de prestaties van de oorspronkelijke campagne. U kunt concepten ook bewerken, filteren of verwijderen. Bovendien kunt u een concept toepassen op de oorspronkelijke campagne of een experiment op basis van een concept maken.

In dit artikel leggen we uit hoe u uw concepten kunt vinden en bewerken. Lees het artikel De wijzigingen in uw concept toepassen op de oorspronkelijke campagne voor meer informatie over hoe u campagneconcepten toepast.

Voordat u begint

Als u nog geen concept heeft gemaakt, leest u eerst Een campagneconcept opzetten.

Instructies

U kunt uw campagneconcepten vinden en bewerken op de overzichtspagina en op de pagina's Campagnes en Concepten.

• Overzichtspagina: Hier kunt u een afzonderlijk concept snel hervatten of verwijderen.
  • Pagina Campagnes: Vergelijkbaar met de overzichtspagina, maar hier ziet u zowel concepten als campagnes in een gedetailleerde tabel. U kunt ook meerdere concepten tegelijk verwijderen.
  • Pagina Concepten: Hier ziet u alle concepten en de status ervan. U kunt een nieuw concept maken, de instellingen van een bestaand concept bewerken en meerdere concepten tegelijk verwijderen.
Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.

Uw concept vinden en bewerken op de overzichtspagina

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik op Overzicht.
  3. Ga naar de kaart Conceptcampagnes.
  4. Plaats de muisaanwijzer op het concept en kies Concept hervatten of Concept verwijderen.

Uw concept vinden en bewerken op de pagina Campagnes

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het gedeeltemenu op het dropdownmenu Campagnes.
  3. Klik op Campagnes.
  4. Breng de gewenste wijzigingen aan in het concept:
    • Als u het concept wilt hervatten, klikt u op het plusje en kiest u Campagneconcept hervatten. Ga in de lijst naar het concept en klik erop.
    • Als u het concept wilt bewerken, klikt u in de tabel Campagnes op de naam van het concept om de instellingen voor het concept te openen.
    • Als u een of meer concepten wilt verwijderen, klikt u op het vinkje voor elk concept dat u wilt verwijderen en kiest u Verwijderen in het menu bovenaan de tabel.
Opmerking: U kunt wijzigingen in concepten aanbrengen wanneer u maar wilt. Wijzigingen die u aanbrengt, worden automatisch opgeslagen. U kunt altijd later terugkomen om uw wijzigingen aan te passen.