Brug dine datasegmenter til besøgende på dit website i Shopping-annoncer

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon, åbn fanen "Målgrupper, søgeord og indhold", og klik på Målgrupper for at få flere oplysninger. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk.

Du kan bruge dine datasegmenter til at vise Shopping-annoncer for personer, der tidligere har besøgt dit website, når de søger efter dine produkter på Google. Denne artikel beskriver, hvordan du føjer dine datasegmenter til dine Shopping-kampagner.

Før du begynder

Hvis du ikke er fortrolig med, hvordan du når ud til besøgende på dit website eller i dine appbrugere, skal du læse artiklen Om dine datasegmenter for søgeannoncer, som minder om dine Shopping-datasegmenter. Husk! De regler, der gælder for dine datasegmenter for søgeannoncer, gælder også for dine datasegmenter for Shopping-annoncer.

Hvis du bruger dine datasegmenter til Shopping-annoncer, giver det dig mulighed for at segmentere dine besøgende på websitet efter tidligere websiteengagement. Du kan tilpasse dine Shopping-bud til grupper af brugere ud fra tidligere websiteengagement, f.eks. "personer, der forlader indkøbsvognen", "loyale kunder" eller "tilbagevendende besøgende". Hvis du bruger Smart Bidding, f.eks. mål-ROAS, kan du opnå endnu større effektivitet for individuelle målgrupper ved at tilføje dine datasegmenter.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold på sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgrupper.
  4. Klik på Rediger målgruppesegmenter for at foretage ændringer af din målretning.
  5. Vælg den kampagne eller annoncegruppe, du vil opdatere.
  6. Brug mulighederne "Søg" og "Gennemse" til at finde og vælge de segmenter, som du vil målrette mod.
  7. Markér afkrydsningsfeltet ud for det segment, du vil målrette mod. Når du gør dette, føjes de til din målretning.
  8. Klik på Gem.