Puhelukonversioiden tuonti

Jos sinulla on paljon puhelimitse tapahtuvaa liiketoimintaa, haluat ehkä tietää, missä tapauksissa mainokset johtavat puheluihin ja milloin näiden puheluiden lopputuloksena on myynti tai muu arvokas asiakastoiminto. Tuomalla puheluiden konversiot Google Adsiin voit seurata, millaisissa tilanteissa mainoksesi johtavat tärkeimpiin puheluihisi.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit määrittää puhelukonversioiden tuonnin ja aloittaa tietojen tuonnin tilillesi. Lisätietoja puhelukonversioiden tuonnin toimintaperiaatteista on artikkelissa Tietoja puhelukonversioiden tuonnista.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Tämäntyyppisen konversioseurannan käyttö edellyttää, että täytät seuraavat vaatimukset:

• Vastaanotat puheluita palvelun piiriin kuuluvassa maassa: Tämän tyyppinen konversioseuranta edellyttää Google-soitonsiirtonumeroiden käyttöä. Ne ovat tällä hetkellä käytettävissä näissä maissa. Vaikka Google-soitonsiirtonumerot ovat käytettävissä Intiassa ja Japanissa, puhelukonversioiden tuonti ei ole käytettävissä kyseisissä maissa.
  • Käytät puhelulaajennuksia tai vain soitto ‑mainoksia: Voit määrittää puhelulaajennuksesi tai vain soitto ‑mainoksesi ennen konversiotapahtuman määrittämistä tai sen jälkeen. Vaatimukset riippuvat siitä, haluatko seurata puheluita suoraan mainoksistasi, verkkosivustollasi olevasta numerosta vai molemmista. Varmista, että tuontiisi sisältyvien puhelukonversiotyyppien vaatimukset täyttyvät:
    • Puhelut mainoksista: Tarvitset vähintään yhden puhelulaajennuksen tai vain soitto ‑mainoksen, jossa käytetään Google-soitonsiirtonumeroa.
    • Puhelut verkkosivustoltasi: Tarvitset vähintään yhden puhelulaajennuksen, jota käytetään seurattavassa kampanjassa.
  • Käytössäsi on puhelutietojen seurantajärjestelmä: Puhelukonversioiden tuominen edellyttää, että seuraat puhelutietoja, kuten soittajan puhelinnumeroa ja puhelun alkamisaikaa (katso kaikki seurattavat tiedot täältä), sekä sitä, milloin puhelut johtavat myyntiin tai muihin konversioihin. Parhaiten tämä voi onnistua asiakassuhdehallintajärjestelmän (CRM) avulla. Jos tämä ei ole yrityksellesi mahdollista, tutustu muihin puhelukonversioihin, joita voit käyttää Google Adsissa.

Voit tehdä puheluiden ja konversioiden yhdistämisestä joustavampaa käyttämällä Google Ads -sovellusliittymää.

Ohjeet

Klikkaa alla olevia puhelukonversioiden tuonnin määrittelyyn liittyviä ohjelinkkejä. Huomaa, että joissakin tapauksissa ohjeet eroavat toisistaan riippuen siitä, haluatko seurata puheluita mainoksistasi vai verkkosivustollasi olevasta numerosta. Noudata kaikkien niiden puhelutyyppien ohjeita, jotka sisältyvät tuontiisi.

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Vaihe 1: Konversiotapahtuman määrittäminen AdWordsissa
  1. Kirjaudu AdWords-tilillesi.
  2. Klikkaa Työkalut-välilehteä ja valitse avattavasta valikosta Konversiot.
    Valitse valikosta Konversiot.
  3. Klikkaa + Konversio ‑painiketta.
    Uusi konversiotapahtuma
  4. Valitse Tuo-vaihtoehto.
  5. Valitse Konversiot puheluista. Valitse Jatka.
  6. Valitse Nimi. Anna nimi konversiolle, jota haluat seurata. Sopiva nimi voi olla esimerkiksi Myyntipuhelut. Paina nimi ja kirjoitusasu tarkasti mieleesi, sillä sinun on annettava tämä nimi myöhemmin uudelleen ladatessasi puhelukonversiotietoja. Klikkaa Valmis.
  7. Valitse Arvo. Valitse, haluatko määrittää kaikille konversioille saman arvon vai vaihtelevia arvoja (esimerkiksi erihintaisten tuotteiden ostosten yhteydessä). Jos et halua määrittää mitään arvoja, voit myös valita Älä määritä arvoa ‑vaihtoehdon. Jos valitsit vaihtelevat arvot, sinun on lisättävä nämä arvot tuontitiedostoosi. Klikkaa Valmis.
  8. Valitse Lukumäärä. Valitse, haluatko laskea mainoksen klikkausta kohti kaikki konversiot vai yhden konversion. Myyntiä seurattaessa kannattaa laskea kaikki konversiot ja liidejä seurattaessa yksi konversio. Klikkaa Valmis.
  9. Valitse Konversionseurantajakso. Valitse tälle konversiotapahtumalle konversionseurantajakso (eli kuinka kauan konversioita seurataan mainoksen klikkauksen tai impression jälkeen). Seurantajakson pituus voi olla 1–90 päivää. Klikkaa Valmis.
  10. Valitse Luokka. Valitse luokka, joka sopii konversiolle parhaiten. Valintaasi käytetään konversioraporttien ryhmittelyyn. Voit muuttaa sitä koska tahansa. Klikkaa Valmis.
  11. (Lisäasetukset) Valitse Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen. Tämä asetus on oletuksena valittu. Poista sen valinta, jos et halua sisällyttää tämän konversiotoiminnon tietoja Konversiot-raportointisarakkeeseen. Jos poistat tämän asetuksen valinnan, data sisällytetään kuitenkin edelleen Kaikki konversiot ‑sarakkeeseen.

Jos käytät automaattista hintatarjousstrategiaa konversioiden optimointiin, mutta et kuitenkaan halua sisällyttää tätä nimenomaista konversiotoimintoa hintatarjousstrategiaasi, sinun kannattaa ehkä käyttää tätä asetusta. Lue lisätietoja Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetuksesta. Klikkaa Valmis.

Muistettavaa

Jos sinulla on muita konversiotoimintoja, jotka seuraavat samoja puheluita, sinun tulisi sisällyttää vain yksi näistä konversiotoiminnoista Konversiot-sarakkeeseen. Sinulla voi olla esimerkiksi jo konversiotoiminto puheluiden seuraamiseen mainoksista, ja suunnittelet samojen puheluiden seuraamista tuo puhelut ‑konversiotoiminnolla. Jos sinulla on molemmat konversiotoiminnot sarakkeessa, jokaista puhelua kohden lasketaan kaksi konversiota ja jos optimoit hintatarjouksesi konversioille, hintatarjous tehdään kahdelle konversiolle puhelua kohden.

Suosittelemme, että valitset Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetuksen tuo puhelut ‑konversiotoiminnolle ja poistat asetuksen valinnan kaikkien muiden samoja puheluita seuraavien konversiotoimintojen kohdalta.

12. Valitse Tallenna ja jatka. Näet sivulla tekemäsi asetukset ja seuraavat vaiheet konversiotoiminnon määrittämisen viimeistelyyn.
Vaihe 2: Konversioseurannan tagin lisääminen (vain puheluille verkkosivustoilta)

Jos haluat seurata verkkosivustollasi näkyvään puhelinnumeroon soitettuja puheluita, noudata alla olevia ohjeita. Jos haluat seurata vain mainoksissasi näkyvään numeroon soitettuja puheluita, voit ohittaa tämän vaiheen.

Aiemmin kuvattujen vaiheiden suorittamisen jälkeen saat konversioseurannan tagin, jonka voit tallentaa ja lisätä itse tai lähettää sähköpostitse henkilölle, joka huolehtii verkkosivustosi hallinnasta. Sinä voit tai verkkovastaavasi voi lisätä tagin näin:

1. Avaa sen sivun HTML-koodi, jolla puhelinnumero näkyy verkkosivustollasi.
  2. Liitä ensimmäisessä vaiheessa luomasi tagi verkkosivun head-tagien (<head></head>) väliin.

Tässä on joitakin esimerkkikoodeja:

Konversioseurantakoodia edeltävä HTML-koodi (kyseessä on vain esimerkki – älä käytä sitä verkkosivustollasi):

<html>
    <head>
    <title>HTML-esimerkkitiedosto</title>
    </head>
    <body>
    Tämä on verkkosivun tekstiosio.
    </body>
    </html>

Konversioseurantakoodin jälkeinen HTML-koodi (kyseessä on vain esimerkki – älä käytä sitä verkkosivustollasi):

<html>
    <head>
    <title>HTML-esimerkkitiedosto</title>
    <script type="text/javascript">
    (function(a,e,c,f,g,b,d){var h={ak:"123456789",cl:"_ABcDEFg12hI34567jK"};a[c]=a[c]||function(){(a[c].q=a[c].q||[]).push(arguments)};a[f]||(a[f]=h.ak);b=e.createElement(g);b.async=1;b.src="//www.gstatic.com/wcm/loader.js";d=e.getElementsByTagName(g)[0];d.parentNode.insertBefore(b,d);a._googWcmGet=function(b,d,e){a[c](2,b,h,d,null,new Date,e)}})(window,document,"_googWcmImpl","_googWcmAk","script");
    </script>
    </head>
    <body> Tämä on verkkosivun tekstiosio.
    </body>
    </html>

Vaihe 3: Koodin lisääminen ja oman numeron korvaaminen Google-soitonsiirtonumerolla (vain puheluille verkkosivustoilta)

Jos haluat seurata verkkosivustollasi näkyvään puhelinnumeroon soitettuja puheluita, noudata alla olevia ohjeita. Muussa tapauksessa voit ohittaa tämän vaiheen.

Seuraavaksi sinun tai verkkovastaavan on lisättävä JavaScript-koodinpätkä, joka korvaa yrityksesi puhelinnumeron Google-soitonsiirtonumerolla. Koodi liitetään _googWcmGet-funktion avulla samalle sivulle kuin konversioseurannan tagi. Funktio sisältää seuraavat parametrit: _googWcmGet(target, business_number, options).

• target: CSS-luokan nimi tai takaisinkutsufunktio.
    • Jos target-parametri on CSS-luokan nimi, kaikkien kyseisen luokan elementtien sisältö korvataan muotoillulla puhelinnumerolla.
    • Jos target-parametri on funktio, sitä kutsutaan kahdella argumentilla. Ensimmäinen argumentti on muotoiltu puhelinnumero (samassa muodossa kuin business_number-parametri). Toinen argumentti on puhelinnumero tavallisessa muodossa (esimerkiksi '18004445555').
    Oletuksena target-elementin on näytettävä yrityksesi puhelinnumero, jotta asiakkaat näkevät asianmukaisen puhelinnumeron, kun Google-soitonsiirtonumero ei ole näkyvissä.
  • business_number: Yrityksesi puhelinnumero.
  • options: Valinnainen objekti, jolla on seuraavat asetukset:
    • timeout: Pisin sallittu aika millisekunneissa, jonka numeron noutaminen voi kestää. Jos numeroa ei voida noutaa tämän ajan kuluessa, kohteeseen ei lähetetä numeroa. Oletusarvoinen aikakatkaisu on 5 000 millisekuntia.
    • cache: Aseta tämän parametrin arvoksi "false", jos haluat poistaa käytöstä noudetun puhelinnumeron tallennuksen evästeeseen.

Alla olevissa esimerkeissä näytetään, kuinka koodinpätkä lisätään kolmessa eri tapauksessa.

Esimerkki 1: Staattisen puhelinnumeron korvaaminen Google-soitonsiirtonumerolla

Tämä funktio hakee puhelinnumeron ja korvaa tietyn luokan kaikkien span-tagien sisällön. Tässä esimerkissä span-tagiin sisältyvä puhelinnumero 1 800 123 4567 korvataan dynaamisesti luodulla, muotoillulla soitonsiirtonumerolla seuraavasti:

<body onload="_googWcmGet('number', '1-800-123-4567')">
          <span class="number">1-800-123-4567</span>
        </body>

Esimerkki 2: Google-soitonsiirtonumeron välittäminen muokattuun takaisinkutsufunktioon

Tämä funktio hakee puhelinnumeron ja lähettää sen takaisinkutsufunktioon. Tässä esimerkissä takaisinkutsufunktio korvaa muotoillulla soitonsiirtonumerolla sen elementin sisällön, jonka tunnus on "number".

<head>
          <script type="text/javascript">
            var callback = function(formatted_number, mobile_number) {
              // formatted_number: näytettävä numero samassa muodossa kuin
              //        funktioon _googWcmGet() välitetty numero
              //        (tässä tapauksessa: 1 800 123 4567)
              // mobile_number: muotoiltu numero klikattavalle linkille,
              //        joka sisältää tel:-URI-tagin (tässä tapauksessa: +18001234567)
              var e = document.getElementById("number");
              e.innerHTML = "";
              e.appendChild(document.createTextNode(formatted_number));
            };
          </script>
        </head>
        <body onload="_googWcmGet(callback, '1-800-123-4567')">
          <span id="number">1-800-123-4567</span>
        </body>

Jos haluat, että sivustoasi mobiililaitteella selaavat käyttäjät voivat helposti soittaa yritykseesi, voit tehdä Google-soitonsiirtonumerosta klikattavan.

Esimerkki 3: Google-soitonsiirtonumeron välittäminen mobiilisivuston muokattuun takaisinkutsufunktioon

Korvaa sekä mobiilisivuilla näkyvissä oleva numero että numero, johon puhelu ohjataan klikattaessa. Tämä edellyttää takaisinkutsufunktion käyttöä.

<head>
          <script type="text/javascript">
            var callback = function(formatted_number, mobile_number) {
              // formatted_number: näytettävä numero samassa muodossa kuin
              //        funktioon _googWcmGet() välitetty numero
              //        (tässä tapauksessa: 1 800 123 4567)
              // mobile_number: muotoiltu numero klikattavalle linkille,
              //        joka sisältää tel:-URI-tagin (tässä tapauksessa: +18001234567)
              var e = document.getElementById("number_link");
              e.href = "tel:" + mobile_number;
              e.innerHTML = "";
              e.appendChild(document.createTextNode(formatted_number));
            };
          </script>
        </head>
        <body onload="_googWcmGet(callback, '1 800 123 4567')">
              <a href="tel:18001234567" id="number_link">
                1 800 123 4567</a>
        </body>

Vaihe 4: Datan valmisteleminen tuontia varten

Jos kaikkien puheluiden aloitusaikojen ja konversioaikojen aikavyöhyke on sama, määritä aikavyöhyke Parameters-riville.

1. Lataa puhelukonversioiden latausmalli (Excel-, CSV- tai Google Sheets ‑tiedostona). Jos haluat, että AdWords tuo konversiot automaattisesti säännöllisin väliajoin (katso Vaihe 5: Konversioiden tuominen), sinun on käytettävä Google Sheetsia tai tallennettava tiedosto verkkoon HTTPS- tai SFTP-yhteydellä.
    Jos tuomiesi konversioiden päivämäärät ovat päivän sisällä klikkauksesta, AdWords ei välttämättä vielä voi tallentaa niiden tietoja. Paras toimintatapa on ladata dataa ylimääräisen päivän verran kunkin tuonnin yhteydessä. AdWords ei laske päällekkäisiä konversioita.
  2. Määritä tiedoston aikavyöhyke jollakin seuraavista tavoista:
     Jos kaikki konversioaikasi sijoittuvat samalle aikavyöhykkeelle, määritä aikavyöhyke kertaalleen Parameters-rivillä. Jos konversioaikasi sijoittuvat eri aikavyöhykkeille, määritä aikavyöhyke erikseen Conversion Time ‑sarakkeeseen jokaiselle konversioajalle. Katso vaiheen 4 kohdassa "Puhelun aloitusaika" annettuja ohjeita ja taulukkoa. Jos et määritä aikavyöhykettä Parameters-rivillä, poista kyseinen rivi. Vaihtoehtoisesti voit määrittää aikavyöhykkeen sekä Parameters-rivillä että Conversion Time ‑rivillä. Arvot haetaan ensisijaisesti Conversion Time ‑riviltä. Jos jostakin konversiosta puuttuu aikavyöhyke, arvo haetaan Parameters-riviltä.
  3. Määritä aikavyöhyke käyttäen jompaakumpaa seuraavista muodoista:
    • Jos puheluiden alkamisajoilla ja konversioajoilla on eri aikavyöhykkeet, määritä aikavyöhyke erikseen kullekin alkamisajalle ja konversioajalle Konversioaika‑sarakkeeseen. Katso lisätietoja ohjeista ja taulukoista, jotka ovat jäljempänä vaiheessa 3 (Puhelun alkamisaika ‑kohdassa). Jos et määritä aikavyöhykettä Parametrit-rivillä, poista kyseinen rivi.
    • Vaihtoehtoisesti voit määrittää aikavyöhykkeen sekä Parameters-rivillä että Conversion Time ‑rivillä. Sarakkeissa määritettyä aikavyöhykettä käytetään ensin. Jos aikavyöhyke puuttuu jommastakummasta sarakkeesta, Parameters-arvoa käytetään.
    • Valitse aikavyöhykkeen tunnus tästä luettelosta. Tämä menetelmä auttaa välttämään virheitä kesäaikaan siirtymisessä, minkä vuoksi sitä suositellaan.
    • Määritä GMT-aikaero kirjoittamalla + tai - ja sen jälkeen nelinumeroinen aikaeron arvo. (Esimerkiksi New Yorkin aikaero on ‑0500 ja Berliinin aikaero on +0100.) Jos aikavyöhykkeesi on GMT, käytä merkintää +0000.
  4. Lisää uusi rivi jokaiselle konversiolle täyttämällä sarakkeet seuraavalla tavalla:
    • Soittajan puhelinnumero: Puhelinnumeron täytyy olla jossakin alla ilmoitetuista muodoista.
      Muoto Esimerkkejä
      +-merkki, jota seuraa maakoodi ja numero (E.164-muoto) +16505551234
      +4408001690409
      +-merkki, jota seuraa Yhdysvaltojen suuntanumero ja puhelinnumero +6505551234
      +-merkki, jota seuraa maakoodi ja kansainvälinen numero Maakoodissa voi olla enintään 3 merkkiä ja numerossa enintään 14 merkkiä, sisältäen numerot, väliviivat ja välilyönnit. +64 0800‑726230

• Puhelun aloitusaika: Aika, jolloin puhelu alkoi. Voit lisätä aikavyöhykkeen puhelun aloitusaikaan käyttäen jotakin alla olevan luettelon neljästä viimeisestä muodosta. Korvaa tässä tapauksessa "+z" GMT-aikaerolla kirjoittamalla + tai - ja sen jälkeen nelinumeroinen aikaeron arvo. (Esimerkiksi New Yorkin aikaero on ‑0500 ja Berliinin aikaero on +0100.) Vaihtoehtoisesti voit korvata arvon "zzzz" tässä luettelossa olevalla aikavyöhykkeen tunnuksella. Tästä listasta näet tuetut päivämäärämuodot:
      Muoto Esimerkkejä
      KK/pp/vvvv hh:mm:ss aa "08/14/2015 5:01:54 PM"
      KKK pp,vvvv hh:mm:ss aa "Elo 14, 2015 5:01:54 PM"
      KK/pp/vvvv HH:mm:ss "08/14/2015 17:01:54"
      vvvv-KK-pp HH:mm:ss "2015-08-14 13:00:00"
      vvvv-KK-ppTHH:mm:ss "2015-08-14T13:00:00"
      vvvv-KK-pp HH:mm:ss+z "2012-08-14 13:00:00+0500"
      vvvv-KK-ppTHH:mm:ss+z "2012-08-14T13:00:00-0100"
      vvvv-KK-pp HH:mm:ss zzzz "2012-08-14 13:00:00 America/Los_Angeles"
      vvvv-KK-ppTHH:mm:ss zzzz

"2012-08-14T13:00:00 America/Los_Angeles"

• Puhelun kesto (sekunneissa): Puhelun pituus.
    • Konversion nimi: Sen konversiotapahtuman nimi, jolle haluat tuoda tämän konversion. Käytä aina tarkalleen samaa kirjoitusasua ja kirjainkokoa, jota käytit luodessasi tämän konversiotoiminnon AdWords-tililläsi.
    • Konversioaika (valinnainen): Päivämäärä ja kellonaika, jolloin konversio tapahtui. Katso hyväksytyt muodot yllä olevasta kohdasta “Puhelun aloitusaika”.
    • Konversioarvo (valinnainen): Konversiolle asettamasi arvon ilmaiseva luku. Luku voi vastata valuutan arvoa, tai voit valita jonkin luvun väliltä 0–10 (miinusmerkkisiä lukuja ei hyväksytä). Jos jätät kentän tyhjäksi, AdWords käyttää automaattisesti konversion arvoa, jonka määritit luodessasi konversiotoimintoa. Jos lisäät kenttään arvon, se korvaa arvon, jonka määritit luodessasi konversiotoimintoa.
    • Konversion valuutta (valinnainen): Valuutta, jossa konversioarvo esitetään. Voit käyttää tätä, jos raportoit konversioarvoja useilla valuutoilla tai jos sinulla on useita tilejä, jotka laskutetaan eri valuutoilla.

Tuotuja konversioita ei voi poistaa tuonnin jälkeen. Varmista siis, että syöttämäsi data on oikein.

Vaihe 5: Konversioiden tuominen

Jotta offline-konversiot voidaan tuoda AdWordsiin, konversiotiedosto on ladattava AdWords-tilille tai hallinnoijan (Oman asiakaskeskuksen) tilille. (Muista, että tuotuja konversioita ei voi poistaa sen jälkeen, kun ne on tuotu.) Voit ladata tiedoston tilille kertaluonteisesti tai määrittää aikataulun, jonka mukaisesti verkossa säilytettävä tiedosto ladataan. Määritä yksittäinen lataus tai ajoitetut lataukset alla annettujen ohjeiden mukaan.

Odota konversiotoiminnon luomisen jälkeen vähintään neljä tuntia, ennen kuin lataat ensimmäisen tuontitiedostosi.

Yksittäinen lataus

1. Klikkaa AdWordsin Työkalut-välilehteä ja valitse Konversiot. Jos käytössäsi on hallinnoijan tili, valitse vasemmalla näkyvästä valikosta Konversiot.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Lataukset.
  3. Valitse Lähde-kohdan vierestä sen tiedoston lähde, jonka haluat tuoda. Vaihtoehdot ovat Lataa tiedosto, Google Sheets, HTTPS ja SFTP. Yksittäistä latausta varten voi valita minkä tahansa näistä vaihtoehdoista.
  4. Seuraavan vaiheen edellyttämät toimet määräytyvät aiemmin valitun lähteen mukaan:
    • Jos valitsit Lataa tiedosto- tai Google Sheets ‑vaihtoehdon, klikkaa Valitse tiedosto ja etsi malli, johon olet täyttänyt ja tallentanut offline-konversiotietosi.
    • Jos valitsit HTTPS- tai SFTP-vaihtoehdon, anna tiedoston URL-osoite ja tiedoston avaamiseen tarvittava käyttäjänimi ja salasana.
  5. Klikkaa Lataa ja esikatsele ‑painiketta. Konversioiden esikatselu ja virheet näkyvät alla Historia-välilehdellä.
  6. Lisää uudet konversiot tilillesi klikkaamalla avattavaa Toiminto-valikkoa ja valitsemalla Käytä.

Ajoitetut lataukset

1. Klikkaa AdWordsin Työkalut-välilehteä ja valitse Konversiot. Jos käytössäsi on hallinnoijan tili, valitse vasemmalla näkyvästä valikosta Konversiot.
  2. Valitse vasemmalla näkyvästä valikosta Lataukset.
  3. Valitse Lähde-kohdan vierestä sen tiedoston lähde, jonka haluat tuoda. Vaihtoehdot ovat Lataa tiedosto, Google Sheets, HTTPS ja SFTP. Jos haluat ajoittaa latauksen, valitse Google Sheets, HTTPS tai SFTP. (Et voi ajoittaa latauksia, jos valitset Lataa tiedosto.)
  4. Seuraavan vaiheen edellyttämät toimet määräytyvät aiemmin valitun lähteen mukaan:
    • Jos valitsit Google Sheets ‑vaihtoehdon, klikkaa Valitse tiedosto ja etsi malli, johon olet täyttänyt ja tallentanut offline-konversiotietosi.
    • Jos valitsit HTTPS- tai SFTP-vaihtoehdon, anna tiedoston URL-osoite ja tiedoston avaamiseen tarvittava käyttäjänimi ja salasana.
  5. Valitse Aikatauluta lataus ‑kohdan viereinen valintaruutu.
  6. Valitse Aikataulu-kohdan vierestä Päivittäin tai Viikoittain ja valitse sitten kellonaika konversioiden lataamista varten.
  7. Jos haluat ladata tiedoston nyt, klikkaa Lataa ja esikatsele. Tämä on suositeltavaa, sillä näin voit varmistaa, että kaikki toimii oikein.
  8. Tallenna aikataulu klikkaamalla Tallenna.

Huomioitavaa

Jos ajoitetussa latauksessa ilmenee ongelma, asiasta ilmoitetaan tililläsi näkyvällä ilmoituksella ja sähköpostiviestillä. Verkossa oleva tiedosto on tällöin tarkistettava, jotta voit korjata virheen.

Näin korjaat virheet

Jos puhelukonversioiden tuonnin jälkeen ilmenee ongelmia, ohjeita niiden korjaamiseen on tässä artikkelissa.