Om budgivning for maksimering av antall klikk

I denne artikkelen finner du informasjon om hvordan den automatiske budstrategien for maksimering av antall klikk fungerer, og hvilke innstillinger som er tilgjengelige. Hvis du ennå ikke vet hvilken automatisk budstrategi som passer best for deg, kan du først lese om automatisk budgivning.

Slik fungerer det

Med den automatiske budstrategien «Maksimer antall klikk» blir budene dine angitt automatisk for at du skal få så mange klikk som mulig innenfor budsjettet ditt.

Du kan bruke maksimer antall klikk i én enkelt kampanje eller konfigurere den som en budstrategi for porteføljen. Porteføljestrategier blir brukt til å samle flere kampanjer under samme budstrategi.

Merk: I Discovery- og Demand Gen-kampanjer støttes «Maksimer antall klikk»-budstrategien, men ikke porteføljebudgivning eller grenser for høyeste CPC-bud.

Grense for høyeste CPC-bud

Med høyeste CPC (kostnad per klikk) kan du fastsette en øvre budgrense når du bruker budgivning for maksimering av antall klikk. Ved å angi denne grensen styrer du maksbeløpet du er villig til å betale for hvert klikk. Hvis du ikke angir noen grense for høyeste CPC-bud, justerer Google Ads budene dine for at du skal få så mange klikk som mulig innenfor budsjettet ditt.

Merk: Budjusteringer brukes i tillegg til grensen for høyeste CPC-bud som du har angitt.

Link til relatert innhold