Tietoja Maksimoi klikkaukset ‑hintatarjousstrategiasta

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten automaattinen Maksimoi klikkaukset ‑hintatarjousstrategia toimii ja mitkä ovat sen asetukset. Jos et vielä tiedä, mikä automaattinen hintatarjousstrategia sinun kannattaa valita, lue ensin artikkeli Tietoja automaattisista hintatarjouksista.

Näin se toimii

Maksimoi klikkaukset on automaattinen hintatarjousstrategia, jossa hintatarjoukset määritetään siten, että saat budjetillasi mahdollisimman paljon klikkauksia. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten automaattinen Maksimoi klikkaukset ‑hintatarjousstrategia toimii ja mitkä ovat sen asetukset.

Voit käyttää Maksimoi klikkaukset ‑hintatarjousstrategiaa yksittäisessä kampanjassa tai määrittää sen portfolion hintatarjousstrategiaksi. Portfoliostrategioissa useista kampanjoista muodostetaan yksi strategia liittämällä kampanjat yhteen.

Korkeimman klikkauskohtaisen hintatarjouksen raja

Kun käytät Maksimoi klikkaukset ‐hintatarjousstrategiaa, voit korkeimman klikkauskohtaisen hinnan (CPC) avulla asettaa hintatarjousten ylärajan. Voit siis valita enimmäissumman, jonka olet valmis maksamaan yhdestä klikkauksesta. Jos et lisää korkeimman klikkauskohtaisen hintatarjouksen rajaa, Google Ads muokkaa hintatarjouksia siten, että saat mahdollisimman paljon klikkauksia koko budjetillasi.

Huom. Hintatarjouksen muokkaukset lisätään asettamasi korkeimman klikkauskohtaisen hintatarjouksen rajan päälle.