Om budgivning til maksimering af antal klik

I denne artikel beskriver vi, hvordan den automatiske budstrategi "Maksimér antal klik" fungerer, og hvilke indstillinger du kan vælge. Hvis du endnu ikke ved, hvilken type porteføljebudstrategi der passer bedst til dig, kan du starte med at læse Om automatisk budgivning.

Sådan fungerer det

"Maksimér antal klik" er en automatisk budstrategi, hvor der angives bud med det formål at opnå så mange klik som muligt inden for dit budget. I denne artikel beskriver vi, hvordan den automatiske budstrategi "Maksimér antal klik" fungerer, og hvilke indstillinger du kan vælge.

Du kan enten bruge budstrategien "Maksimér antal klik" til en enkeltstående kampagne eller konfigurere den som en porteføljebudstrategi. Med porteføljestrategier grupperes flere kampagner i én budstrategi.

Grænse for maksimalt CPC-bud

Med maks. CPC (pris pr. klik) kan du angive et loft for bud, når du bruger budstrategien "Maksimér antal klik". På den måde kan du styre, hvilket maksimumbeløb du vil betale for hvert enkelt klik. Hvis du ikke angiver en grænse for maksimalt CPC-bud, justerer Google Ads dine bud med det formål at sikre dig så mange klik som muligt inden for dit budget.

Bemærk! Budjusteringer gælder for det maksimale CPC-bud, du har angivet.