Sobre les ofertes de maximització de clics

Aquest article explica com funciona l'estratègia d'oferta automàtica Maximització de clics i quines opcions de configuració té. Si encara no teniu clar quin tipus d'estratègia d'oferta automàtica us convé més, llegiu primer l'article Sobre les ofertes automàtiques.

Com funciona

La maximització de clics és una estratègia d'oferta automàtica que defineix les ofertes per ajudar-vos a obtenir el màxim nombre de clics possible sense superar el vostre pressupost. Aquest article explica com funciona l'estratègia d'oferta automàtica Maximització de clics i quines opcions de configuració té.

Podeu utilitzar la maximització de clics per a una única campanya o bé configurar-la com a estratègia d'oferta de cartera, que agrupa diverses campanyes en una única estratègia.

Límit de l'oferta de cost per clic (CPC) màxim

El CPC màxim us permet definir un límit per a les ofertes quan feu servir una estratègia d'oferta Maximització de clics. Aquesta opció us permet controlar l'import màxim que esteu disposat a pagar per cada clic. Si no introduïu un límit d'oferta de CPC màxim, Google Ads ajusta les ofertes per mirar d'obtenir el màxim nombre de clics possible amb el vostre pressupost.

Nota: els ajustos d'oferta s'apliquen a més del límit de l'oferta de CPC màxim que hàgiu definit.