Enllaçar Google Analytics a un compte de gestor de Google Ads (MCC)

Google Analytics 4 (GA4) ha substituït Universal Analytics (UA). L'1 de juliol de 2023, les propietats de Universal Analytics estàndard van deixar de tractar dades. Les propietats de Universal Analytics 360 amb una comanda en curs es beneficiaran d'una sola pròrroga de processament que acabarà l'1 de juliol de 2024. És fonamental que migreu la vostra propietat de Universal Analytics a Google Analytics 4. Obteniu informació sobre com es pot fer el canvi a Google Analytics 4.

Enllaçar les propietats de Google Analytics al compte de gestor de Google Ads us pot ajudar a analitzar l'activitat dels clients al vostre lloc web després d'un clic en un anunci associat amb qualsevol dels comptes de Google Ads que hi hagi al compte de gestor. Aquesta informació us permet saber quina part del volum de trànsit o de negoci del vostre lloc web prové de Google Ads i us ajuda a millorar els anuncis i el lloc web.

Quan afegiu un nou compte de Google Ads al compte de gestor, s'enllaça automàticament a les mateixes propietats d'Analytics. Per tant, no cal que enllaceu cada compte individualment a Analytics.

Avantatges

Després d'enllaçar Google Analytics al compte de gestor de Google Ads, podreu fer el següent:

• Enllaçar a Analytics en un sol pas tots els comptes de Google Ads que gestioneu.
  • Gestionar des d'un sol compte de gestor els objectius i les transaccions, les llistes de remàrqueting i les estadístiques d'interacció de l'usuari amb el lloc web que heu importat d'Analytics, així com les dades de cost que heu exportat de diversos comptes de Google Ads. D'aquesta manera, la gestió serà més senzilla.
  • Enllaçar automàticament un compte a les propietats d'Analytics quan l'afegiu al compte de gestor.

Abans de començar

Per enllaçar el vostre compte de Google Analytics a Google Ads, necessitareu accés administratiu a un compte de gestor de Google Ads i permisos d'edició en una propietat de Google Analytics.

Aquests permisos només es necessiten per al procés d'enllaçament. Un cop hàgiu creat l'enllaç, podeu modificar els permisos o treure'ls completament.

Comprovar el nivell d'accés a Google Ads

Per comprovar el nivell d'accés al compte de Google Ads, seguiu aquests passos:

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de gestor de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Accés i seguretat.
  3. A la columna "Nivell d'accés", cerqueu "Administrador".

Si no teniu el nivell d'accés adequat, sol·liciteu a l'administrador del compte de gestor de Google Ads que us doni accés administratiu. Sense accés administratiu al compte de gestor de Google Ads, no podreu enllaçar-lo a Google Analytics.

Comprovar els permisos de Google Analytics

Per comprovar els permisos de la propietat d'Analytics, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte d'Analytics.
  2. Feu clic a Administració.
  3. A la columna "Compte", trieu el compte d'Analytics que conté la propietat que voleu enllaçar a un o més comptes de Google Ads.
  4. A la columna "Propietat", trieu la propietat d'Analytics que voleu enllaçar i feu clic a Propietat Gestió d'usuaris.

Si no veieu l'opció Propietat Gestió d'usuaris, sol·liciteu a l'administrador del compte d'Analytics que us concedeixi permisos d'edició o que enllaci els comptes en nom vostre.

5. A la columna "Permisos de propietat", cerqueu el permís d'edició corresponent a l'adreça electrònica associada al compte de Google Ads.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Enllaçar propietats de Google Analytics a un compte de gestor de Google Ads

1. Al compte de gestor de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. A "Google Analytics (UA)" o "Google Analytics (GA4) i Firebase", feu clic a Detalls. Veureu una llista de les propietats de Google Analytics a les quals teniu accés.
  4. Feu clic a Enllaça, al costat de la propietat que voleu enllaçar al compte de gestor de Google Ads.
  5. Veureu una llista de les visualitzacions d'aquesta propietat que podeu enllaçar. Hi ha dues opcions de configuració: si el compte de Google Ads el fa servir un compte de gestor de Google Ads que està enllaçat a aquesta propietat, també veureu una columna que mostra quines visualitzacions estan enllaçades al compte de gestor en qüestió.
    • Importa les mètriques del lloc web: trieu la visualització des de la qual voleu importar les mètriques d'implicació amb el lloc web. Tot i que és opcional, us recomanem que trieu la visualització que s'utilitzarà per mostrar aquestes mètriques a les columnes d'informes de Google Analytics de tots els vostres comptes gestionats.
    • Enllaç: podeu enllaçar amb totes les visualitzacions que vulgueu. Així, les dades de costos i de clic de Google Ads estaran disponibles a Analytics, de la mateixa manera que els objectius i les transaccions d'Analytics ho estaran a Google Ads. Sempre tindreu l'opció de triar una altra visualització en cadascun dels comptes gestionats.
  6. Feu clic a Desa.

Repetiu aquest procés amb totes les propietats que voleu enllaçar.

Nota: quan les dades d'Analytics (per exemple, els objectius) s'hagin importat a Google Ads, quedaran subjectes a les condicions del servei de Google Ads.

Desenllaçar d'un compte de gestor de Google Ads les propietats de Google Analytics

1. Al compte de gestor de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. A "Google Analytics (UA)" o "Google Analytics (GA4) i Firebase", feu clic a Detalls. Veureu una llista de les propietats de Google Analytics a les quals teniu accés.
  4. Feu clic a Desenllaça, al costat de la propietat que voleu treure del compte de gestor de Google Ads.

Un cop hàgiu desenllaçat la propietat d'Analytics:

• Les dades de sessió de Google Ads (com ara els clics, les impressions, el cost per clic, etc.) continuaran estant disponibles als informes de Google Ads, però les sessions noves resultants de clics als comptes de Google Ads fets després que hàgiu tret la propietat es mostraran als informes com a "(no definit)".
  • Les llistes de remàrqueting basades en l'enllaç es tancaran.
  • Els objectius i les transaccions d'Analytics es deixaran d'importar a Google Ads.

Enllaçar diversos comptes de Google Ads des d'Analytics

Podeu optar per configurar els enllaços d'Analytics i enllaçar diversos comptes a la vegada des d'aquest mateix producte.

En quins casos és preferible enllaçar diversos comptes des d'Analytics

• Si no voleu que tots els vostres comptes de Google Ads gestionats per un compte de gestor de Google Ads (MCC) s'enllacin amb una única propietat d'Analytics.

• Si no voleu que els comptes de Google Ads que creeu amb el compte de gestor s'enllacin automàticament amb la mateixa propietat d'Analytics.

• Si no voleu utilitzar el seguiment de conversions multicompte, el remàrqueting o les atribucions en diversos comptes (embuts de cerca).

Més informació sobre com es poden enllaçar diversos comptes de Google Ads a Google Analytics