Opret og administrer rapporter fra siden Rapporter

Ved hjælp af rapporter kan du se, strukturere og analysere dine data. Du kan bruge rapporter til at placere store mængder data i tabeller med flere dimensioner, diagrammer og tilpassede betjeningspaneler, så du kan visualisere relevante mønstre og tendenser.

I denne artikel lærer du, hvordan du kan oprette og gemme rapporter, hvordan du åbner dine gemte rapporter, og hvordan du planlægger, at rapporter skal sendes via mail til dig og andre, der har adgang til din konto.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Åbn en foruddefineret rapport

Fanen Rapporter leveres med en række færdige rapporter, som kan bruges til at svare på specifikke spørgsmål om dine data, så du kan komme hurtigt i gang. De kaldes "foruddefinerede rapporter". De kan bruges som udgangspunkt for en ny tilpasset rapport, som du kan redigere, planlægge og dele.

Sådan åbner du en foruddefineret rapport:

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Rapporter øverst på din konto.
  3. Klik på rullemenuen "Foruddefinerede rapporter" øverst til venstre på skærmen, og klik på en foruddefineret rapport for at åbne den.

Administrer dine rapporter

Fanen Rapporter giver dig nem adgang til dine gemte rapporter, herunder foruddefinerede rapporter, som du har gemt. Dine rapporter er synlige for alle, der har adgang til din konto. Du kan vælge mellem at se alle rapporter eller kun de rapporter, som du selv har oprettet. Alle rapporterne kan redigeres, gemmes, planlægges og deles.

Gemte rapporter, som du ikke har haft åbnet i mere end 18 måneder, fjernes automatisk fra din konto. Du kan få adgang til en rapport ved at åbne eller downloade den, åbne et betjeningspanel, der indeholder rapporten, eller klikke på "Opret lignende" for rapporten på fanen Rapporter.

Åbn en gemt rapport

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Rapporter for at se en liste over alle rapporter på din konto.
  3. Find den rapport, du vil se, og klik på titlen for at åbne den.

Bemærk!

I øjeblikket fungerer rapporter, som du har gemt ved at downloade dem fra andre sider, ikke på samme måde som de rapporter, du har oprettet i værktøjet til rapportredigering. Nogle af rapporterne åbnes på den fane, hvor de blev downloadet, mens andre kun er tilgængelige til download.

Planlæg og send en rapport via mail

På fanen Rapporter kan du sende en engangsmail med dine rapporter eller planlægge, at rapporter skal sendes via mail til dig og andre, der har adgang til din konto, med bestemte intervaller.

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Rapporter øverst på din konto for at se en liste over dine gemte rapporter.
  3. Find den rapport, som du vil se, og klik på værdien i kolonnen Plan/format.
  4. Opdater følgende indstillinger i den viste pop op-formular:
    • Format: Vælg, hvilke formater du vil se dine oplysninger i, f.eks. som Excel- eller PDF-fil.
    • Send til: Send rapporten via mail til dig selv og andre.
    • Frekvens: Opret en tidsplan for automatisk at sende rapporterne via mail med jævne mellemrum.

Schedule report from saved reports

5. Klik på Gem.

Tip!

Du kan også planlægge en rapport i værktøjet til rapportredigering ved at klikke på ikonet calendar icon over hylden.