Guia de configuració del remàrqueting dinàmic per al web

7. Llista de comprovació final

A fi d'oferir una visualització completa i consolidada dels públics i de simplificar-ne la gestió i l'optimització, trobareu les millores següents a Google Ads:

• Informes de públics nous
    Ara, els informes detallats sobre les dades demogràfiques, els segments i les exclusions de públic es consoliden en un sol lloc. Feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon, obriu la pestanya "Públics, paraules clau i contingut" i feu clic a Públics. Des d'aquesta pàgina d'informes també podeu gestionar fàcilment els públics. Obteniu més informació sobre els informes de públics.
  • Termes nous
    Hem afegit termes nous als informes de públics i a tot Google Ads. Per exemple, ara els "tipus de públics" (que inclouen els públics personalitzats, els actius al mercat i els afins) s'anomenen segments de públic, i en lloc de "remàrqueting" parlem de "les vostres dades". Obteniu més informació sobre l'actualització de termes i frases relacionats amb els públics.

sí, confirmat Bona feina!

Ara que ja ho teniu tot configurat, utilitzeu aquesta llista de comprovació per confirmar que tot estigui en ordre:

L'estratègia d'oferta i el pressupost estan establerts.

El feed s'ha penjat i està aprovat.

Els paràmetres d'etiqueta i els personalitzats estan actius.

Els segments de les vostres dades s'han afegit als grups d'anuncis.

S'han configurat anuncis de display dinàmics i estan aprovats.

S'ha afegit la prospecció dinàmica a la campanya.

Passos següents

• Consulteu les estadístiques de rendiment de les dades a Campanyes.