Automaattisten hintatarjousstrategioiden yhdistäminen Hakumainosten yleisösegmentteihin

Jotta voit saada kattavan ja kokonaisvaltaisen käsityksen yleisöistäsi ja jotta yleisöjen hallinnointi ja optimointi olisi entistä helpompaa, olemme tehneet Google Adsiin seuraavat parannukset:

• Uusi yleisöraportointi
    Nyt voit saada yhdestä paikasta tarkkoja raportteja yleisön demografisista tiedoista, segmenteistä ja poissulkemisista. Klikkaa Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon, avaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö ‑välilehti ja klikkaa Yleisöt. Tällä raporttisivulla voit myös tehdä helposti muutoksia yleisöihin. Lue lisää yleisöraportoinnista.
  • Uusia termejä
    Käytämme uusia termejä yleisöraportissa ja kaikkialla Google Adsissa. Esimerkiksi "yleisötyyppejä" (joita ovat muun muassa omat, ostoaikeissa olevat ja asiasta kiinnostuneet yleisöt) kutsutaan nyt "yleisösegmenteiksi" ja "uudelleenmarkkinointia" "omaksi dataksi". Lue lisää yleisöihin liittyviin termeihin ja ilmaisuihin tehdyistä muutoksista.
Jos tavoitteenasi on saada lisää konversioita, kokeile Hakumainosten datasegmenttejä, asiakaskohdistusta tai samankaltaisia segmenttejä. Kaikissa Smart Bidding ‑strategioissa hyödynnetään yleisösegmenttien signaaleja tulosten parantamiseksi. Käyttämällä näitä työkaluja yhdessä voit kasvattaa konversioiden määrää ja parantaa niiden laatua. Lue lisää Smart Biddingista

Näin työkalut toimivat yhdessä

Kun lisäät yleisösegmentin automaattisia hintatarjouksia käyttävään kampanjaan tai mainosryhmään, hintatarjousstrategia saa tiedon siitä, mitkä käyttäjät ovat sinulle tärkeimpiä. Tämä auttaa strategiaa optimoimaan hintatarjouksesi ja tuottamaan enemmän konversioita.

Esimerkki

Oletetaan, että haluat kasvattaa uutiskirjeesi vastaanottajiksi rekisteröityneiden käyttäjien määrää. Olet huomannut, että käyttäjät tilaavat uutiskirjeesi yleensä toisen tai kolmannen sivustokäynnin yhteydessä. Luot aluksi datasegmentin käyttäjistä, jotka ovat käyneet sivustollasi mutta eivät ole tilanneet uutiskirjettäsi.

Kun uutiskirjeen tilaus on määritetty konversioksi, voit asettaa hintatarjoukset automaattisesti Konversiomäärän maksimointi ‑strategian avulla ja kasvattaa näin konversioiden määrää.

Hintatarjousta laskettaessa Maksimoi konversiot ‑strategia huomioi datasegmenttisi ja korottaa hintatarjoustasi, kun segmenttiin kuuluva henkilö käyttää jotakin avainsanoistasi.

Smart Biddingia käyttävissä kampanjoissa sellaisia ensimmäisen osapuolen yleisösegmenttejä, joille on valittu Havainnointi-asetus, käytetään Smart Bidding ‑strategioiden signaaleina. Lue lisää Kohdistus‑ ja Havainnointi-asetuksista.

Näin otat käyttöön datasegmentit ja automaattisen hintatarjousstrategian

1. Ota käyttöön konversioseuranta.
  2. Luo yleisösegmentti, joka sisältää verkkosivustosi kävijät ja/tai sovelluksesi käyttäjät.
  3. Lisää datasegmenttejä kampanjoihisi tai mainosryhmiisi, jotta voit optimoida hintatarjousstrategiasi tulokset.
  4. Ota kampanjassasi käyttöön automaattinen hintatarjousstrategia.

Hyvä tietää

• Smart Bidding käyttää yleisösegmenttejäsi signaaleina voidakseen tehostaa hintatarjouksia sekä auttaa sinua saamaan enemmän konversioita ja suurempia konversioarvoja.
  • Smart Bidding huomioi myös sen, kuinka kauan jäsen on kuulunut segmenttiin, ja käyttää tätä tietoa tulosten optimoimiseksi. Siksi sinun ei tarvitse luokitella segmenttejä keston perusteella, kun käytät automaattisia hintatarjousstrategioita.
  • Hintatarjouksen muokkaukset toimivat eri tavalla, jos käytössä on konversiopohjainen automaattinen hintatarjousstrategia ja kampanja tai mainosryhmä sisältää useita segmenttejä, joissa on päällekkäisiä käyttäjiä. Tässä tapauksessa hintatarjouksen muokkaukset määräävät sen, mihin yleisösegmenttiin esimerkiksi impressio tai klikkaus yhdistetään.