Kombination af automatiske budstrategier med målgruppesegmenter til søgeannoncer

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon, åbn fanen "Målgrupper, søgeord og indhold", og klik på Målgrupper for at få flere oplysninger. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk.
Hvis dit mål er at få flere konverteringer, kan du prøve at bruge dine datasegmenter til søgeannoncer, Kundematch eller Tilsvarende segmenter. Alle Smart Bidding-strategier bruger signaler fra målgruppesegmenter til at øge din effektivitet. Disse værktøjer kan bruges sammen for at hjælpe med at øge dine konverteringers antal og kvalitet. Få flere oplysninger om Smart Bidding

Sådan arbejder de sammen

Når du føjer et målgruppesegment til en kampagne eller en annoncegruppe via automatisk budgivning, fortæller du budstrategien, hvilke personer der er de vigtigste for dig. Dette hjælper strategien med at optimere dine bud og give dig flere konverteringer.

Eksempel

Lad os sige, at du vil øge antallet af personer, der tilmelder sig dit nyhedsbrev. Du har konstateret, at personer normalt tilmelder sig, når de besøger dit website for anden eller tredje gang. Så du konfigurerer først et datasegment for personer, der har besøgt dit website, men ikke har tilmeldt sig dit nyhedsbrev.

Når du har konfigureret tilmeldinger til nyhedsbrev som en konvertering, bruger du budstrategien Maksimér antal konverteringer til automatisk at angive bud for dig og hjælpe med at maksimere antallet af konverteringer.

Når "Maksimér antal konverteringer" derefter skal beregne et bud, bruger funktionen dit datasegment og øger dit bud, når en af personerne i segmentet bruger et af dine søgeord.

For kampagner, der bruger Smart Bidding, bruges førstepartsmålgruppesegmenter, der er tilføjet under indstillingen "Observation", som signaler for Smart Bidding-strategier. Få flere oplysninger om indstillingerne "Målretning" og "Observation"

Sådan konfigurerer du automatiske budstrategier og datasegmenter

1. Konfigurer Konverteringssporing.
  2. Opret et målgruppesegment, der indeholder besøgende på dit website og/eller appbrugere.
  3. Føj datasegmenter til dine kampagner eller annoncegrupper for at optimere din budstrategis effekt.
  4. Anvend en automatisk budstrategi på din kampagne.

Vigtigt!

• Smart Bidding bruger dine målgruppesegmenter som signaler til at byde mere effektivt og hjælpe dig med at få flere konverteringer og øge konverteringsværdien.
  • Smart Bidding tager i betragtning, hvor længe et medlem har været i dit segment, og bruger disse data til at optimere effektiviteten. Derfor behøver du ikke at kategorisere segmenterne baseret på varighed, når du bruger automatiske budstrategier.
  • Budjusteringer fungerer anderledes, når du har anvendt en konverteringsbaseret automatisk budstrategi, og kampagnen eller annoncegruppen indeholder flere segmenter med overlappende brugere. I stedet for at justere buddene prioriterer dine budjusteringer det målgruppesegment, som en eksponering, et klik osv. bliver tilskrevet.