Produktgruppe

Du kan bruge produktgrupper til at organisere din Google Merchant Center-produktbeholdning i en Shopping-kampagne i Google Ads. Du opretter produktgrupper ved at bruge attributter, der hentes fra dine produktdata, der er tilgængelige i Google Ads. Derefter byder du på disse produktgrupper.

• I stedet for søgeord: Shopping-kampagner bruger produktgrupper til at afgøre, hvornår elementer fra din Merchant Center-konto vises i en Shopping-annonce på en søgeresultatside.
  • I starten: Når du opretter en ny Shopping-kampagne, oprettes der som standard en produktgruppe for "Alle produkter" ved hjælp af den standard maksimumbudpris pr. klik (maks. CPC), du angav, da du oprettede annoncegruppen.
  • Underinddeling af produktgrupper: Du kan køre din Shopping-kampagne udelukkende via produktgruppen "Alle produkter" eller underinddele den i det ønskede antal produktgrupper via produktattributter såsom kategori, produkttype, varemærke, stand, vare-id og tilpassede etiketter. Du kan også fjerne produktgrupper efter behov.
  • Budgivning: Angiv og juster bud for den enkelte produktgruppe, så ofte du ønsker, eller ekskluder en produktgruppe fra din kampagne.
  • Produkter og filtrering: Hvert enkelt produkt kan kun vises i én produktgruppe med budmulighed pr. annoncegruppe. Du kan også helt ekskludere et produkt fra at blive vist i en produktgruppe ved at bruge beholdningsfiltre.

Sådan opsætter du en Shopping-kampagne
Flere oplysninger om Google Merchant Center