Mainosmuodot

Hakumainoksiin tehdyt visuaaliset parannukset, jotka korostavat yrityksesi tietoja, kuten puhelinnumeroa tai verkkosivustosi verkkotunnusta otsikossa. Näitä tehosteita käytetään usein hakutulosten yläpuolelle sijoitettavissa mainoksissa. Niiden avulla mainokseen voidaan lisätä sisältöä verkkosivustolta tai kolmannen osapuolen lähteestä. Voit lisätä tehosteet manuaalisesti tai määrittää, että ne lisätään automaattisesti Googlen muotoilutoiminnossa.

• Mainoselementit ovat yleisimpiä mainosmuotojen tyyppejä. Mainoselementtejä ovat esimerkiksi sijaintielementit (jotka liittävät yrityksesi osoitteen mainoksiisi) ja sivustolinkit (jotka sisältävät linkkejä muuhun osuvaan sisältöön sivustosi muilla sivuilla).
  • Googlen automaattisen muotoilutoiminnon avulla voit näyttää mainostesi yhteydessä lisätietoja, jotka koskevat verkkosivustoasi tai kolmannen osapuolen tarjoamaa osuvaa sisältöä.
  • Voit käyttää Googlen automatiikkaa myös korostamaan mainostesi keskeisiä tietoja. Näin autat käyttäjiä löytämään yrityksesi. Jos esimerkiksi hakutulosten yläpuolelle sijoittuvan mainoksesi ensimmäinen kuvausrivi on täydellinen lause tai virke, osa kuvauksesta voidaan näyttää otsikossa. Näin saadaan aikaan tavallista pidempi ja näyttävämpi otsikko, joka sisältää mainoksessasi käyttämiäsi sanoja.
  • Google Shopping ‑mainokset eivät lukeudu mainosmuotoihin.
  • Lue lisää mainosten mahdollisuuksista näkyä Google-hakutulosten yläpuolella.