Annonceformater

Visuelle forbedringer af søgeannoncer, der mere fremtrædende viser oplysninger om din virksomhed, f.eks. et telefonnummer eller dit websites domæne i overskriften. Disse forbedringer, som ofte vises i annoncer oven over søgeresultaterne, kan inkludere yderligere indhold fra dit website eller relevant tredjepartsindhold. Du kan tilføje disse forbedringer manuelt, eller de kan tilføjes af vores automatiske formateringssystemer.

• De mest almindelige typer annonceformater er annonceaktiver. Nogle eksempler på annonceaktiver er aktiver til lokationer (som knytter din virksomhedsadresse til dine annoncer) og undersidelinks (som inkluderer yderligere links til andre dele af relevant indhold fra andre sider på dit website).
  • Googles automatiske formateringssystemer kan vise yderligere oplysninger fra dit website eller andet relevant tredjepartsindhold ud for dine annoncer.
  • Googles automatiske systemer kan også fremhæve relevante oplysninger i dine annoncer for at gøre det lettere for folk at finde din virksomhed. Hvis vi f.eks. konstaterer, at den første beskrivelseslinje i en annonce oven over søgeresultaterne er en hel sætning, viser vi muligvis en del af beskrivelsen i din overskrift, så overskriften bliver længere og mere iøjnefaldende, uden at den ordlyd, du har valgt til din annonce, ændres.
  • Google Shopping-annoncer betragtes ikke som annonceformater.
  • Få flere oplysninger om, hvordan du får vist annoncer oven over Google-søgeresultaterne.