Formats d'anunci

Millores visuals als anuncis de cerca que mostren informació sobre la vostra empresa d'una manera més destacada al títol, com ara un número de telèfon o el domini del vostre lloc web. Aquestes millores, que solen mostrar-se als anuncis que es publiquen a la part superior dels resultats de la cerca, poden incloure contingut addicional del vostre lloc web o de tercers. Podeu afegir-les manualment o bé les poden afegir els nostres sistemes de format automatitzats.

• Els tipus més habituals de formats d'anunci són els recursos d'anunci. Alguns exemples de recursos d'anunci inclouen els recursos d'ubicació (que adjunten l'adreça de l'empresa als anuncis) i els enllaços de lloc (que inclouen enllaços addicionals a altres fragments de contingut rellevant procedents de pàgines del vostre lloc web).
  • Els sistemes de format automatitzats de Google poden mostrar informació addicional del vostre lloc web o contingut rellevant de tercers juntament amb els vostres anuncis.
  • Els sistemes automàtics de Google també permeten destacar informació rellevant dels anuncis perquè els usuaris localitzin l'empresa més fàcilment. Per exemple, en el cas d'alguns anuncis que es mostren a sobre dels resultats de la cerca, si la primera línia de descripció és una frase o expressió completa, pot ser que en mostrem una part al títol. Així es veurà un títol més llarg i vistós fent servir les mateixes paraules que vau triar per a l'anunci.
  • Els anuncis de compres de Google no es consideren formats d'anunci.
  • Obteniu més informació sobre com aconseguir que els anuncis es mostrin a sobre dels resultats de la cerca de Google.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now