Studievejledning til Display Advertising-vurdering

Opret annoncer til dynamisk remarketing

Bemærk! Fra sommeren 2018 vil responsive displayannoncer blive den nye standardannoncetype for Displaynetværket i den nye Google Ads-oplevelse. Disse annoncer indeholder alle funktionerne i responsive annoncer, giver mulighed for flere aktiver af hver type og større kontrol over dine annoncer. Hvis du har responsive annoncer kørende, bliver du bedt om at gemme dem som responsive displayannoncer.

Dynamiske remarketingkampagner bruges til at vise kunderne tilpasset indhold fra et produktfeed, som du administrerer og knytter til din kampagne. Responsive displayannoncer er den nye standard for dine dynamiske kampagner. Google introducerede oprindeligt almindelige, ikke-responsive annoncer, og de er medtaget her som reference.

Responsive annoncer passer til stort set alle annoncepladser og er nemme at oprette og redigere. Få oplysninger om, hvordan du opretter en responsiv displayannonce.

Hvis du har et konkret behov, som ikke kan opfyldes via en responsiv displayannonce, skal du følge vejledningen nedenfor for at uploade en tilpasset dynamisk annonce med Google Web Designer.

Husk!

Nogle af de annoncører, som bruger almindelige dynamiske annoncer, vil begynde at kunne se foreslåede responsive displayannoncer oprettet i deres dynamiske kampagner. De forbliver sat på pause, indtil de er gennemgået og aktiveret.

Eksisterende almindelige dynamiske annoncer vil være skrivebeskyttede i den nye Google Ads-oplevelse, men de vil stadig blive vist, medmindre annoncørerne sætter dem på pause.

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Som nævnt ovenfor er responsive displayannoncer ikke tilgængelige i den tidligere version af AdWords. Her er nogle ting, som du skal være opmærksom på vedrørende dynamisk remarketing for responsive annoncer:

• Hvis du inkluderer en formateret pris i dit feed, bruges den i stedet for det prispræfiks, som du tilføjer i Ads, når du opretter din annonce.
  • Da responsive annoncer kan blive vist i flere størrelser end dem, som billederne i dit dynamiske feed kan tilpasses til, bruges der muligvis ikke altid billeder fra dit feed i dine annoncer.
  • De produkter, der vises i forhåndsvisning, er kun til illustrative formål. Sørg for, at dine feeds overholder vores politik for tilpasset annoncering
  • Google viser muligvis layouttags for annoncører inden for detailhandelen, f.eks. "nyhed", "populær" eller "prisfald", på relevante produkter for at øge effektiviteten. Disse layouttags vises automatisk på baggrund af produktindsigt fra feedet. Få flere oplysninger
  • Det er ikke alle aktiver, der vises, når dine annoncer vises. Nogle gange kan dine annoncer eksempelvis blive vist uden billeder for at øge din rækkevidde på tværs af Displaynetværket.

Få flere oplysninger om brug af feeds til dynamisk remarketing

Sådan tilpasser du prisen i dine responsive annoncer

Hvis du bruger et tilpasset feed eller et feed inden for områderne flyrejser, rejser, hoteller og lejemål eller lokale specialtilbud, kan du tilpasse, hvordan prisattributten fra dit feed skal vises i din responsive annonce. Få flere oplysninger om feeds og tilpassede prisattributter som disse:

• 1 mio. i stedet for 1.000.000
  • 1 mio. DKK eller mere i stedet for 1.000.000

Når du bruger responsive annoncer med dynamiske produktfeeds i Google Ads, har du også mulighed for at angive prispræfiksoplysninger. Det er en hurtigere og enklere løsning end at tilpasse priserne via feedet.

Prispræfiksoplysningerne tilsidesættes, når priserne tilpasses via feedet.

Sådan uploader du dynamiske annoncer, der er oprettet med Google Web Designer

Hvis din virksomhed har klare retningslinjer for brug af brandet, kan du bruge Google Web Designer til at oprette dynamiske annoncer, der efterfølgende kan uploades til Google Ads. Du kan også bruge Google Web Designer til at angive regler, så størrelsen på dine annoncer tilpasses, afhængigt af hvor de vises i Google Displaynetværket, hvilket gør dem "responsive".

1. Hvis du ikke har brugt Google Web Designer før, kan du læse vejledningen til Google Web Designer for at få hjælp til, hvordan du bruger det. Hvis du har erfaring med Google Web Designer, kan du finde skabeloner og en omfattende guide i galleriet med rich media-annoncer.
  2. Sørg for, at der er knyttet et feed til den kampagne eller annoncegruppe, annoncerne skal placeres i.
  3. Klik på fanen Annoncer.
  4. Klik på + Annoncer, og vælg Annoncegalleri.

5. Vælg Dynamiske annoncer.

6. Vælg Upload dit eget layout.
  7. Find og upload din fil.

8. Gentag for hver annoncestørrelse.

9. Klik på Gem.

Bemærk! Når du uploader en ny dynamisk annonce, skal du sørge for, at den rigtige type (dynamisk) og virksomhedstype er angivet for den. Annoncematerialets virksomhedstype skal matche kampagnen. Du kan få flere oplysninger om dit feed på siden Kampagneindstillinger.

Sørg desuden for, at din annonce er designet til at vise et eller flere produkter, men ikke et bestemt antal produkter (f.eks. 2 eller 3), da Google kun kan garantere, at et eller flere produkter vil blive vist for dynamisk remarketing.

Layouttags

Google viser muligvis layouttags i relevante produkter for at øge effektiviteten. Disse layouttags vises automatisk ud fra produktindsigt fra feedet, og de kan blive vist i responsive displayannoncer fra annoncører inden for detailhandelen. De mulige layouttags omfatter følgende:

• Tags af typen "Prisfald" kan blive vist, når produkter i Google Merchant Center-feedet for nylig er faldet i pris.
  • Tags af typen "Nyhed" kan blive vist, når der føjes et nyt produkt til Google Merchant Center-feedet.
  • Tags af typen "Populært" kan blive vist for populære varer i Google Merchant Center-feedet.
  • Tags af typen "Udsalg" kan blive vist for de varer i Google Merchant Center-feedet, hvis udsalgspris ("sale_price") er lavere end den normale pris ("price").

Google eksperimenterer muligvis med andre typer layouttags med henblik på at opnå større effektivitet.

Sådan tilpasser du teksten i dine dynamiske annoncer

Dette gælder kun for den tidligere Google Ads-oplevelse. Find ud af, hvilken Google Ads-oplevelse du bruger.

Hvis du bruger almindelige dynamiske annoncer og et tilpasset feed eller et feed inden for områderne uddannelse, flyrejser eller rejser, kan du tilpasse, hvordan attributterne fra dit feed skal vises i dine dynamiske annoncer.

Et layout kan f.eks. bruge destinationsnavnet "BLL" til annonceoverskriften, "Billige flybilletter" i annoncebeskrivelsen og prisen "9000 DKK" for flybilletten.

Men lad os nu antage, at du gerne vil have en mere beskrivende overskrift. Du kunne i stedet bruge destinationsnavnet og flybilletbeskrivelsen til annonceoverskriften: "Billige flybilletter til BLL".

Sådan kan du tilpasse dine dynamiske annoncer:

1. Klik på Flere muligheder under "Feeds".
  2. Klik i feltet ud for det annonceelement, du vil tilpasse, f.eks. "Overskrift".
  3. I den rullemenu, der vises, vælger du en feedegenskab, som vises i krøllede parenteser. F.eks. "{Destination ID}". Indsæt og arranger dine egenskaber i dette felt. Du kan også medtage statisk tekst. Hvis du f.eks. vil oprette overskriften "Billige afgange hver dag" som vist oven for, skal du indtaste "{Flight description} til {Destination name}" i overskriftsfeltet.
  4. Klik på Gem, og se eksempel.