Opret displayannoncer til dynamisk remarketing

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Kampagner af typen Dynamisk remarketing viser kunderne tilpasset indhold (herunder annoncer for produkter, som de har set på dit website eller i din app) fra et produktfeed, som du administrerer og knytter til din kampagne. Du kan oprette responsive displayannoncer, der er fremstillet til dynamiske remarketingkampagner. Hvis du vil have mere kontrol med dine annoncematerialer, kan du uploade en displayannonce i stedet.

et eksempel på responsive annoncer

Hvis du har et konkret behov, som ikke kan opfyldes ved brug af en responsiv displayannonce, kan du følge nedenstående vejledning for at uploade en tilpasset dynamisk annonce ved hjælp af Google Web Designer.

Husk!

Nogle af de annoncører, som bruger almindelige dynamiske annoncer, vil begynde at kunne se foreslåede responsive displayannoncer oprettet i deres dynamiske kampagner. De forbliver sat på pause, indtil de er gennemgået og aktiveret.

Eksisterende almindelige dynamiske annoncer er skrivebeskyttede i Google Ads-oplevelsen, men vises stadig, medmindre de er sat på pause af annoncørerne.

Før du begynder

• Opret et feed til dit produkt eller dine tjenester, som kan bruges i din dynamiske remarketingkampagne. Der kræves et feed til dynamiske remarketingkampagner.
  • Billeder er en forudsætning for at få adgang til alle vores annonceformater. Det anbefales, at du har flere aktiver, da det gør det nemmere for Google at optimere dine annoncer. Du kan uploade op til 15 markedsføringsbilleder og 5 logoer. Du kan beskære et enkelt billede, så du både har det i liggende format og kvadratisk format, eller du kan bruge separate billeder til hvert billedformat. Upload dine billeder, scan dem fra dit website, eller vælg fra vores gratis samling af professionelle arkivbilleder. Du kan også vælge blandt de senest benyttede billeder. Få flere oplysninger om optimale løsninger med hensyn til billeder.

Vejledning

Sådan opretter du responsive displayannoncer

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Displaykampagner i bjælken Visninger øverst.
    Bemærk! Hvis du foretrækker at bruge navigationspanelet til venstre, skal du klikke på Skift visning øverst til højre på din Google Ads-konto.
    Klik på Annoncer og aktiver i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen , og vælg derefter Responsiv displayannonce.
  4. Vælg en annoncegruppe. Hvis dine responsive displayannoncer skal understøtte dynamisk remarketing, skal du sørge for, at annoncegruppen eller kampagnen er knyttet til et feed.
  5. Tilføj og gem dine billeder. Få flere oplysninger om optimale løsninger med hensyn til billeder i responsive displayannoncer.
  6. Udfyld dine annonceoplysninger. Du kan oprette flere overskrifter og beskrivelser, der skal gengives i dine responsive displayannoncer. Du kan uploade flere versioner af følgende:
    • En kort overskrift (mindst 1 eller op til 5 overskrifter på 30 tegn eller færre). Den korte overskrift er den første linje i annoncen (hvis du ikke har inkluderet promoveringstekst til dynamiske displayannoncer). Korte overskrifter kan vises både med og uden din beskrivelse. Få flere oplysninger om optimale løsninger med hensyn til korte overskrifter.
    • En lang overskrift (90 tegn eller færre).
    • En beskrivelse (mindst 1 eller op til 5 beskrivelser). Beskrivelsen er et supplement til overskriften og opfordrer folk til at foretage en handling.
    • Et virksomhedsnavn. Angiv navnet på din virksomhed eller dit brand. Sørg for, at virksomhedsnavnet er stavet korrekt, og at eventuel brug af store bogstaver er korrekt, da det er præcis det, du angiver, der kommer med i annoncen.
    • En endelig webadresse. Det er det sted, kunderne videresendes til, når de klikker på din annonce.
    • (Valgfrit) Gå til Valgmuligheder for annoncewebadresse for at føje sporing eller tilpassede parametre til din webadresse.
    • (Valgfrit) Gå til Flere valgmuligheder, og vælg Tekst med opfordring til handling. Vælg teksten med opfordring til handling og sproget for teksten med opfordring til handling i rullemenuerne.
    • (Valgfrit mht. dynamiske responsive annoncer) Tilføj promoveringstekst (f.eks. "Gratis forsendelse inden for to dage") og et prispræfiks. Det er en god idé at bruge dette aktiv, da det kan give øget interaktion med din annonce. Hvis du vil bruge promoveringstekst, skal du klikke på Flere muligheder, markere afkrydsningsfeltet ud for "Indstillinger for dynamiske annoncer" og tilføje din promoveringstekst.
      Her er nogle optimale løsninger med hensyn til promoveringsteksten:
      • Vær specifik med hensyn til dit tilbud. "30 % rabat på alt materiale til skolebrug" er bedre end bare "30 % rabat".
      • Undlad at være for "popsmart" med hensyn til dit tilbud. Overdreven brug af STORE BOGSTAVER og tegnsætning kan have den modsatte effekt på brugerne.
      • Undgå gentagelser. Du bør aldrig gentage dit brands navn i promoveringstekst.
      • Effektive budskaber: Nye produktmeddelelser, konkurrencer, tilbud i butikken og lynudsalg.
      • Mange brugere er meget opmærksomme på prisrelateret tekst. Udsalgs- eller prisrelaterede promoveringer er typisk mere effektive end et virksomhedsslogan.
      • Promoveringsteksten bør ikke blive vist over en meget lang periode (f.eks. over 6 måneder). Hvis der er tekst, som altid skal vises for brugerne (f.eks. et virksomhedsslogan), er en kort overskrift mere velegnet.
  7. Se en forhåndsvisning af de mest populære størrelser og annonceformater for dine potentielle annoncer. Responsive displayannoncer kan tilpasses stort set alle annoncepladser på Displaynetværket og kan derfor blive vist i flere tusind forskellige layouts.
  8. Gennemgå flere optimale løsninger med hensyn til Google Merchant Center-feeds.
  9. Gennemgå din kampagne. På siden "Gennemgå" har du mulighed for at gennemgå alle dine valg. Her kan du løse de potentielle problemer, der er beskrevet i notifikationerne. Dette gøres ved at klikke på Løs problemet i notifikationen.
  10. Klik på Gem.
  11. Vent mindst en uge efter godkendelsen af din annonce, inden du evaluerer dens effektivitet. Indtil da er dine data stadig ufuldstændige.

Kampagnekladder

Kampagner, som du opretter, men endnu ikke har udgivet, gemmes som kladder. Du kan til enhver tid udgive kampagnekladder, så længe du har løst alle væsentlige problemer, der forhindrede, at de blev udgivet.

Når du opretter en ny kampagne, har du mulighed for at vælge en eksisterende kladde eller starte uden at bruge en eksisterende kladde.

Vejledning:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på knappen Ny kampagne i standardvisningen "Oversigt".
  3. Vælg Genoptag kampagneudkast.
  4. I kladdemenuen skal du klikke på den kladde, du vil redigere eller udgive.

Sådan uploader du dynamiske annoncer

Du kan også oprette og uploade dine egne billedannoncer. Det giver dig mere kontrol over annoncematerialet til dine displaykampagner. Disse annoncer oprettes uden for Google Ads (f.eks. i Google Web Designer) og uploades til Google Ads som en ZIP-fil. Du kan også bruge Google Web Designer til at angive regler, så dine annoncers størrelse tilpasses, alt efter hvor på Google Displaynetværket de vises. Derved bliver de "responsive" annoncer, som du kan knytte til et feed til dynamisk remarketing.

Krav med hensyn til brug af HTML5-annoncer

HTML5-annoncer er ikke tilgængelige for alle annoncører. Du kan sende en anmodning om at bruge HTML5-annoncer, hvis de ikke er tilgængelige på din konto, og kontoen opfylder følgende krav:
  • Den skal have en god historik mht. overholdelse af politikker.
  • Den skal have en god historik mht. betaling.
  • Det samlede forbrug set over hele kontoens levetid skal være over 1.000 USD.
Du modtager en mail, når din anmodning er blevet gennemgået af Google Ads-teamet. Mens du venter, kan du bruge andre muligheder, f.eks. uploadede billedannoncer og responsive annoncer.
Hvis du ikke har brugt Google Web Designer før, kan du læse vejledningen vedrørende Google Web Designer. Hvis du har erfaring med Google Web Designer, kan du finde skabeloner og en omfattende guide i galleriet med rich media-annoncer. Få flere oplysninger om uploadede displayannoncer.
  1. Hvis du ikke har brugt Google Web Designer før, kan du læse vejledningen vedrørende Google Web Designer. Vigtigt! Du bør ikke starte helt fra bunden, når du opretter annoncerne. Hvis du har erfaring med Google Web Designer, kan du finde skabeloner og en omfattende guide i galleriet med rich media-annoncer.
  2. Sørg for, at der er knyttet et feed til den kampagne eller annoncegruppe, annoncerne skal placeres i.
  3. Vælg Annoncer og udvidelser, og klik på plusknappen ().
  4. Vælg Upload displayannoncer.
  5. Opret din annonce vha. en skabelon, eller upload den.
  6. Klik på Gem.

Bemærk! Når du uploader en ny tilpasset dynamisk annonce, skal du sikre dig, at den relevante type (dynamisk) og virksomhedstype er angivet. Virksomhedstypen for annoncematerialet skal stemme overens med virksomhedstypen for kampagnen. Du kan få flere oplysninger om dit feed under kampagneindstillingerne.

Du skal også sikre dig, at din annonce er designet til at vise et eller flere produkter, men ikke et bestemt antal produkter (f.eks. to eller tre), da Google kun kan garantere, at der bliver vist et eller flere produkter, når der bruges dynamisk remarketing.

Layouttags

Google viser muligvis layouttags i relevante produkter for at øge effektiviteten. Disse layouttags vises automatisk ud fra produktindsigt fra feedet, og de kan blive vist i responsive displayannoncer fra annoncører inden for detailhandelen. De mulige layouttags omfatter følgende:

• Tags af typen "Prisfald" kan blive vist, når produkter i Google Merchant Center-feedet for nylig er faldet i pris.
  • Tags af typen "Nyhed" kan blive vist, når der føjes et nyt produkt til Google Merchant Center-feedet.
  • Tags af typen "Populært" kan blive vist for populære varer i Google Merchant Center-feedet.
  • Tags af typen "Udsalg" kan blive vist for de varer i Google Merchant Center-feedet, hvis udsalgspris ("sale_price") er lavere end den normale pris ("price").

Google eksperimenterer muligvis med andre typer layouttags med henblik på at opnå større effektivitet.