Editar, posar en pausa o treure un segment de dades

A fi d'oferir una visualització completa i consolidada dels públics i de simplificar-ne la gestió i l'optimització, trobareu les millores següents a Google Ads:

• Informes de públics nous
    Ara, els informes detallats sobre les dades demogràfiques, els segments i les exclusions de públic es consoliden en un sol lloc. Feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon, obriu la pestanya "Públics, paraules clau i contingut" i feu clic a Públics. Des d'aquesta pàgina d'informes també podeu gestionar fàcilment els públics. Obteniu més informació sobre els informes de públics.
  • Termes nous
    Hem afegit termes nous als informes de públics i a tot Google Ads. Per exemple, ara els "tipus de públics" (que inclouen els públics personalitzats, els actius al mercat i els afins) s'anomenen segments de públic, i en lloc de "remàrqueting" parlem de "les vostres dades". Obteniu més informació sobre l'actualització de termes i frases relacionats amb els públics.

Un cop hàgiu creat i provat els segments de les vostres dades, podeu editar-los per assegurar-vos que els vostres productes i serveis arriben al públic adequat. També podeu deixar de segmentar un grup d'anuncis per la llista o bé podeu treure un segment de dades d'un grup d'anuncis.

Editar un segment de les vostres dades

Si bé no podeu editar els segments de dades creats automàticament per Google Ads, sí que podeu fer canvis en els que hàgiu creat manualment. Per exemple, podeu editar el nom de la llista de dades, canviar la durada de la pertinença o bé tancar la llista de dades. Seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. A l'extrem superior dret de la pantalla, feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona].
  3. A la secció "Biblioteca compartida", feu clic a Gestor de públics.
  4. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Llistes de públics.
  5. Seleccioneu la llista de públics que voleu editar.
    • Si voleu canviar només el nom de la llista de les vostres dades, feu clic a la icona de llapis Edita.
    • Si voleu canviar només l'estat de pertinença de la llista de dades, feu clic a la fletxa de menú desplegable de la columna "Estat de pertinença" i seleccioneu Obert o Tancat.
  6. Per editar les altres opcions de la llista de les vostres dades, feu clic al nom de la llista de color blau.
  7. A l'extrem superior dret dels detalls de la llista de les vostres dades, feu clic a la icona de tres punts i seleccioneu Edita la llista.
  8. Aquí podeu editar el nom, la mida inicial, la durada de la pertinença, l'estat de la pertinença i la descripció de la llista de les vostres dades.
    • Si voleu que deixin d'afegir-se visitants nous del lloc web a la llista de les vostres dades, podeu tancar-la mitjançant el menú desplegable de la secció "Estat de la pertinença". "Obert" vol dir que Google Ads continuarà afegint visitants del lloc web a la llista de dades. "Tancat" vol dir que no s'hi afegiran membres nous.
    • Modifiqueu el que calgui i feu clic a Desa.

Recordatori

• Quan editeu una llista, no cal que torneu a substituir l'etiqueta de Google ni el fragment d'esdeveniment al vostre lloc web.
  • En el cas dels segments de les vostres dades de la Xarxa de Display, si canvieu la durada de la pertinença, la nova durada només s'aplicarà als visitants del lloc web que s'hagin afegit després d'aquest canvi. Els visitants del lloc web que anteriorment ja figuraven a la llista mantindran la durada original.
  • En el cas dels segments de les vostres dades de la Xarxa de Cerca, si canvieu la durada de la pertinença, la nova durada s'aplicarà tant als visitants nous com als existents.
  • Les llistes de dades que s'han creat a Google Analytics només es poden editar en aquesta plataforma.

Activar, posar en pausa o treure segments de les vostres dades d'un grup d'anuncis o d'una campanya

Posar en pausa un segment evita que els grups d'anuncis se segmentin pel segment en qüestió, tot i que s'hi poden continuar afegint visitants nous. Treure el segment farà que se suprimeixi permanentment. Aquestes dues accions es poden dur a terme a la pàgina Públics, en què definiu la segmentació per públic.

Nota: és possible que "Configuració de segmentació" es mostri com a "Observació" a Públics si els públics estan en pausa. Quan deixin d'estar-ho, canviarà a "Segmentació".
  1. A la barra de visualitzacions de la part superior, seleccioneu Campanyes de display.
    Nota: si preferiu utilitzar el tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Canvia la visualització, a la part superior esquerra del compte de Google Ads.
  2. Seleccioneu un grup d'anuncis.
  3. Al menú de pàgines de la part superior, assegureu-vos que la pàgina Públics estigui marcada de color blau.
  4. Feu clic al punt situat a l'esquerra del nom del públic que vulgueu i seleccioneu Activa o Posa en pausa.
  5. Per modificar diverses llistes alhora, feu clic a les caselles situades a l'esquerra dels punts per marcar-les. Si teniu les caselles marcades, es mostrarà una barra blava de menú a sobre de la llista de públics.
  6. Des d'aquest menú, feu clic a Edita i, tot seguit, seleccioneu Activa, Posa en pausa o Treu.

Tingueu en compte que els segments següents no es poden treure:

• Segments en ús.
  • Segments creats automàticament per Google Ads.
  • Segments que es fan servir per generar altres segments en ús.