Brug dynamisk remarketing til at vise annoncer, der er skræddersyet til de besøgende på dit website

Remarketing giver dig mulighed for at vise annoncer for personer, som tidligere har besøgt dit website eller brugt din mobilapp. Med dynamisk remarketing kan du gå et skridt videre og vise tidligere besøgende annoncer, som indeholder produkter og tjenester, de har fået vist på dit website. Via budskaber, der er skræddersyet til din målgruppe, hjælper dynamisk remarketing dig med at få flere kundeemner og øge salget, i og med at tidligere besøgende ledes tilbage til dit website, så de kan fuldføre den handling, de har påbegyndt tidligere.

Flere gode grunde til at bruge dynamisk remarketing

• Annoncer, der kan tilpasses i forhold til dine produkter eller tjenester: Kombiner dit produkt- eller tjenestefeed med dynamiske annoncer, som kan tilpasses i forhold til hele din beholdning.
  • Enkle, men effektive feeds: Opret et grundlæggende .csv-, .tsv-, .xls- eller .xlsx-feed. Google Ads-produktanbefalingsværktøjet vil hente produkter og tjenester fra dit feed, afgøre den bedste blanding af produkter for hver annonce baseret på popularitet, og hvad den besøgende har set på dit website.
  • Meget effektive layouts: Google Ads forudsiger, hvilket dynamisk annoncelayout der vil være mest effektivt, ud fra hvem annoncen vises for, samt hvilken placering og platform annoncen vises på.
  • Budoptimering i realtid: Ved hjælp af funktionerne Udvidet CPC og Konverteringsoptimering beregner Google Ads det optimale bud for hver eksponering.

Det skal du bruge for at komme godt i gang

Et produkt- eller tjenestefeed
Opret et feed, der indeholder alle dine produkter eller tjenester samt oplysninger om hver enkelt vare (entydigt id, pris, billede osv.). Disse oplysninger udtrækkes derefter fra dit feed til dine dynamiske annoncer. Du uploader dit feed til afsnittet "Virksomhedsdata" i din delte samling, medmindre du er forhandler. Hvis du er forhandler, uploader du dit produktfeed til Google Merchant Center.

Et tag med tilpassede parametre
Føj tagget til dynamisk remarketing (inkl. tilpassede parametretil alle sider på dit website. Tagget føjer de besøgende på dit website til remarketinglister og knytter dem til de entydige id'er for de feedelementer, de har fået vist. Du finder tagget i sektionen Målgrupper under Delt samling.

Responsive annoncer
Til responsive annoncer bruges der layouts i mange forskellige størrelser og formater til moderne platforme, heriblandt HTML5 til mobilenheder. Responsive annoncer oprettes i Annoncegalleriet.

Dynamisk generering af kundeemner og dynamisk remarketing

Dynamisk generering af kundeemner samler brugeroplysninger og produktoplysninger for at vise dit bedste produkt på det rigtige tidspunkt til de kunder, som vil være mest interesserede i det. I modsætning til dynamisk remarketing, som fokuserer på at få mest mulig værdi ud af dine eksisterende kunder, bruges dynamisk generering af kundeemner til at skaffe nye brugere. Det betyder, at dynamisk generering af kundeemner er den foretrukne metode, hvis du er en ny annoncør, eller hvis du målretter mod en målgruppe, som er anderledes end dine førstepartsdata (herunder dine remarketinglister).

Sådan fungerer det

Dynamisk generering af kundeemner bruger maskinlæring til at få en idé om, hvad potentielle købere søger efter. Når systemet ved, hvad brugeren er på udkig efter, kombinerer det denne mulige hensigt med demografiske oplysninger såsom alder, køn og husstandsindkomst for at matche brugeren med et produkt i dit feed. Produkterne i dit feed bedømmes og udvælges på baggrund af effektivitet, relevans og andre faktorer for at afgøre, hvilke produkter der med størst sandsynlighed vil fange brugerens opmærksomhed og føre til konverteringer.

Sådan føjer du dynamisk generering af kundeemner til en dynamisk remarketingkampagne

1. Log ind på Google Ads, og gå til din kampagnes indstillinger.
  2. Klik på Yderligere indstillinger.
  3. Klik på rullemenuen under "Dynamiske annoncer".
    • Som standard er der valgt "Intet datafeed" i denne rullemenu.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "brug et datafeed til tilpassede annoncer"
  5. Vælg det relevante datafeed i rullemenuen
  6. Klik på Gem.

Bemærk! Hvis du vil tilføje målretning i en kampagne, kan du læse Vejledning i konfiguration af webbaseret dynamisk remarketing.

Succeshistorier om virksomheder, der bruger dynamisk remarketing

• Netshoes, som er verdens største internetbaserede forhandler af sportstøj og -udstyr, øgede den samlede omsætning i juleperioden med 30-40 % takket være dynamisk remarketing. Læs succeshistorien
  • Sierra Trading Post, en detailhandelsbutik med udstyr og beklædning til friluftsbrug, opnåede fem gange så mange konverteringer med dynamisk remarketing som med almindelige remarketingkampagner. Læs succeshistorien