Om dynamisk remarketing: Vis annoncer, der er skræddersyet til de besøgende på dit website og i din app

Remarketing giver dig mulighed for at få dine annoncer vist for kunder, som tidligere har besøgt dit website eller brugt din mobilapp. Med dynamisk remarketing kan du gå et skridt videre og vise tidligere besøgende annoncer, som indeholder produkter og tjenester, de har fået vist på dit website. Via dynamisk remarketing kan du bruge budskaber, der er skræddersyet til din målgruppe, som hjælp til få flere kundeemner og øge salget, i og med at tidligere besøgende ledes tilbage til dit website eller din app, så de kan fuldføre den handling, de tidligere har påbegyndt. Få oplysninger om, hvordan du konfigurerer dynamisk remarketing til websitebesøgende og appbrugere.

På denne side kan du læse om følgende:

Flere gode grunde til at bruge dynamisk remarketing

• Annoncer, der kan tilpasses i forhold til dine produkter eller tjenester: Kombiner dit produkt- eller tjenestefeed med dynamiske annoncer, som kan tilpasses i forhold til hele din lagerbeholdning.
  • Enkle, men effektive feeds: Opret et grundlæggende .csv-, .tsv-, .xls- eller .xlsx-feed. Du kan bruge produktanbefalingsværktøjet i Google Ads til at hente produkter og tjenester fra dit feed med det formål at opnå en optimal kombination af produkter til hver annonce ud fra popularitet og data om, hvad den besøgende tidligere har fået vist på dit website.
  • Meget effektive layouts: I Google Ads bruges data om, hvem annoncen skal vises for, samt hvilken placering og platform annoncen skal vises på, til at forudsige, hvilket dynamisk annoncelayout der vil være mest effektivt.

Forudsætninger for brug af dynamisk remarketing

Produkt- eller servicefeed: Opret et feed med alle dine produkter eller tjenester og oplysninger om hver enkelt vare (unikt id, pris, billede osv.). Disse oplysninger udtrækkes derefter fra dit feed til dine dynamiske annoncer. Du skal uploade dit feed til sektionen "Virksomhedsdata" under Delt samling, medmindre du er forhandler. Hvis du er forhandler, skal du uploade dit produktfeed til Google Merchant Center.

For et websiteremarketingtag med tilpassede parametre: Tilføj det dynamiske remarketingtag med tilpassede parametre på alle siderne på dit website. Tagget føjer de besøgende på dit website til remarketinglister og knytter dem til de unikke id'er for de feedelementer, de har set. Du finder tagget i sektionen Målgrupper under Delt samling. Få flere oplysninger om, hvordan du tagger dit website til dynamisk remarketing.

Opret responsive displayannoncer: Responsive displayannoncer er aktivbaserede, og deres størrelse, udseende og format justeres automatisk i henhold til de tilgængelige annoncepladser.

et eksempel på responsive annoncer

Dynamisk generering af kundeemner og dynamisk remarketing

Med dynamisk generering af kundeemner kombineres brugeroplysninger og produktoplysninger med det formål at sikre, at de mest interesserede brugere får vist det rette produkt på det helt rigtige tidspunkt. I modsætning til dynamisk remarketing, som fokuserer på at få mest mulig værdi ud af dine nuværende kunder, bruges dynamisk generering af kundeemner til at skaffe nye brugere. Det betyder, at dynamisk generering af kundeemner er den anbefalede metode, hvis du er ny annoncør, eller hvis du målretter mod en målgruppe, som adskiller sig fra dine egne datasegmenter (herunder de af dine datasegmenter, der omfatter websitebesøgende og appbrugere).

Sådan fungerer dynamisk generering af kundeemner

Dynamisk generering af kundeemner bruger maskinlæring til at få en idé om, hvad potentielle købere søger efter. Når systemet ved, hvad brugeren er på udkig efter, kombinerer systemet denne hensigt med demografiske oplysninger såsom alder, køn og husstandsindkomst for at matche brugeren med et produkt i dit feed. Produkterne i dit feed bedømmes og udvælges på baggrund af effektivitet, relevans og andre faktorer for at afgøre, hvilke produkter der med størst sandsynlighed vil fange brugerens opmærksomhed og føre til konverteringer.

For displaykampagner kan du kun føje et feed til din kampagne, hvis du ikke har tilføjet et før. Du kan kun ændre et feed, når kampagnen er oprettet, hvis feedet er inden for samme virksomhedstype.

Sådan tilføjer du dynamisk generering af kundeemner for en kampagne, hvor der bruges dynamisk remarketing

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Vælg den kampagne, du vil opdatere.
  5. Klik på Flere indstillinger.
  6. Klik på rullemenuen under "Dynamiske annoncer".
    • På denne rullemenu er "Intet datafeed" valgt som standard.
  7. Markér afkrydsningsfeltet ud for "brug et datafeed til personligt tilpassede annoncer".
  8. Vælg det relevante datafeed på rullemenuen.
  9. Klik på Gem.
Bemærk! Hvis du vil tilføje målretning i en kampagne, kan du læse Vejledning i konfiguration af webbaseret dynamisk remarketing.