Sobre el remàrqueting dinàmic: mostrar anuncis adaptats als visitants d'un lloc web i d'una aplicació

El remàrqueting us permet mostrar anuncis a clients que ja han visitat el vostre lloc web o han utilitzat la vostra aplicació mòbil. El remàrqueting dinàmic va un pas més enllà i us permet mostrar als visitants anteriors anuncis que contenen productes i serveis que han vist al vostre lloc web. Amb missatges adaptats al públic, el remàrqueting dinàmic permet generar contactes i vendes fent que els visitants anteriors tornin al lloc web o a l'aplicació per finalitzar allò que havien començat. Obteniu informació sobre com podeu configurar el remàrqueting dinàmic per als visitants del lloc web i per als usuaris de l'aplicació.

En aquesta pàgina

Més motius per utilitzar el remàrqueting dinàmic

• Anuncis que s'ajusten als vostres productes o serveis: vinculeu el vostre feed de productes o de serveis amb anuncis dinàmics a fi d'ajustar els anuncis perquè cobreixin tot el vostre inventari.
  • Feeds senzills però potents: creeu un feed bàsic en format .csv, .tsv, .xls o .xlsx. El motor de recomanacions de productes de Google Ads extraurà productes i serveis del vostre feed i determinarà la combinació més adequada de productes per a cada anunci en funció de la popularitat i del que el visitant ha vist al vostre lloc web.
  • Dissenys d'alt rendiment: Google Ads prediu la disposició d'anunci dinàmic que probablement tindrà més bons resultats en funció de la persona a qui es mostrarà l'anunci, i de l'emplaçament i de la plataforma en què es mostrarà.

Què es necessita per començar a utilitzar el remàrqueting dinàmic

Feed de productes o serveis: creeu un feed que inclogui tots els productes o serveis que oferiu, a més de detalls sobre cada element (identificador únic, preu o imatge, entre d'altres). Més endavant, aquesta informació s'extraurà del feed per utilitzar-se als anuncis dinàmics. Heu de penjar el feed a la secció Dades de l'empresa de Biblioteca compartida, tret que tingueu un comerç al detall. Si teniu un comerç al detall, pengeu el feed de productes a Google Merchant Center.

En el cas de l'etiqueta de remàrqueting de lloc web amb paràmetres personalitzats: afegiu l'etiqueta de remàrqueting dinàmic amb paràmetres personalitzats a totes les pàgines del lloc web. L'etiqueta afegeix els visitants del lloc web a les llistes de remàrqueting i els associa als identificadors únics dels elements del feed que han vist. Trobareu l'etiqueta a la secció Públics de Biblioteca compartida. Obteniu més informació sobre com podeu etiquetar un lloc web per al remàrqueting dinàmic.

Crear anuncis de display responsius: els anuncis de display responsius es basen en recursos i canvien de mida, d'aspecte i de format automàticament per ajustar-se als espais publicitaris disponibles.

un exemple d'anuncis responsius

Prospecció dinàmica i remàrqueting dinàmic

La prospecció dinàmica reuneix informació de l'usuari i del producte per mostrar el vostre millor producte en el moment oportú als usuaris que hi puguin estar més interessats. A diferència del remàrqueting dinàmic, que se centra a treure el màxim profit dels clients existents, la prospecció dinàmica s'utilitza per aconseguir usuaris nous. Aquesta diferència fa que la prospecció dinàmica sigui el mètode més recomanable si sou un anunciant nou o si segmenteu per un públic diferent dels segments de dades propis (inclosos els segments de les vostres dades que contenen els visitants del lloc web i els usuaris de l'aplicació).

Com funciona la prospecció dinàmica

La prospecció dinàmica utilitza l'aprenentatge automàtic per tenir una idea del que cerquen els compradors potencials. Quan el sistema sap què cerca l'usuari, combina aquesta necessitat amb informació basada en dades demogràfiques, com ara l'edat, el sexe i els ingressos familiars, per cercar coincidències entre aquest usuari i un producte del vostre feed. Els productes del vostre feed s'avaluen i se seleccionen en funció del rendiment, de la rellevància i d'altres factors per tal de determinar quins tenen més probabilitats de captar l'atenció de l'usuari i de generar conversions.

En el cas de les campanyes de display, només podeu afegir un feed a la campanya si no n'heu afegit cap abans. Podeu canviar un feed després de crear la campanya només si és del mateix tipus d'empresa.

Afegir la prospecció dinàmica a una campanya de remàrqueting dinàmic

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Seleccioneu la campanya que vulgueu actualitzar.
  5. Feu clic a Configuració addicional.
  6. Feu clic al menú desplegable que hi ha a sota de l'opció "Anuncis dinàmics".
    • Aquest menú desplegable té seleccionada l'opció "No hi ha cap feed de dades" de manera predeterminada.
  7. Feu clic a la casella de selecció que hi ha al costat de l'opció "Utilitza un feed de dades per a anuncis personalitzats".
  8. Al menú desplegable, seleccioneu el feed de dades corresponent.
  9. Feu clic a Desa.
Nota: per afegir una segmentació a una campanya, consulteu la Guia de configuració del remàrqueting dinàmic per al web.