Lag bildeannonser

Ved å bruke bildeannonser kan du få folks oppmerksomhet gjennom farger og bilder. Du kan opprette bildeannonser utenfor Google Ads, og laste dem opp, eller opprette responsive annonser i Google Ads, som automatisk justeres for å passe til enhetene de blir vist på. Disse annonseformatene er bare for annonser i Displaynettverket. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du oppretter bildeannonser:

• Opplastede bildeannonser: Last opp bildeannonser etter at du har opprettet dem utenfor Google Ads, for eksempel i Google Web Designer. Støttede filtyper: GIF, JPG, PNG og HTML5.
  • Responsiv annonse: Opprett bildeannonser ved å laste opp elementer og skrive tekst i Google Ads. Ved hjelp av elementene du angir, vil responsive annonser tilpasses automatisk til ulike skjermstørrelser og annonseplasseringer. Finn ut mer her.

Før du begynner

Den enkleste og mest fleksible bildeannonsetypen er responsive annonser for Displaynettverket. Disse kan du lage på få minutter ved å bruke dine egne bilder, eller ved å bruke kostnadsfrie bilder av høy kvalitet fra biblioteket vårt. Du finner mer detaljert veiledning i artikkelen Lag responsive annonser for Displaynettverket. Du kan også lage dynamiske responsive annonser, for å vise bilder fra feeden din med markedsføringsbilder.

Krav for bruk av HTML5-annonser

Du skal kunne få tilgang til HTML5-annonser i Google Ads-kontoen din når den oppfyller følgende krav:

• Kontoen har vært åpen i mer enn 90 dager.
  • Kontoen har over 9000 USD i samlet forbruk.
  • Kontoen har vært i samsvar med retningslinjene våre over tid.

Vær oppmerksom på at selv om du oppfyller kravene ovenfor, er det ingen garanti for at du får tilgang til HTML5-annonser.

Hvis HTML5-annonser ikke er tilgjengelig i kontoen din, kan du søke om tilgang ved å fylle ut en søknad om tilgang til HTML5-annonser. Før du sender inn søknaden, må du forsikre deg om at kontoen din oppfyller kvalifiseringskriteriene nedenfor. Du kommer til å motta et e-postvarsel med en statusoppdatering innen 7 virkedager etter at søknaden ble sendt inn.

• Kontoen har vært i samsvar med retningslinjene våre over tid.
  • Kontoen har en god betalingshistorikk.
  • Kontoen har over 1000 USD i samlet forbruk.

For å beholde tilgangen til HTML5-annonser må du sørge for at du ikke bryter retningslinjene våre, og at du overholder dem over tid.

I mellomtiden kan du bruke andre alternativer, som for eksempel opplastede AMP-HTML-annonser eller responsive bannerannonser.

Sørg for at du overholder de riktige spesifikasjonene for bannerannonser.

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Velg Alle kampanjer eller Bannerkampanjer på Rapporteringsvisninger-raden øverst.
    Merk: Hvis du foretrekker å bruke navigasjonspanelet til venstre, kan du klikke på Endre visningen øverst til venstre i Google Ads-kontoen din.
  3. Gå til «Annonser og elementer»-siden, og klikk på plussknappen .
  4. Velg ønsket annonsemal, eller velg Last opp bannerannonser.
  5. Opprett annonsen din med malen eller last den opp.
  6. Klikk på Lagre.