Begrenset av budsjettet

Dette er en kampanjestatus som brukes når det gjennomsnittlige dagsbudsjettet ditt er lavere enn det anbefalte beløpet. Når dette skjer, vises ikke annonsene like ofte som de kunne ha blitt.

• Hvor du ser det: «Begrenset av budsjettet»-statusen for en kampanje vises i statuskolonnen i kampanjetabellen. Dette betyr at budsjettet ditt er lavere enn det anbefalte gjennomsnittlige dagsbudsjettet.
  • Hvorfor det vises: Når budsjettet ditt er lavere enn det anbefalte beløpet, kan det hende at budsjettet ikke har rom for all trafikken som er tilgjengelig for søkeordene dine og andre målrettingsinnstillinger i kampanjen. For å sikre at budsjettet ikke blir brukt opp før dagen er slutt, reduserer Google Ads antallet visninger av annonsene dine. Annonsene i kampanjen kan fortsatt vises, men kanskje ikke så ofte som de ellers kunne ha blitt.
  • Hva det betyr: En kampanje som er begrenset av budsjettet, kan likevel oppnå gode resultater og bidra til at du når annonseringsmålene dine. Du kan kanskje oppnå mer eksponering ved å øke budsjettet ditt.
  • Hva du bør gjøre: Klikk på «Begrenset av budsjettet» i kampanjetabellen for å se hvilken eksponering kampanjen din kan få hvis du bruker et annet budsjett. Du kan også vurdere å redusere budene i den begrensede kampanjen. Du kan alternativt redusere budjusteringen for å få rom til flere klikk eller videoavspillinger med budsjettet du allerede har.

Finn kampanjens anbefalte budsjett
Flere artikler om budsjettadministrering