Ohjeita ongelmatilanteisiin: Rajallinen budjetti ‑tilan aiheuttavat hintatarjouksen muokkaukset

"Rajallinen budjetti" on hintatarjousstrategian tila, jota käytetään, kun keskimääräinen päiväbudjetti on alhaisempi kuin suositeltu summa. Jos lisäät hintatarjouksen muokkauksen, joka korottaa hintatarjouksiasi, tämä saattaa kasvattaa niiden huutokauppojen määrää, joihin mainoksesi voi osallistua. Korkeampi hintatarjous voi puolestaan aiheuttaa sen, että kampanjan tilaksi muuttuu "rajallinen budjetti". Tällöin budjettisi voi estää kampanjaasi saamasta kaikkea sitä uutta liikennettä, jonka se voisi saada.
Muista, että myös kampanja, jolla on rajallinen budjetti, voi olla menestyksekäs ja auttaa sinua saavuttamaan mainontatavoitteesi. Jos kampanja saa rajallinen budjetti ‑tilan sen jälkeen, kun olet lisännyt hintatarjouksen muokkauksen, sinun kannattaa harkita budjetin korottamista klikkausmäärän kasvattamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös pienentää hintatarjouksen muokkauksia, jotta saat enemmän klikkauksia budjetillasi.

Huom. Jotkin hintatarjouksen muokkaukset saatetaan ohittaa, kun käytössä on automaattinen hintatarjousstrategia. Sijaintiin, aikaan, yleisöön, puheluihin ja demografisiin tietoihin liittyvät hintatarjouksen muokkaukset ohitetaan useimmissa automaattisissa hintatarjousstrategioissa, lukuun ottamatta Maksimoi klikkaukset ‑strategiaa.

Kun hintatarjousstrategiassa on rajallinen budjetti, mainokset eivät näy niin usein kuin ne voisivat.

• Missä se näkyy: Rajallinen budjetti ‑tila voi näkyä hintatarjousstrategian kohdalla kampanjataulukon tilasarakkeessa. Tämä tarkoittaa sitä, että budjettisi on pienempi kuin suositeltu päiväbudjetti.
  • Miksi se näkyy: Jos budjettisi on suositeltua pienempi, on mahdollista, ettei se riitä kattamaan kaikkea avainsanoillesi ja muille kampanjan kohdistusasetuksille saatavilla olevaa liikennettä. Tällöin Google Ads näyttää mainoksiasi harvemmin, jotta budjetti riittää koko päiväksi. Kampanjan mainokset voivat edelleen näkyä, mutta ne eivät ehkä näy niin usein kuin voisivat.
  • Mitä se tarkoittaa: Myös kampanja, jolla on rajallinen budjetti, voi olla menestyksekäs ja auttaa sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi. Näkyvyyttä voi kuitenkin lisätä budjettia kasvattamalla.
  • Mitä seuraavaksi: Klikkaa kampanjataulukosta budjettisimulaattoria Bid Simulator icon, niin näet, miten paljon näkyvyyttä kampanja voisi saada eri budjetilla. Voit myös harkita CPA-tavoitteen laskemista tai ROAS-tavoitteen korottamista rajoitetussa kampanjassa. Toinen vaihtoehto on pienentää hintatarjouksen muokkausta ja yrittää mahduttaa budjettiin enemmän klikkauksia tai videon katselukertoja.

Esimerkki

Oletetaan, että asetat hintatarjoukseksi 1 € ja keskimääräiseksi päiväbudjetiksi 100 € ja että kampanjasi saa noin 200 klikkausta päivässä 95 €:n hintaan (kampanjassa ei ole rajallinen budjetti). Lisäät hintatarjouksen muokkauksen, jonka seurauksena mobiililaitteilla tehtävien hakujen määrä Lahdessa kasvaa 100 % ja hintatarjous nousee 2 €:oon.

Koska mainoksesi voi korkeamman hintatarjouksen vuoksi osallistua entistä useampaan huutokauppaan, sinun pitäisi käyttää 150 €, jotta voit saada kaikki mahdolliset uuden liikenteen tuottamat klikkaukset. Jos keskimääräinen päiväbudjettisi on edelleen 100 €, rajallinen budjetti vaikuttaa liikenteeseen. Jos et muuta keskimääräistä päiväbudjettiasi, mainoksesi saattavat saada vähemmän klikkauksia.