Begrænset af budget

En kampagnestatus, der bruges, når dit gennemsnitlige daglige budget er lavere end det anbefalede beløb. Når dette sker vises annoncerne typisk ikke så ofte, som de ellers kunne.

• Hvor kan jeg se det? En kampagne kan have statussen "Begrænset af budget" i kolonnen "Status" i tabellen "Kampagner". Dette betyder, at dit budget er lavere end det anbefalede gennemsnitlige daglige budget.
  • Hvorfor vises det? Når dit budget er under det anbefalede beløb, kan dit budget muligvis ikke dække al den trafik, der er tilgængelig for dine søgeord og de øvrige målretningsindstillinger i kampagnen. Google Ads reducerer, hvor ofte dine annoncer vises, for at sikre, at dit budget varer hele dagen. Annoncerne i kampagnen kan stadig blive vist, men vises måske ikke så ofte, som de kunne.
  • Hvad betyder det? En kampagne, der er begrænset af budgettet, kan stadig være effektiv og hjælpe dig med at nå dine forretningsmål. Statussen indikerer dog, at der er mulighed for at opnå mere eksponering, hvis du øger dit budget.
  • Hvad skal jeg gøre nu? Klik på "Begrænset af budget" i tabellen "Kampagner" for at se, hvor stor eksponering din kampagne muligvis kan opnå, hvis du bruger et andet budget. Du kan også overveje at sænke buddene i den begrænsede kampagne. Du kan også sænke din budjustering for at prøve at opnå flere klik eller videovisninger inden for dit budget.

Find det "anbefalede budget" for din kampagne
Flere artikler om administration af dit budget