Utestenging av demografiske grupper

På samme måte som du kan vise annonsene dine for folk ut fra aldersgruppe, kjønn og foreldrestatus, kan du også ekskludere en hvilken som helst av disse demografiske gruppene for å gjøre annonseringen mer effektiv. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan ekskludere utvalgte demografiske grupper på annonsegruppe- eller på kampanjenivå.

Eksempel

En spa for kvinner kjører en kampanje med de tilgjengelige tjenestepakkene og åpningstidene for spasentrene sine. Spaet har for øyeblikket ikke kapasitet til å betjene mannlige kunder, så eieren av spaet bestemmer seg for å ekskludere «Mann»-kategorien fra denne kampanjen. Ekskluderingen kan angis på annonsegruppenivå. Eieren av spaet ønsker imidlertid å bruke disse innstillingene for alle annonsegruppene i den aktuelle kampanjen, og kan dermed bruke demografiske ekskluderinger på kampanjenivå i stedet for å legge dem til enkeltvis.

Veiledning

Slik ekskluderer du demografiske grupper fra kampanjemålrettingen:

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer og deretter på Displaynettverket-fanen. Klikk på Målgrupper-fanen for kampanjer i Søkenettverket.
  3. Klikk på Demografi-fanen.
  4. Klikk på Kjønn, Alder eller Foreldrestatus for å velge en demografisk målrettingsmetode.
  5. Klikk på + Målretting.
  6. Klikk på Legg til kampanjeutestengelser-rullegardinmenyen under Kampanjeutestengelser, og klikk så på Demografi.
  7. Under Demografi merker du så av for de bestemte demografiske gruppene du vil utestenge:
    • kjønn
    • Alder
    • foreldrestatus
  8. Klikk på Lukk og deretter på Lagre.

Merknader

Utestenging av demografiske kategorier kan føre til en betydelig reduksjon av trafikken til annonsegruppen eller kampanjen din.

Du kan i tillegg utestenge folk som vi ennå ikke har innhentet demografisk informasjon om, ved å velge Ukjent-kategorien. Ved å ekskludere denne kategorien kan du imidlertid hindre et betydelig antall brukere i å se annonsene dine. Demografisk informasjon for kunder blir ikke oppgitt på mange av nettstedene i Google Displaynettverk, og vi kan ikke anslå denne typen informasjon om alle som bruker nett- eller mobilapper. Det betyr at mange brukere faller inn under den demografiske kategorien «Ukjent».

Link til beslektet innhold