Ekskluder demografiske grupper

På samme måte som du kan vise annonsene dine til folk ut fra kjønn, aldersgruppe og foreldrestatus, kan du også ekskludere en hvilken som helst av disse demografiske gruppene for å spisse annonseringen. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan ekskludere utvalgte demografiske grupper på annonsegruppe- eller på kampanjenivå.

Eksempel

Et spa for kvinner kjører en kampanje med de tilgjengelige tjenestepakkene og åpningstidene for spasentrene sine. Spaet har for øyeblikket ikke kapasitet til å betjene mannlige kunder, så eieren av spaet bestemmer seg for å ekskludere «Mann»-kategorien fra denne kampanjen. Ekskluderingen kan angis på annonsegruppenivå. Eieren av spaet ønsker imidlertid å bruke disse innstillingene for alle annonsegruppene i den aktuelle kampanjen, og kan dermed bruke demografiske ekskluderinger på kampanjenivå i stedet for å legge dem til enkeltvis.

Veiledning

Sånn ekskluderer du demografiske grupper fra kampanjemålrettingen:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Demografisk informasjon på sidemenyen.
  3. Klikk på Mer og deretter på Ekskluderinger øverst på siden.
  4. Klikk på blyantikonet .
  5. Velg «Annonsegruppe» eller «Kampanje» på rullegardinmenyen.
  6. Klikk på Velg en kampanje og deretter på navnet på kampanjen du gjør ekskluderinger for.
  7. Velg den spesifikke demografiske informasjonen du ønsker å ekskludere, ved å klikke i feltet til venstre for den aktuelle gruppen.
  8. Klikk på Lagre

Merknader

Utestenging av demografiske kategorier kan føre til en betydelig reduksjon av trafikken til annonsegruppen eller kampanjen din.

Du kan i tillegg utestenge folk som vi ennå ikke har innhentet demografisk informasjon om, ved å velge Ukjent-kategorien. Ved å ekskludere denne kategorien kan du imidlertid hindre et betydelig antall brukere i å se annonsene dine. Demografisk informasjon for kunder blir ikke oppgitt på mange av nettstedene i Google Displaynettverk, og vi kan ikke anslå denne typen informasjon om alle som bruker nett- eller mobilapper. Det betyr at mange brukere faller inn under den demografiske kategorien «Ukjent».

Linker til beslektet innhold