Sådan bruger du søgeordssætning

Med sætninger som søgeord kan du vise din annonce til kunder, der søger efter dit eksakte søgeord eller relevante varianter af det med ekstra ord før eller efter det. Sætningsmatchning er mere målrettet end standarden, som er bred matchning, men mere fleksibel end eksakt matchning.Sætningsmatch giver dig større kontrol over, hvor nøjagtigt søgeordet skal matche en brugers søgeudtryk, så din annonce kan blive vist.

Sådan fungerer sætningsmatch

Med sætningsmatch kan din annonce blive vist, når brugerne søger på din nøjagtige sætning, også selvom de inkluderer et eller flere ord før eller efter sætningen. Vi viser også din annonce, når en bruger søger efter relevante varianter af dit sætningsmatchet søgeord. Relevante varianter omfatter stavefejl, entals- og flertalsformer, akronymer, ordstammevarianter (f.eks. gulv og gulvbelægning), forkortelser og accenter. Ordenes rækkefølge er vigtig ved sætningmatch. Din annonce vises ikke, hvis brugeren indtaster et ekstra ord midt i dit sætningsmatch.

Sætningsmatch er mere fleksible end eksakte match, men mere målrettede end brede match, som er standarden. Med sætningsmatch kan du nå ud til flere kunder og samtidig vise dine annoncer til de kunder, som med størst sandsynlighed vil søge efter dine produkter eller tjenester.

Eksempel

Søgeordssætning: Annoncer kan blive vist for søgninger på: Annoncer vises ikke for søgninger efter:
"hvide tennissko" røde læder tennissko
køb tennissko på udsalg
røde tenissko på udsalg
sko til tennis
snørebånd til tennissportssko

Bemærk!

Vi bruger dit eksakte søgeord, og ikke relevante varianter, til at fastsætte dit kvalitetsresultatet og estimere bud for første side.

Sådan kan søgeordssætning hjælpe dig

Du kan indstille et hvilket som helst eller alle dine søgemålrettede søgeord til søgeordssætning som en hjælp til at gøre følgende:

• Oprette annoncer med de samme søgeord, som dine kunder søger på: Du kan se dine søgeudtryk, dine kunder brugte, da de klikkede på din annonce. Derefter tilføjer du de ord og udtryk, du finder, på din søgeordsliste og bruger de eksakte sætninger i dine nye annoncer for at nå ud til de kunder, der med størst sandsynlighed er interesserede i dit produkt eller din tjeneste.
  • Øge din klikfrekvens (CTR): Søgeordssætning øger sandsynligheden for et klik, fordi din annonce kun bliver vist, når den matcher den sætning, brugeren søger efter. Det bidrager også til at sænke antallet af uønskede eksponeringer for søgeudtryk, der ikke matcher din sætning.

Når andre søgeordstyper måske vil være mere nyttige

• Eksakt søgning er et bedre valg, hvis du kender dine kunder godt og gerne vil have, at din annonce bliver vise for de eksakte ord, de søger på.
  • Fleksibel søgning kan være det bedste valg, hvis du forsøger at nå ud til en bredere målgruppe, end man kan nå med søgeordssætninger.

Tip!

Vi foreslår, at du bruger en kombination af to eller flere søgeordstyper for at køre en effektiv annoncekampagne. Hvis du f.eks. bruger bredt match og søgeordssætning, når du ud til en bredere målgruppe, samtidig med at du også styrer, hvem der får vist din annonce.