Pankkitililtä maksaminen (suoraveloitus)

Kun valitset pankkitililtä maksamisen (suoraveloituksen), Google veloittaa Google Ads ‑kulut pankkitililtäsi.

Näin se toimii

• Jos käytät automaattisia maksuja (suoraveloitusta)
    Käsittelemme maksusi sen jälkeen, kun tilillesi on kertynyt mainontakuluja. Sinua laskutetaan 30 päivän kuluttua edellisestä automaattisesta veloituksesta tai sitten, kun tilisi kulut saavuttavat tietyn summan (eli laskutuskynnyksen).
    Pankkitililtä tehtäviä automaattisia maksuja (suoraveloitusta) tuetaan vain tietyissä Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa.
  • Jos käytät manuaalisia maksuja
    Jos valitset tämän asetuksen, tallenna pankkitilisi tiedot Google Ads ‑tilillesi ja vahvista pankkitilisi. Kun pankkitili on määritetty, voit tehdä manuaalisia maksuja Suorita maksu ‑painikkeella. Muista, että pankkitilimaksujen käsittely voi kestää jopa viisi päivää.

Toiminnon käyttöön liittyvät rajoitukset

Pankkitililtä maksaminen on käytettävissä vain tietyissä maissa ja tietyillä valuutoilla. Voit selvittää maksutapahaun avulla, ovatko pankkitilimaksut käytettävissä Google Ads ‑tililläsi. Tarkista, onko "pankkitili" mainittu oman maasi ja valuuttasi kohdalla.

Pankkitilimaksujen määrittäminen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.
    Jos käytät uutta Google Adsia, et näe tililläsi rataskuvaketta . Klikkaa oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta . Laskutus ja maksut löytyvät Asetukset-otsikon alta.
  3. Klikkaa vasemmalla olevasta valikosta Maksutavat-linkkiä.
  4. Valitse Lisää uusi maksutapa.
  5. Valitse Pankkitili, anna pankin tiedot ja hyväksy ilmoitetut käyttöehdot.
  6. Aseta tämä ensisijaiseksi maksutavaksi valitsemalla Aseta tämä maksutapa ensisijaiseksi ‑kohdan valintaruutu.
  7. Klikkaa Tallenna-painiketta.
Siirry Google Adsiin

Pankkitilin vahvistaminen

Suoraveloituksen käyttäminen voi edellyttää pankkitilin vahvistamista. Tämä on maakohtaista. Myös prosessin kulku vaihtelee eri maissa.

• Yhdysvallat: Voit vahvistaa pankkitilin heti tai tarkistustalletuksen avulla. Jos haluat vahvistaa pankkitilin heti, sinulta kysytään pankkitilisi käyttäjätunnusta ja salasanaa, joiden avulla Google vahvistaa pankkitilisi muutamassa sekunnissa. Jos vahvistus epäonnistuu tai haluat muusta syystä tehdä vahvistuksen tarkistustalletuksen avulla, pankkitililläsi näkyy pieni testitalletus seuraavan kolmen päivän kuluessa. Kirjaudu tämän jälkeen Google Ads ‑tilillesi ja siirry kohtaan Laskutus ja maksut. Sinua pyydetään vahvistamaan tilisi lisäämällä talletettu summa.
  • Alankomaat, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kypros, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Portugali, Ranska, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi tai Viro: Sinun on hyväksyttävä Google Ads ‑tililläsi näkyvä mandaatti. Pankkitilisi vahvistetaan tämän jälkeen tarkistustalletuksella, joka näkyy tilillä 3–5 päivän kuluessa. Kirjaudu seuraavaksi Google Ads ‑tilillesi ja siirry kohtaan Laskutus ja maksut. Seuraa annettuja ohjeita.
  • Yhdistynyt kuningaskunta: Pankkitiliä ei tarvitse vahvistaa.
  • Israel: Sinun on tulostettava ja täytettävä veloituksen valtuutus ja lähetettävä se sitten meille. Katso ohjeet.

Pankkitilin vaihtaminen

Jos haluat jossain vaiheessa muuttaa Google Ads ‑maksuihin käytettävää pankkitiliä, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Jos käytät hallinnoijan tiliä, kirjaudu suoraan asiakastilille.
  3. Klikkaa työkalukuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut. Klikkaa sitten sivun reunasta Maksutavat-linkkiä.
    Jos käytät uutta Google Adsia, et näe tililläsi rataskuvaketta . Klikkaa oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta . Laskutus ja maksut löytyvät Asetukset-otsikon alta.
  4. Valitse Lisää maksutapa.
  5. Kirjoita uuden pankkitilisi tiedot ja valitse Tallenna.
  6. Kun pankkitilisi on määritetty (tämä voi kestää muutaman päivän), aseta se tilisi ensisijaiseksi maksutavaksi. Voit tehdä tämän siirtymällä Laskutus ja maksut ‑kohtaan ja klikkaamalla sivun reunassa näkyvää Maksutavat-linkkiä.
  7. Etsi uusi pankkitilisi ja valitse vasemmasta alakulmasta Ensisijainen.
  8. Klikkaa Tallenna.
Siirry Google Adsiin

Jos olet varma, ettet enää halua käyttää aiempaa pankkitiliäsi, voit poistaa sen tililtäsi klikkaamalla Maksutavat-linkkiä, etsimällä pankkitilin sivulta ja klikkaamalla Poista. Muista, että tilille on määritettävä uusi ensisijainen maksutapa, ennen kuin edellinen voidaan poistaa.

Jos et halua mainostesi näkyvän heti, kun pankkitilisi on vahvistettu, muista keskeyttää kampanjasi.