Betal med en bankkonto (direkte debitering)

Når du betaler med din bankkonto (direkte debitering) trækker Google dine Google Ads-omkostninger fra din bankkonto.

Sådan fungerer det

• Hvis du bruger automatiske betalinger (direkte debitering)
    Vi behandler din betaling , efter du der er påløbet annonceringsomkostninger. Du faktureres 30 dage efter din sidste automatiske debitering, eller når dine omkostninger når et bestemt beløb (din faktureringsgrænse), alt efter hvad der indtræffer først.
    Automatiske betalinger via en bankkonto (direkte indbetaling) understøttes kun i visse lande i Europa og USA.
  • Hvis du bruger manuelle betalinger
    Når du bruger denne indstilling, skal du bare gemme dine bankkontooplysninger på din Google Ads-konto og bekræfte din bankkonto. Så snart din bankkonto er konfigureret, kan du foretage manuelle betalinger ved at trykke på knappen "Foretag en betaling". Husk! Det kan tage op til fem dage at behandle betalinger via bankkonto.

Hvem kan bruge direkte debitering?

Betaling via bankkonto er kun tilgængelig i udvalgte lande og for udvalgte valutaer. For at se, om du kan betale for Google Ads via bankkonto, skal du se værktøjet betalingsmuligheder og se, om "bankkonto" er oplistet som betalingsmetode for dit land og din valuta.

Sådan konfigureres direkte debitering

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet (Google Ads | tools [Icon]), og vælg Faktureringsoversigt under "Fakturering".
  3. Klik på linket Betalingsmetoder på menuen til venstre.
  4. Klik på Tilføj ny betalingsmetode.
  5. Vælg Bankkonto, udfyld dine bankoplysninger, og acceptér vilkårene og betingelserne.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for Angiv denne betalingsmetode som primær, hvis du vil benytte bankkontoen som primær betalingsmetode.
  7. Klik på knappen Gem.
Gå til Google Ads

Bekræft din bankkonto

Du skal muligvis bekræfte din bankkonto for at kunne bruge direkte debitering, alt efter hvilket land der er tale om. Bekræftelsesmetoden varierer fra land til land.

Bemærk! I alle andre lande end Israel foregår processen til bekræftelse af bankkonto online. Annoncører uden for Israel behøver ikke at indsende en trykt debiteringsautorisation.
  • Hvis du har virksomhedsadresse i USA: Du kan vælge at bekræfte med det samme eller bekræfte med en testindbetaling. Hvis du vil bekræfte øjeblikkeligt, skal du angive bruger-id og adgangskode til din bankkonto. Google bekræfter herefter din konto på få sekunder. Hvis den øjeblikkelige bekræftelse mislykkes, eller du foretrækker at bruge en testindbetaling, vises en mindre indbetaling på din bankkonto inden for de næste tre dage. Når det sker, skal du logge ind på din Google Ads-konto og gå til sektionen "Fakturering og betalinger" på din konto. Du bliver bedt om at angive testindbetalingsbeløbet for at bekræfte din konto.
  • Hvis du har virksomhedsadresse i Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Tyskland eller Østrig: Du skal først acceptere fuldmagten på din Google Ads-konto. Derefter skal du bekræfte din konto med en testindbetaling. Der overføres et lille beløb til din bankkonto inden for 3-5 dage. Når det sker, skal du logge ind på din Google Ads-konto, gå til sektionen "Fakturering og betalinger" og følge vejledningen.
  • Hvis du har virksomhedsadresse i Storbritannien: Du behøver ikke bekræfte din bankkonto.
  • Hvis du er i Israel: Du skal udskrive, udfylde og sende en debiteringsautorisation til os. Se, hvordan det gøres.

Skift bankkonto

På et tidspunkt får du muligvis behov for at ændre, hvilken bankkonto der bruges til dine Google Ads-betalinger. Sådan ændrer du den:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Log direkte ind på kundekontoen, hvis du er managerkontobruger.
  3. Klik på værktøjsikonet (Google Ads | tools [Icon]), og vælg Faktureringsoversigt under "Fakturering".
  4. Klik på Betalingsmetoder ude i siden.
  5. Klik på Tilføj betalingsmetode.
  6. Angiv dine bankkontooplysninger, og klik på Gem.
  7. Gør din bankkonto til primær betalingsmetode på din konto, når konfigurationen af den er fuldført (det kan tage et par dage). Det gør du ved at gå til sektionen "Fakturering og betalinger" på din konto og derefter klikke på linket Betalingsmetoder ude i siden.
  8. Find din nye bankkonto, og vælg Primær på rullemenuen nederst til venstre.
  9. Klik på Gem.
Gå til Google Ads

Hvis du er sikker på, at du ikke vil bruge din gamle bankkonto igen, kan du fjerne den fra kontoen ved at klikke på linket Betalingsmetoder, finde bankkontoen på siden og derefter klikke på Fjern. Husk! Din konto skal tildeles en ny primær betalingsmetode, før den gamle kan fjernes.

Hvis du ikke vil have dine annoncer til at køre med det samme, efter din bankkonto er bekræftet, skal du sætte dine kampagner på pause.