Vis din annonce på Displaynetværket på YouTube

Hvis du gerne vil have, at dine annoncer skal nyde godt af de flere hundrede millioner visninger på YouTube, så kan vi hjælpe dig. I denne artikel kan du læse om, hvordan du bruger placeringer til at målrette dine annoncer på Displaynetværket, så de vises på bestemte YouTube-videoer, bestemte YouTube-kanaler eller på hele YouTube. Du kan også ekskludere dine annoncer fra at blive vist sammen med bestemt videoindhold.

Tip!

Hvis du er interesseret i at bruge videoannonceformater, der er designet til at nå ud til seerne på YouTube plus Displaynetværket, kan du læse mere om, hvordan du opretter en videokampagne.

Tilføj specifikke YouTube-kanaler og -videoer

Sådan målretter du dine annoncer, så de vises på specifikke YouTube-kanalsider eller -videoer:

1. Log ind på din Google Ads-konto
  2. Vælg den displaykampagne og annoncegruppe, du vil redigere, i navigationspanelet.
  3. Klik på Placeringer og derefter på plusknappen  på sidemenuen.
  4. Vælg YouTube-kanaler eller YouTube-videoer, og søg ved hjælp af søgefeltet. Markér afkrydsningsfelterne for at vælge de placeringer, du ønsker at målrette mod.
    • Hvis du ønsker at angive en placering manuelt, skal du klikke på Indtast flere placeringer nederst i feltet og indtaste webadressen på videoen eller kanalen. Klik på Tilføj x placeringer.
  5. Klik på Gem.

Ekskluder bestemt videoindhold fra en annoncegruppe

Du kan ekskludere bestemte YouTube-videoer eller -kanalsider, så du har fuld kontrol over, hvor dine annoncer vises på YouTube.

Tips!

• Vi anbefaler, at du bruger ekskluderinger reaktivt. Du kan f.eks. optimere en kampagne ved at ekskludere bestemte videoer eller kanaler, der ikke giver dig ret mange konverteringer. Funktionen kan også bruges til at sikre, at dine annoncer vises sammen med indhold, der passer til brandet.
  • Du kan også bruge Indstillinger for websitekategori til at ekskludere annoncer fra bestemte typer af indhold, f.eks. følsomme emner eller voksenindhold. Få flere oplysninger om brugen af Indstillinger for websitekategori

Ekskluder YouTube-videoer eller -kanalsider

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg den kampagne og annoncegruppe, du vil redigere, i navigationspanelet.
  3. Klik på Placeringer på sidemenuen.
  4. Klik på Ekskluderinger og derefter på plusknappen .
  5. Vælg YouTube-kanaler eller YouTube-videoer, og søg ved hjælp af søgefeltet. Markér afkrydsningsfelterne for at vælge de placeringer, du ønsker at ekskludere.
    • Hvis du ønsker at angive en placering manuelt, skal du klikke på Indtast flere placeringer nederst i feltet og indtaste webadressen på videoen eller kanalsiden. Du kan ekskludere helt op til 10.000 placeringer pr. kampagne. Klik på Tilføj x placeringer.
  6. Klik på Gem.